View Full Version : بازیابی تصاویر از فایل ورد
ahad1233
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 08:20 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یه فایل ورد دارم که شامل 10000 عدد عکس داخل آن است آیا روشی وجود دارد که به یکباره تمام تصاویر را بازیابی کنم؟ با تشکر
حمید محمودی
جمعه 21 بهمن 1390, 00:49 صبح
سلام،
با توجه به اینکه تعداد عکس ها زیاده و باید بصورت خودکار انجام بشه. روش های زیر پیشنهاد میشن.
راه حل اول: فایل ورد رو با گزینه Save As بصورت فایل HTML ذخیره کنید. در این صورت تمام فایل های تصویری در پوشه ای جدا قرار خواهند گرفت که با یک کپی پیست ساده میتونید ازشون استفاده کنید.
راه حل دوم: WinRAR رو باز کنید، فایل docx رو بندازید قسمت بالای پنجره باز شده اون.دقت کنید که در اینجا ما نمیخوایم فایل رو بصورت فشرده در بیاریم. بلکه میخوایم فایل رو باهاش باز کنیم. پس دقت کنید که فایل رو به قسمت toolbar یا قسمت کادر بالای WinRAR درگ کنید که عمل فشرده سازی انجام نشه (یعنی کادر Archive name and parameters باز نشه). یا راه حل ساده تر برای باز کردن فایل docx اینه که در قسمت آدرسبار نرم افزار WinRAR (یا نرم افزار WinZip) آدرس دایرکتوری که اون فایل docx قرار داره رو بدید و اینتر بزنید. بعد، از لیست فایل هایی که در پایین برای شما اورده، روی فایل docx مورد نظر دابل کلیک کنید. در صورت باز شدن فایل ورد شما، چون فایل docx یک فرمت XML هست، شما چندین فایل و چندین پوشه در خود فایل docx ی که در WinRAR درگ کردید، مشاهده میکنید. و در مسیر زیر:
YourFileName.docx\word\media
میتونید کلیه فایل های تصویری رو مشاهده و خیلی راحت Extract کنید.
راه حل سوم: استفاده از VBA, که باید کدنویسی انجام بشه. یه چیزی در این (http://skp.mvps.org/pptxp002.htm) مایه ها. البته نیاز به تغییر داره.
موفق باشید :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.