ورود

View Full Version : مشکل عدم شناسایی فایل های شیر شده بعد از چند دقیقه یا بعد از عملی خاص!!!

jackcool
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 13:17 عصر
سلام دوستان
من یه مشکلی با شیر کردن شبکه دارم. جستجو هم کردم ولی جواب قانع کننده ای پیدا نشد.
ما سه تا پی سی داریم. PC1,PC2, PC3.
روی PC3 یه پرینتر نصب کردیم و بعد شیر کردیم که بقیه استفاده کنن. وقتی که سیستم ها رو تازه روشن می کنیم هیچ مشکلی وجود نداره. ولی بعد از حدود چند دقیقه دیگه (شاید هم بعد از عملی خاص) PC1 و PC2 نمی تونن پرینتر رو ببینن. حتی نمی تونن فولدرهای شیر شده رو ببینن!!!! ولی دوتا پی سی دیگه هیچ مشکلی با هم ندارن.
یعنی وقتی من آی پی PC3 رو توی ادرس بار PC1 وارد میکنم این خطا رو میده:
Windows cannot find ‘\\10.139.26.28’, check the spelling and try again, or try searching for the item by checking the start button and then click search.
این درحالیه که تمام PC ها همدیگه رو پینگ می کنن!!!!:متعجب:
یه بار که PC3 رو ری ست کنیم باز همه چیز درست میشه تا یه مدت دیگه. مثلا 20 دقیقه!!!
آیا ممکنه مشکل از له شدن کابل باشه؟ یا آیا مربوط به ویندوز و نسخه ای خاص از اون باشه؟ مثلا قسمت ریجستری ویندوز.
ممنون میشم راهنماییم کنید.:متفکر:

hjran abdpor
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 18:32 عصر
سلام.
دوست عزیز احتمالا شما به ویروس win32 host process الوده شده اید ، ویندوز شما احیانا xps2 است ؟ این پچ را بگیرد و ویندوز را اپدیت کنید!!!
support.microsoft.com/kb/894391

Mask
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 19:31 عصر
سلام.
دوست عزیز احتمالا شما به ویروس win32 host process الوده شده اید ، ویندوز شما احیانا xps2 است ؟ این پچ را بگیرد و ویندوز را اپدیت کنید!!!
support.microsoft.com/kb/894391

فایده نداره.
باید سیستمهاشون رو کلا شبکه شون قطع بشه و با کسپر اسکن.

jackcool
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 07:47 صبح
آره، درسته. سرویس پک 2. مگه با سرویس پک 3 مشکلی نداره؟ اگه لازم باشه من کل ویندوز رو دوباره از نو نصب می کنم. ولی اینبار سرویس پک 3 نصب می کنم. حل میشه؟

hjran abdpor
جمعه 21 بهمن 1390, 00:18 صبح
اره . شما تمام ارتباط شبکه را قطع کن ، بعد ویندوز را دوباره نصب کن و حتما اپدیت کن یا کاسپر نصب کن.

swallow.pa
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 18:40 عصر
من فکر نکنم ویروس یک طرف قضیه است احتمالا توی این مورد سروریسهای سرور استپ می شن و شاید هم مشکل سخت افزاری باشد

jackcool
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 08:27 صبح
من فکر نکنم ویروس یک طرف قضیه است احتمالا توی این مورد سروریسهای سرور استپ می شن و شاید هم مشکل سخت افزاری باشد
من حتی کارت شبکه رو هم عوض کردم. باز حل نشد. یعنی میگید ممکنه از مادربرد یا قطعه ای دیگه باشه؟

jackcool
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 08:29 صبح
اره . شما تمام ارتباط شبکه را قطع کن ، بعد ویندوز را دوباره نصب کن و حتما اپدیت کن یا کاسپر نصب کن.
میتونم فقط پک سرویس پک رو اضافه کنم؟ یعنی ویندوز رو از نو نصب نکنم. این حالت جواب میده؟