PDA

View Full Version : دستور SELECT

alipoor2009
سه شنبه 18 بهمن 1390, 20:06 عصر
استادان عزیز ویژوال بیسیک سلام -
آقا من می خواهم توی دیتاگرید تمامی کسانی که نامشون و شرکتشون = چیزی باشه که وارد می کنم لیست بشن از دستور زیر استفاده کردم اما ارور داد تنهایی جواب می ده ولی وقتی می خواهم دو تا شرط را برسی کنم جواب نمی ده - دوستان عزیز اگه می دونند خواهش می کنم کمکم کنید
SQL = "SELECT * FROM sabt WHERE Left(name," & Len(Text1) & ")='" & Trim(Text1) & "'" And "SELECT * FROM sabt WHERE Left(sherkat," & Len(Text2) & ")='" & Trim(Text2)
Adodc1.RecordSource = SQL
Adodc1.Refresh

alipoor2009
سه شنبه 18 بهمن 1390, 22:05 عصر
نه داداش گلم من اصلا منظورم این نبود البته یکی از دوستان عزیز جوابم رو تو تاپیک های گذشته داده بود ولی تنها مشکلش اینه که مقدار ثابت می شه بهش داد من می خواهم این سه داده شرطی رو توی تکس باکس بنویسم بازم متشکرم از شما دوست عزیزم
Select * From Table Where Name='ali' and Tarikh='1390/01/01' And Sherkat='test'

alipoor2009
سه شنبه 18 بهمن 1390, 22:54 عصر
نه دوست عزیزم چک شد بعد چرا این همه کد واسش بنویسم کدی که دوست عزیزمون داده بود درست بود فقط علی را با تاریخ مشخص نمایش می داد که من می خواهم هر نامی و هر تاریخی را وارد کنم مثل اینجا که من هر اسمی که بخواهم تو تکس باکس می دهم فقط در جواب الان من دو شرط می خواهم برسی شود
SQL = "SELECT * FROM Tabel WHERE Left(name," & Len(Text1) & ")='" & Trim(Text1) & "'"
من می خواهم با استفاده از دستورات SQL عمل کنم محمد آقای عزیز

A_1397
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 12:35 عصر
استادان عزیز ویژوال بیسیک سلام -
آقا من می خواهم توی دیتاگرید تمامی کسانی که نامشون و شرکتشون = چیزی باشه که وارد می کنم لیست بشن از دستور زیر استفاده کردم اما ارور داد تنهایی جواب می ده ولی وقتی می خواهم دو تا شرط را برسی کنم جواب نمی ده - دوستان عزیز اگه می دونند خواهش می کنم کمکم کنید
SQL = "SELECT * FROM sabt WHERE Left(name," & Len(Text1) & ")='" & Trim(Text1) & "'" And "SELECT * FROM sabt WHERE Left(sherkat," & Len(Text2) & ")='" & Trim(Text2)
Adodc1.RecordSource = SQL
Adodc1.Refresh

"select * from sabt where name like '%" & text1.text & "%' and sherkat like '%" & text2.text & "%'" in cod ro test kon bebin natije migiri. agar na errore ghabli va error in cod ro begoo

alipoor2009
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 00:36 صبح
"select * from sabt where name like '%" & text1.text & "%' and sherkat like '%" & text2.text & "%'" in cod ro test kon bebin natije migiri. agar na errore ghabli va error in cod ro begoo

دوست عزیزم متاسفانه ارور داد واستون عکس گرفتم خودتون ببینید ---- زمینه شد

82264

sehm67
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 20:36 عصر
سلام
یه قسمت از کد برنامه رو قرار بدین ببینیم موضوع از چه قراره و مشکل کجاست
و در ضمن سوالتون رو واضحتر بیان کنید.

Adodc1.RecordSource = "select name,sherkat from table1 where name = '" & Text1.Text & "' AND sherkat = '" & Text2.Text & "'"
Adodc1.Refresh

A_1397
دوشنبه 24 بهمن 1390, 08:30 صبح
دوست عزیزم متاسفانه ارور داد واستون عکس گرفتم خودتون ببینید ---- زمینه شد

82264

دوست عزیز اون دوتا دابل کوتیشن ها چیه آخر کانکشن استرینگت؟؟!!:اشتباه: """'%" & MASK.Yext & ...

1101001
سه شنبه 25 بهمن 1390, 10:48 صبح
Rs.Close
Rs.Open "select * from tbl_U where tbl_U.user_name=" & "'" + Text1 + "'" & " and tbl_U.user_pass=" & "'" + Text2 + "' order by tbl_U.user_code"

نمیدونم درست متوجه منظور شما شدم یا نه !!

moghadam1372
شنبه 29 بهمن 1390, 23:07 عصر
StrSql = "select * from forosh where date between '" &text1& "' and '" & text1 & "' and Left(cods, " & Len(Text2) & ")='" & Trim(Text2) & "'"
Adodc1.RecordSource = StrSql
Adodc1.Refresh

با این میشه مثلا یک کد در تاریخ معین