ورود

View Full Version : ایمیل و اینترنت از روز 20ام چه شد؟

benyamin_pc
جمعه 21 بهمن 1390, 10:24 صبح
از دیروز 20ام دیگه وارد هیچ ایمیلی نمیشه . نه یاهو نه جیمیل نه هات میل
حتی با وی .. پ ی .. , این یعنی فاتحه اینترنت دیگه سروده شد
این یعنی قاطی شدن تخصص با بچه بازی های ...
هیشکی نمیخاد اعتراض کنه؟ اینجوری یه 50-60 سال دیگه عقب مونده تر میشیم , موندم چی فکر میکنن , متخصصینشونم نمیخان وگرنه میدونن اینام جزو مردمن ................

benyamin_pc
جمعه 21 بهمن 1390, 10:35 صبح
وی .. پ ی .. ان عوض کردم رفت ! هورااااا پس هنوز امیدی هست

returnx
جمعه 21 بهمن 1390, 10:57 صبح
متاسفانه من با Yahoo Messenger نمیتونم Sign in بشم اما به ایمیلم دسترسی دارم از خود سایت یاهو اما به ایمیل Hotmail ام هر کار میکنم نمیتونم دسترسی پیدا کنم...

benyamin_pc
جمعه 21 بهمن 1390, 18:52 عصر
شمام که بدون وی .. پ ی .. ان تونستی از تو همون سایت هم بری برای این بوده که تو ایمیلت بودی و اگه ساین اوت میکردی دیگه نمیرفته چون الان خیلی از وی پ.. ی .. ان ها هم از کار افتادن و از دیروز برای یه چک میل هم باید وی .. پ .. ی ان خاص داشته باشی و با هر وی .. پ ی .. انی هم نمیره چه برسه بدون وی پ.. ی .. ان
حالا شاید بعد 22 درست شه اما این نشد زندگی که متخصصین هم با این مسخره بازی ها باید قاطی باشن و یه مشت نقطه چین که فرق سیب زمینی از کدو نمیدونن باهامون اینجوری بازی کنن هرموقه عشقشون میکشه!
انگار تو سیستم ساخت گوشی اپل یه بچه 10 ساله بیاد نظر بده و کل کمپانیو به مسخره بگیره که چون بچه شاهه مملکته و همه اون سیستم مدرن اسکول یه بچه بازی باشن , متاسفانه الان وضع دقیقا همینجوری شده .. و کارای تخصصیمونم با بچه بازی یه سری ... قاطی شده

حمید محمودی
جمعه 21 بهمن 1390, 19:35 عصر
همینه دیگه! کسی جوابگو نخواهد بود مثل دفعات قبل! چون اینجا ایرانه :)

http://alef.ir/vdcaeen6u49nyw1.k5k4.html?143032

kaveh.m
شنبه 22 بهمن 1390, 01:39 صبح
واقعا دوست عزیز آدم که یه ذره فکر کنه میبینه کسایی که این همه دم از حمایت مردم میزنن از چی این همه ترسیدن که یه همچین کار مسخره ای میکنن من که با و ی...پ ی...انم میرم به هیچ کدوم از میل هام دست رسی ندارم فیس بوک هم بستست واقعا که.......

IamOverlord
شنبه 22 بهمن 1390, 03:10 صبح
حالا خوبه واسه بستن ایمیل ها صفحه ی 'رسانه ی کاربر محور' رو نمیارن...! :قهقهه:

aryasoft2872
شنبه 22 بهمن 1390, 11:02 صبح
فک کنم کلا HTTPS رو بستن چون چند سایت دیگه قندشکن هم که HTTPS بودن بسته بود همچنین مارکت مایکروسافت بسته بود اونم HTTPS،سرویس دهنده های ایمیل مثل Live و احتمالا یاهو هم برای امنیت تبادل اطلاعات از HTTPS استفاده می کنن

aryasoft2872
شنبه 22 بهمن 1390, 11:07 صبح
همچنین سرعت فوق العاده افت کرده تا یک پنجم من افت سرعت دارم اصلا دایال آپی شده برای خودش ای دی اس ال 2 مگم

Rejnev
شنبه 22 بهمن 1390, 11:20 صبح
https ها بسته ست...
برای من سایت گوگل رو با فایرفاکس باز نمیکنه، اما کروم و اینترنت اکسپلورر مشکلی ندارن.
پیامک ها هم گاها قیف میشن. کافیه کلمه خاصی توشون باشه.

crazyfull
شنبه 22 بهمن 1390, 12:03 عصر
پروتکل عامل فسق و فساد استکبار جهانی HTTPS احتمالاً تا بعد از نمايش درست ميشه اگه نشه بايد تا بعد از 25 بهمن صبر کنيم:لبخندساده:
البته HTTPS با وی پی ان اما با سرعت خيلی کم باز ميشه

Mehdi Naderi
شنبه 22 بهمن 1390, 13:24 عصر
پروتکل عامل فسق و فساد استکبار جهانی HTTPS احتمالاً تا بعد از نمايش درست ميشه اگه نشه بايد تا بعد از 25 بهمن صبر کنيم

در یک کلام HTTPS یعنی تهاجم فرهنگی
:قهقهه:

prpe26
شنبه 22 بهمن 1390, 15:30 عصر
هر جا که از HTTPS استفاده میکنه حتی آیفون اپ استور و مک اپ استور و حتی سافت سنتر اوبنتو (!) هم درست کار نمیده :|

باز دلمون خوشه که iCloud بازه :لبخند: :قهقهه:

joker
شنبه 22 بهمن 1390, 15:51 عصر
اينم استكباريه ؟ تهاجم فرهنگيه بانك مليمون ؟
https://epayment.bmi.ir

aryasoft2872
شنبه 22 بهمن 1390, 18:37 عصر
بانک ها و اینا بازن فقط قضیه همون بیست و پنج بهمنه خیلی کار بدیه از صبح الکی داریم اینور اونور میگردیم و نمی تونم مثل آدم توی سایت ها بریم

benyamin_pc
شنبه 22 بهمن 1390, 19:55 عصر
اینترنت و بی خیالیه اینا یه طرف که براشون مهم نیس مردم کارو زندگی دارن و از همه مهم تر یکی نیس بهشون بگه اگه شماها با اینترنت کاری ندارینو همه عمرتونم قط باشه براتون فرق نداره , مهم اینه که یه چیزی باشه بخورین متخصصین براشون از نون واجب تره ... و هزار درد دل دیگه که هیچ وقت نخاهند فهمید چون درکش نمیکنن که دردشون بگیره اما از طرف دیگه وقتی میبینم مردم انقد دلشون پره و نمیذارن دهنشونو باز کنن و به هیچی اعتراض کنن و اونوقت میگن همه چی آرومه و یه جا که به هر بهانه ای مردم بتونن یه کلمه حرف دلشونو اونم با هراس بزنن براشون بهشته , دلم به حال مردممون(خس و خاشاک!) میسوزه که انقد قانعن و ازشون انقد سواستفاده شده ................

benyamin_pc
شنبه 22 بهمن 1390, 19:59 عصر
بی خیال دوستان دیگه کش ندیم , میدونین که اعتراض به هر مشکلی حرام است ...

benyamin_pc
شنبه 22 بهمن 1390, 20:03 عصر
اما خدائی نذاریم این کارم دیگه باهامون بکنن اینا که هالیشون نیس این کارم میکنن و زورشونو به رخ مردم میکشن! اما حالیشون نیس متخصصینشونم اینجوری هر روز ضعیف تر میکنن