ورود

View Full Version : فیلترینگ های عجیب غریب

m44miri
سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:24 عصر
به بخش دانلود این سایت نگاه کنید:
http://flowplayer.org/tools/demos/tabs/accordion-custom.html
یا به این سایت:
hackingxenserver.wordpress.com

چرا این سایتها و خیلی سایتهای دیگه ای که مربوط به مباحث برنامه نویسی و IT و امنیت اطلاعات میشه فیلتر شده؟
برنامه نویسان کشور ما بین غربی ها که مارا تحریم کردند و سیستم فیلترینگ مخابرات گیر افتادند.
80 درصد دانسته های من که در مورد کامپیوتر و برنامه نویسی و IT هستش را از اینترنت بدست آوردم.چرا مخابرات داره مردم مارا تحریم میکنه ؟

حمید محمودی
سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:55 عصر
سلام،

متاسفانه هیچگونه پاسخ گویی دقیق،صریح و شفافی از سوی مسئولان مربوطه صورت نمیگیره. فقط و فقط سایت هایی که واقعا فیلترینگ اونها بحث برانگیز خواهد شد رو خیلی روشن میان پاسخ میدند که دلیل فیلتر شدن این سایت، این بوده.
اگه برای فیلتر کردن سایت هایی مثل فیس بوک، عدله عقلی روشنی بیان میشه، برای سایت هایی مثل سایت هایی که در ادامه گفتم، دلیل فیلتر کردن رو نمیشه خوب بررسی کرد!

ضمن اینکه اگه اولویت فیلترینگ رو مبارزه با سایت های پرنو | گرا فی در نظر بگیریم؛ سایت هایی مثل (بلاگز پات دات کام،وردپرس دات کام) و خیلی سایت های دیگه که به خودی خودشون فقط ارائه دهنده یک سرویس هستند رو نباید به دلیل اینکه محتوای یک آدرسی در اون احیانا با قوانین موجود در تضاده، کلا فیلتر کنند! یعنی فرض کنید یکی بیاد توی بلاگفا دات کام که یک سرویس ارائه دهنده وبلاگ هست، یک وبلاگ درست کنه و محتوای این وبلاگ با قوانین موجود کشور در تضاد باشه.حالا این دوستان بیان کل بلاگفا دات کام رو فیلتر کنند به جای اون ساب دامین!کاری که برای وردپرس و بلاگزپات کردند همینه. و یا سایت هایی که به ارائه یک مقاله/مطلب نچندان مرتبط با یک بحثی که شاید فقط و فقط در ظاهر با یک واژه خاص شباهت داره، فعالیت میکنند ( مثل این (http://en.wikipedia.org/wiki/Naked_DSL)، البته میشه بجاش از این (https://en.wikipedia.org/wiki/Naked_DSL) استفاده کرد!)؛هیچگونه ارتقایی برای برنامه هایی که به جستجوی واژه های خاص میپردازند نمیکنند که هرچی گرده گردو نیست!

بحث ها و مثال های زیادی میشه در این ذیل آورد ولی از حوصله من خارجه و فقط میشه گفت دوستان دو دسته اند. کسانی که به مخرب بودن وجود فیلترینگ هیچگونه شکی ندارند و اونهایی که فیلترینگ رو خوب و مفید میدونند. ولی مسئولان مربوطه گویا فراموش کرده اند که دسته دوم، به هیچ عنوان راضی نیستند وضعیت فیلترینگ به این منوالی که هست، باشه. :)

FastCode
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 13:09 عصر
این مثال ها زیادن.
من تک تک کلماتی رو که توی یه سابت خارجی برای ندونستن __declspec (naked) بهم گفتن رو هنوز یادم نمیره.

m44miri
شنبه 22 بهمن 1390, 18:53 عصر
واقعا این روزها دیگه چیزی به نام اینترنت در دسترس نیست.کل اینترنتی که من با پهنای باند 256 که من از مخابرات گرفتم از سرعت اینترنتهای dialup های سالهای دور هم کم سرعت تره.
چند روزی میشه که دیگه گوگل را هم نمی تونم باز کنم.بجاش از bing استفاده میکنم اما خدا وکیلی پاسخ سرچهای google کجا bing کجا. یاد google بخیر.
این ماه هم که تموم بشه کلا سرویس مخابراتمو جمع میکنم و از پارس آنلاین استفاده میکنم.
اما بحث اصلی اینه که فیلترینگ اینترنت دیگه غیر قایل تحمل شده.از 10 تا سایت که باز میکنم در مورد مباحث شبکه و امنیت 6 تا فیلتر شده. کسی از دوستان اینجا حضور داره تا صدای مارا به همون تعداد انگشت شمار مسئولان دلسوز برسونه ممنون میشم. به این میگن دزدی از مردم در روز روشن.پول را میگیرن و وقتی سرویس میدن از سرو تهش میدزدند.