View Full Version : راهنمایی در مورد چند دستور در جاوا
arash.gh
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 12:05 عصر
دوستان سلام خسته نباشید.
چند تا دستور جاوا دارم می خواستم راهنمایی بفرمایید که این دستورات دقیقا چه کاری انجام میدن.
fill(ANT_COLOR);
rect(thisXf,thisYf,2,3);
updatePixels();
pixels[i] = pixelColor;
loadPixels();
دوستان اگه کسی می دونه معادل این دستورات تو سی شارپ چی میشه کمک کنه بزرگترین کمک رو بهم کرده ممنون.
arash.gh
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 23:14 عصر
دوستان کسی نیستبه ما کمک کنه بگه این دستورا چیکار می کنن.
spiderman200700
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 12:17 عصر
سلام دوست عزیز.
همینطوری که نمیشه گفت این متد هایی که نوشتی چیه.
ممکنه توی n تا کلاس متد هایی با این نام وجود داشته باشه، که هر کدوم از کلاس ها ممکنه مربوط به کار متفاوتی باشه.
شما اگه میخوای دقیقا بدونی این متد ها چه کاری انجام میدن، نام کلاسشون و پکیجی که در اون قرار دارند رو بگو تا دوستان کمک کنن.
ولی در کل این دستورات مربوط به ترسیم اشکال بر روی صفحه نمایش میشن. مثل متد های کلاس Graphics .
arash.gh
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 14:08 عصر
سلام دوست عزیز.
همینطوری که نمیشه گفت این متد هایی که نوشتی چیه.
ممکنه توی n تا کلاس متد هایی با این نام وجود داشته باشه، که هر کدوم از کلاس ها ممکنه مربوط به کار متفاوتی باشه.
شما اگه میخوای دقیقا بدونی این متد ها چه کاری انجام میدن، نام کلاسشون و پکیجی که در اون قرار دارند رو بگو تا دوستان کمک کنن.
ولی در کل این دستورات مربوط به ترسیم اشکال بر روی صفحه نمایش میشن. مثل متد های کلاس Graphics .
دوست عزیز ممنون از پاسختون.این دستوراتی که نوشتم در کلاس اصلی برنامه وجود داره و در کلاس های دیگه نیست،همینطور که خودتون فرمودید باید مربوط به کلاس گرافیک باشه.حقیقتا من جاوا کار نیستم فقط معنی این چند تا دستور رو می خوام و می خوام ببینم کدهای این توابع کجا هستن.این کلاس Graphics که فرمودید از کجا می تونم باز کنم.من netbeans نسخه6.0.1 نصب کردم.احساس می کنم این کلاس مثل سرفایل ها در ++C و #C هستن که باید add بشه اگه مسیر add رو بگید و بفرمایید چطور می تونم کدهای این کلاس رو ببینم کمک بزرگی کردید ممنون.
Sirwan Afifi
سه شنبه 25 بهمن 1390, 09:27 صبح
دوست عزیز ممنون از پاسختون.این دستوراتی که نوشتم در کلاس اصلی برنامه وجود داره و در کلاس های دیگه نیست،همینطور که خودتون فرمودید باید مربوط به کلاس گرافیک باشه.حقیقتا من جاوا کار نیستم فقط معنی این چند تا دستور رو می خوام و می خوام ببینم کدهای این توابع کجا هستن.این کلاس Graphics که فرمودید از کجا می تونم باز کنم.من netbeans نسخه6.0.1 نصب کردم.احساس می کنم این کلاس مثل سرفایل ها در ++C و #C هستن که باید add بشه اگه مسیر add رو بگید و بفرمایید چطور می تونم کدهای این کلاس رو ببینم کمک بزرگی کردید ممنون.
آرش جان این رفرنس رو به پروژه ت اضافه کن :
java.awt.Graphics
به اینجا هم یه سر بزن ، شاید کمکت کنه :
http://docs.oracle.com/javase/1.4.2/docs/api/java/awt/Graphics.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.