ورود

View Full Version : نصب SQL در ویندوز سون

zakaeer
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 11:31 صبح
سلام دوستان
من نمی تونم sql2005 رو روی ویندوز سون نصب کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید

انیشتین
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 11:48 صبح
خوب شما لطفا توضیح بدید که چه مشکلی پیش میاد... نوع مشکل یا خطایی که بروز میکنه رو بگو تا بشه کمک کرد..!
سوال شما خیلی کلی بود...

zakaeer
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 15:57 عصر
بعد از اینکه مراحل نصب SQL تموم میشه.و پیام میده که با موفقیت نصب شد، قسمتSQL server managmente Studio اش که باید باشه تا بتونیم با SQL کار کنیم ، وجود نداره.

reza69
جمعه 21 بهمن 1390, 07:31 صبح
حتما درست نصب نشده یا سی دی مشگل داشته
یک بار دیگه نصبش کن
یا یه سی دی دیگه تهیه کن.
موفق باشی.

disiba
سه شنبه 02 اسفند 1390, 18:22 عصر
سلام
من با نصب sql server 2005 توی ویندوز 7 و 64 بیتی مشکل دارم . هنگام نصب پیغام میده که asp.net 64 بیتی رجیستر شده ولی asp.net 32 بیتی رجیستر نشده ؟ برای حل این مشکل چکار کنم ؟ ممنون

shobair
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 09:19 صبح
من نسخه Standard رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 7 نصب کردم.

نسخه شما چیه؟

reza69
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 11:11 صبح
سلام
من با نصب sql server 2005 توی ویندوز 7 و 64 بیتی مشکل دارم . هنگام نصب پیغام میده که asp.net 64 بیتی رجیستر شده ولی asp.net 32 بیتی رجیستر نشده ؟ برای حل این مشکل چکار کنم ؟ ممنون
اول asp.net رو از رو سیستم پاک کن بعد sql رو نصب کن بعد دوباره asp.net رو نصب کن.
موفق باشی

disiba
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 20:33 عصر
من نسخه Standard رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 7 نصب کردم.

نسخه شما چیه؟

سلام
نسخه من استاندارده

shobair
یک شنبه 07 اسفند 1390, 11:46 صبح
سلام
نسخه من استاندارده

سلام

موقع نصب گزینه های مناسب رو تیک بزنید. احتمالاً شما صرفاً sql server رو نصب میکنید.

شبیر

marniloo
یک شنبه 07 اسفند 1390, 17:10 عصر
مشکل run شدن سرویس ها sql server

سلام
من همین مشکل را دارم با این تفاوت که sql server browser و sql server agent الان stsrt هستند و هر کاری می کنم sql server از حالت stop خارج نمی شود و خطای زیر را می دهد لطفا من را رانمایی کنید . باید هرچه سریع تر راهش بندازم .
windows could not start the SQL Server (ُSQLEXPRESS) on local
computer. for more information , review the sytem event log if this is
a non-microsoft service , cotact the srvice vendor and refer to
service-specific erroe code 1814

لطفا من را راهنمایی کنید
راستی من sql server 2008 r2 expressرا نصب کردم
ادرس ایمیل : m.m30026@gmail.com
ممنون می شم اگه بهم میل بزنید

reza69
یک شنبه 07 اسفند 1390, 19:55 عصر
مشکل run شدن سرویس ها sql server

سلام
من همین مشکل را دارم با این تفاوت که sql server browser و sql server agent الان stsrt هستند و هر کاری می کنم sql server از حالت stop خارج نمی شود و خطای زیر را می دهد لطفا من را رانمایی کنید . باید هرچه سریع تر راهش بندازم .
اون ارور میگه برای اطلاعات بیشتر به event log ویندوزتون برید منم مشگل شما رو داشتم تنها کاری که تونستم بکنم sql رو حذف بعد دوباره نصب کردم. شما هم همین کار رو بکنید.