ورود

View Full Version : برنامه نویسی یا شبکه

azarakhshl
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 18:52 عصر
سلام
شاید سوالم خنده دار باشه، اما به هرحال به جواب نیاز دارم:
لیسانس کامپیوتر دارم، هم برنامه نویسی بلدم، هم با شبکه آشنا هستم، تصمیم دارم تو یکی از این دو مبحث حرفه ای شوم، یعنی وقتم را صرف یکی از این دو مورد کنم و شروع به کار.....
کدوم گرایش، برنامه نویسی یا شبکه، کدوم را پیشنهاد می دید و چرا؟

returnx
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 20:26 عصر
مهم ترین پارامتر علاقه شخصی خود شماست ، شما تا در مبحثی علاقه نداشته باشید نمیتونید توش پیشرفت کنید پس در زمینه ای که بیشتر بهش علاقه دارید تمرکز کنید...
و در ضمن برای اینکه در کاری موفق باشید یا باید اولین باشید یا بهترین ، که فکر می کنم برای اولین بودن یکم دیر شده پس سعی کنید در هر زمینه ای که می خواهید فعالیت کنید ، بهترین باشید...
موفق باشید.../

amin1softco
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 20:47 عصر
شبکه
درآمدش خیلی بیشتر حرصشم به مراتب کمتره!!!

azarakhshl
یک شنبه 23 بهمن 1390, 07:47 صبح
مهم ترین پارامتر علاقه شخصی خود شماست ، شما تا در مبحثی علاقه نداشته باشید نمیتونید توش پیشرفت کنید پس در زمینه ای که بیشتر بهش علاقه دارید تمرکز کنید...
و در ضمن برای اینکه در کاری موفق باشید یا باید اولین باشید یا بهترین ، که فکر می کنم برای اولین بودن یکم دیر شده پس سعی کنید در هر زمینه ای که می خواهید فعالیت کنید ، بهترین باشید...
موفق باشید.../

ممنون از پاسختون
راستش به نوعی به هر دو علاقه دارم و همین طور باهر دو سروکار دارم
اما طبیعتا نمی شه برای هردو به یک اندازه وقت بگذارم، باید یکی را برای ادامه انتخاب کنم.

eshpilen
یک شنبه 23 بهمن 1390, 10:11 صبح
برنامه نویسی به آدم قدرت و حال شخصی زیادی میده.
اگر یک خورهء بااستعداد باشی نمیتونی برنامه نویسی یاد نگیری.
ولی اگر دنبال پول باشی بحثش فرق میکنه.
بهرحال برنامه نویسی بلد بودن همیشه یه مزیته.
شبکه مگه چی داره؟ فکر میکنم برنامه نویسی خیلی گسترده تر و پیچیده تر از شبکه باشه.

raspi.m
دوشنبه 24 بهمن 1390, 19:17 عصر
سلام
شاید سوالم خنده دار باشه، اما به هرحال به جواب نیاز دارم:
لیسانس کامپیوتر دارم، هم برنامه نویسی بلدم، هم با شبکه آشنا هستم، تصمیم دارم تو یکی از این دو مبحث حرفه ای شوم، یعنی وقتم را صرف یکی از این دو مورد کنم و شروع به کار.....
کدوم گرایش، برنامه نویسی یا شبکه، کدوم را پیشنهاد می دید و چرا؟
سلام دوست عزیز
امیدوارم حرفام کمکت کنه.
من هم یه جورایی شرایط شما رو حس کردم .خودتون بهتر میدونید که صرف داشتن لیسانس کامپیوتر به هیچ دردی نمیخوره باید تو یه کار تخصص اساسی داشته باشید حالا شبکه /برنامه نویسی/دیتا بیس/وب/گرافیک/انیمیشن و.....
به نظر بنده اول ببینید تو کاری که الان ازش درآمد به دست میارید کدوم یک از این حرفه ها پررنگتره :
مثلاً اگه تو یه اداره دولتی کار میکنید شبکه بهتره تا برنامه نویسی.
اگه شرکت کامپیوتری مد نظرتونه خب برنامه نویسی.
اگه محیط آموزشی هستش با توجه به علاقتون یا برنامه نویسی یا شبکه (البته بازم بستگی به یه سری مسائل داره)
اگه قصدتون در آمد و این حرفا نیست و برای دل خودتونه،به نظرم تنها برنامه نویسی میتونه یه مهندس کامپیوتر رو سیراب کنه چون تو هر بخشی که برید اگه برنامه نویسیتون بلنگه آخرش به بن بست می رسید حتی توی شبکه/برای مثال تو برنامه نویسی سوکت و.... باید حرفه ای باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
سربلندو پیروز باشید

azarakhshl
دوشنبه 24 بهمن 1390, 22:24 عصر
بی نهایت از پاسخ هاتون متشکرم
مساله اصلی من اینه که به هر کاری یه سری زدم، چند تا زبان برنامه نویسی بلدم و البته باید بگم شیفته برنامه نویسیم، می تونم ساعت ها وقت صرف نوشتن یه برنامه کنم بدون استراحت، اما خوب جدیدا به شبکه هم علاقه مند شدم، با Windows server 2003 و Windows server 2008 کار کردم و همین طور Active directory، از قسمت سخت افزاریش هم کم و بیش سر در میارم،
اما دستی داشتن کجا و حرفه ای بودن کجا......
به هرحال احتمالا با توجه به صحبت دوستان: هر دو را انتخاب کنم!!!!! :لبخندساده::لبخندساده: