ورود

View Full Version : مشاوره براي انتخاب زبان تحت وب ، و سربازي

omidgs
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 15:03 عصر
سلام

من 24 سال سن دارم هرمزگان زندگي مي كنم و علاقه زيادي به برنامه نويسي و گرافيك مخصوصا تحت وب دارم . تا الان زبان هاي HTML، CSS،JAVA SCRIPT رو ياد گرفتم و مختصري هم با PHP آشنايي دارم . من در رشته مديريت بازرگاني تحصيل كردم و تقريبا دو سال هستش كه شروع به يادگيري وب كردم و بيشتر براي مديريت محتواهايي مثل وردپرس ،جوملا و نيوك طراحي انجام دادم . به دليل علاقه شديد قصد دارم خيلي جدي برنامه نويسي تحت وب رو دنبال كنم و مهارت كافي در اين زمينه بدست بيارم و اگر شرايط فراهم باشه اين راه رو به عنوان شغل آينده انتخاب كنم .اما واقعا از آينده شغلي اين زمينه اطلاعي ندارم و نميدونم آيا انتخاب اين راه درست هستش يا نه و آيا برنامه نويس وب شدن رو ميشه به عنوان يك شغل انتخاب كرد ؟
دو ستان با توجه به اينكه الان وقت سربازي رفتن من شده و به دليل اينكه چشم هاي من بيماري قوز قرنيه دارن به من معافيت پزشكي ميدن . من توي خيلي از آگهي هاي استخدام ديدم يكي از شرايط استخدامشون اينه كه حتما بايد خدمت سربازي رو انجام داده باشي و معافيت پزشكي رو براي كار قبول نمي كنن .
با توجه به صحبت هاي بالا و اينكه من در حال حاضر براي كار وابسته به مدرك تحصيلي خودم هستم نه برنامه نويسي
چند تا سوال از اساتيد محترم داشتم

1) آيا موضوع معافيت پزشكي اين قدر توي استخدام جدي هستش و ممكنه برام درد ساز بشه؟
2) اگر برنامه نويسي وب رو به صورت خيلي جدي ادامه بدم آيا ميتونم اين راه رو به عنوان شغل انتخاب كنم و آينده شغلي داشته باشم؟
3) به طور معمول چقدر زمان لازم هست تا بتونم يك برنامه نويس ماهر باشم؟
4) به نظر شما گرفتن معافيت به سود من هست يا نگرفتنش ؟
5) به نظر شما از بين asp يا c# يا php كدوم رو رو بهتره انتخاب كنم ؟
و در آخر هم اگر من چيزي رو از قلم انداختم و در پاسخگويي موثره لطفا مطرح كنن
منتظر راهنمايي هاي شما عزيزان هستم

حمید محمودی
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 23:29 عصر
سلام،

اینجور سوالت رو نمیشه با جواب های تاکییدی بیان کرد. اینکه نظر من(نوعی) چیه، خب نظر من هست و ممکنه با شرایط موجود شما، اگه این نظر رو در نظر بگیرید مشکل ساز بشه. در هر حال، باتوجه به سوالاتی که بیان کردید،نظر خودم رو میگم؛
برنامه نویسی وب رو هم جز شغل به حساب میارند. ولی موضوع اینجاست که چون اینجور کارها توسط خیلی ها انجام میشه، ممکنه پیدا کردن پروژه با مشکل مواجه بشه.(کارهای تک نفره رو توصیه نمیکنم؛البته بازم بستگی به خود فرد و میزان تلاشش و ... داره) در نتیجه، کار با یک گروه(شرکت) به نظرم عاقلانه تره. در مورد اینکه گفتید، بین پی اچ پی، سی شارپ و ای اس پی، کدوم رو انتخاب بکنم؛باید بگم که بستگی به علاقه خودتون و شرایط موجود داره. خیلی از شرکت ها برنامه نویس سی شارپ میخوان، و بعضی شرکت ها هم پی اچ پی و ... . درمورد معافیت سربازی هم حرفی برای گفتن ندارم. ولی من جای شما بودم معافیت رو ترجیح میدادم و سعی میکردم جایی رو پیدا کنم که "کار" اهمیت بدن نه اینجور چیزها! البته قبول دارم که بعضی جاها سوالهای و ایراد های بنی اسرائیلی میارند, مثل پرسیدن سوالات احکام در زمان مراجعه حضوری برای استخدادم بعضی شرکت ها! البته به شخصه درمورد شرکت های برنامه نویسی همچین چیزی نشنیدم که اینطوری باشه اوضاع. و امیدوارم نباشه :)

موفق باشید.

returnx
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 12:55 عصر
من توي خيلي از آگهي هاي استخدام ديدم يكي از شرايط استخدامشون اينه كه حتما بايد خدمت سربازي رو انجام داده باشي و معافيت پزشكي رو براي كار قبول نمي كنن .

من که اولین بار بود چنین چیزی شنیدم ، اما خود کارت معافیت هم ارزشی کمتر از کارت پایان خدمت فکر نکنم داشته باشه...
ولی اینکه بعضی از شرکت ها معافیت پزشکی رو قبول نمیکنند شاید بر میگرده به ماهیت اونکار ، چون ممکنه برای انجام یکار خاص باید از نظر جسمی کاملا سالم باشید ، مثلا کار های سنگین یا کارهایی که با دستگاه های خطر ناک سرو کار دارند...
ولی برای برنامه نویسی بعید میدونم مشکلی با معافیتتون وجود داشته باشه....
من هم اگه جای شما بودم مطمئنن معافیت رو انتخاب می کردم...(البته این نظر شخصی من هست)

eshpilen
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 21:00 عصر
بچه برو معاف بگیر اون دو سال رو بذار روی یادگیری برنامه نویسی بیشتر به نفعته.
البته معافی گرفتن هم مثل اینکه این روزا خیلی سخت شده و دنگ و فنگ و هزینه و زمان بیشتری میبره نسبت به سابق.
پسرخاله من الان مدتهاست داره میدوه و کلی هم پول خرج کرده هی میره شهرستان و میاد بیچاره شده خلاصه.

میلاد قاضی پور
جمعه 21 بهمن 1390, 01:20 صبح
خب در مورد قسمت سربازی منم اینو بگم که اولا شرکتهای خصوصی معمولا زیاد با معافیت پزشکی مشکل ندارن . میمونه کار دولتی که اگه نوبت به گزینش دونفر برسه که از همه لحاظ شرایطشون برابر باشه ولی یکیشون معافیت داشته باشه و اونیکی خدمت کرده باشه دومی رو انتخاب میکنن
ضمنا من تابحال آگهی های زیادی دیدم که یکی از شرط هاشون این بوده که (فقط کارت پایان خدمت)
ولی خب مجموعا ارزش نداره دوسال زمان صرف کنی واسه کارت پایان خدمت. اگر میتونی معافیت بگیری بگیر.

omidgs
جمعه 21 بهمن 1390, 19:44 عصر
دوستان تشكر از نظرات
فقط ميخواستم به اين نكته شاره كنم كه من هنوز تو زمينه برنامه نويسي مبتدي هستم و دوم اينكه متاسفانه تو منطقه ما شايد بازر كار مناسبي براي برنامه نويسي و مشاغل مرتبط با اون نباشه طوري كه تعداد برنامه نويس ها خيلي خيلي پايين و در حد انگشت شمار هستش ؟ با اين تفاسير نظرتون چيه؟

علیرضا حسن زاده
جمعه 21 بهمن 1390, 23:34 عصر
دوم اينكه متاسفانه تو منطقه ما شايد بازر كار مناسبي براي برنامه نويسي و مشاغل مرتبط با اون نباشه طوري كه تعداد برنامه نويس ها خيلي خيلي پايين و در حد انگشت شمار هستش ؟ با اين تفاسير نظرتون چيه؟
هر چه تعداد همکار کمتر باشه جای کار بیشتره نتجیتا بازار خراب کن هم کمتره
با کمی تلاش میشه خیلی خوب کار کرد