PDA

View Full Version : سوال: صدور كارت شناسايي با گزارش نويسي!

omidquest
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 22:42 عصر
سلام من يه برنامه دارم كه اطلاعات كاربران رو گرفته

الان ميخوام براي افرادي كه عضو سيستم هستن كارت شناسايي صادر كنم
تقريبا يه چيزي شبيه اين عكس
82332 يعني توي يه صفحه A4 يه تعداد كارت باشه كه هركدوم مربوط به يك نفر هستش

حالا ميخواستم راهنماييم كنيد كه اصلا من اين كار رو بايد با گزارش نويسي انجام بدم ؟؟ اگر آره لطفا راهنمايي كنيد من هيچ اطلاعي در مورد گزارش نويسي ندارم

ممنون

mohan21
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 23:20 عصر
با سلام
وقت خوش

آیا شما جستجو کرده اید؟
به پست های صفحه اول ابزارهای گزارش سازی نگاه انداخته اید ؟
اگر خیر، بفرمائید ...
در این پست به راه حلی برای مشکل خود میرسید .... چطور برای پروژه ام با کریستال ریپورت کارت عضویت طراحی کنم؟ (http://barnamenevis.org/showthread.php?325997-%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%9F)

omidquest
جمعه 21 بهمن 1390, 09:20 صبح
سلام
من براي اجراي نمونه برنامه اي كه گفتين با مشكل برخوردم و نرم افزار SAP_Crystal_Reports_runtime_engine_for_.NET_Framew ork_4 رو دانلود و نصب كردم ولي باز هم اجرا نميشه
ظاهرا با نام اسپيس CrystalDecisions مشكل دارم يعني روي اين مورد ايراد ميگيره

ممنون ميشم راهنمايي كنيد براي كار با كريستال ريپورت و ويژوال استاديو 2010 چه مواردي رو بايد نصب كنم يا اينپورت و يا هر كار ديگري

ممنونم

mohan21
جمعه 21 بهمن 1390, 12:19 عصر
نمونه گذاشته شده بر روی 2008 هست ...

شما به ترتیب مراحلی که در همون تاپیک ذکر شده پیش برید به جواب می رسید، اگر مشکلی داشتید بفرمائید ...

omidquest
جمعه 21 بهمن 1390, 14:14 عصر
من خيلي دلم ميخواد با اون تاپيك جلو برم ولي اولا نمونه رو نميتونم حتي ببينم (اررور ميده كه تو پست قبلي گفتم )
2- من متوجه نشدم!! شما فرمودين برنامه با 2008 هستش يعني قابليت اجرا با 2012 رو نداره ؟؟ من بايد حتما 2008 نصب كنم؟؟
3- كدوم مراحل رو ميفرماييد ؟؟؟من تو مرحله اول گير كردم !! حتي نميدونم بايد چه چيزي نصب كنم

mohan21
جمعه 21 بهمن 1390, 14:33 عصر
مثل اینکه برنامه های vs2008 با vs2010 و ... اجرا نمیشن و باید با خود vs2008 اجرا شوند ...

مراحلی که گفته بودم ::

1. از راهی که فرم جدید ایجاد می کنید از قسمت Data یک DataSet ایجاد کنید ...
2. وارد DataSet شوید ...
3. در قسمت ToolBox گزینه DataAdapter رو انتخاب نمائید تا بتونید یک DataTable از جدول بانک خودتون ایجاد نمایید ...
4. بانک خودتون رو انتتخاب کنید و next بزنید ...
5. باز هم next
6. گزینه Query Build رو انتخاب کنید ...
7. حال جدولی که در گزارش استفاده می کنید رو Add کنید ...
8. فیلدهایی که که در گزارش استفاده میشه رو انتخاب کنید ...
9. حال ok رو بزنید و Finish ...

چی مشاهده می کنید !!؟

کارتون با DataSet تمام شده ...

حال برویم سراغ کریستال ...

1. یک گزارش ایجاد کنید ...
2. دکمه ok ...
3. گزینه Project Data رو باز کنید و سپس ADO.NET DataSet رو باز نمائید و DataSet مورد نظر رو انتخاب کنید تا در سمت چپ قرار گیرد ...
4. می تونید دکمه Finish رو بزنید و یا اینکه برای انتخاب تنظیمات دیگه مانند ایجاد گروه و ... Next رو بزنید ...
5. از قسمت DataBase Field جدول یا جداول(چون در یک DataSet میتونید چندین جدول رو قرار دهید) رو مشاهده می کنید ...
6. هر کدام از فیلدها رو که بخواهید می تونید در صفحه قرار دهید حتی فیلد تصویر ...

بریم سراغ فرم ...
1. یک فرم برای نمایش کریستال ایجاد و عمل انتخاب رو انجام دهید و مقادیر رو در newDataTable قرار میدهیم ...
2. حال اطلاعات را به کریستال تزریق می کنیم مانند کد زیر ...

CryFactor newCryFactor = new CryFactor();
newCryFactor.SetDataSource(newDataTable);
crystalReportViewer.ReportSource = newCryFactor;

کجا مشکل هست!

Yanehsar
دوشنبه 24 بهمن 1390, 09:11 صبح
سلام من تو پروژه دانشگاه ام از این کدها استفاده کردم و تونستم کارت عضویت رو تو کریستال ریپورت نشون بدم البته عکس من داخل بانک اطلاعاتیم بود(پروژه من کتابخانه بود)

try
{
SqlConnection con = new SqlConnection();
con.ConnectionString = @"Data Source=(local);Initial Catalog=ketabkhune;Integrated Security=sspi";
con.Open();
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "select idozviyat,name,family,sal_tavalod,mah_tavalod,roz_ tavalod,sh_shenasname,sal_ozviyat,mah_ozviyat,roz_ ozviyat,sh_daneshjoei from ozviyat where idozviyat='" + temp + "'";

SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
da.SelectCommand = cmd;
DataTable dt = new DataTable();
da.Fill(dt);

ReportDocument rd = new ReportDocument();
rd.Load("kartozviyat.rpt");
rd.SetDataSource(dt);
crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
crystalReportViewer1.Show();
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message);
}
من خودم هم در این مورد یه مشکل داشتم و فکر کنم شما هم به این مشکل برخورید فکر کنید کارت عضویت همه رو نمایش میداد اما وقتی برای به نفر رو میخواستم چاپ کنم عکشو نشون نمیداد