PDA

View Full Version : کپی از فیلدهای یک صفحه وب

hu313240
جمعه 21 بهمن 1390, 14:25 عصر
با سلام
من در محل کارم ، اپراتور یک برنامه تحت وب هستم و به سورس برنامه هیچگونه دسترسی ندارم در برخی از صفحات وب جهت ورود اطلاعات، ما نیاز داریم که قبل از زدن دکمه تایید و فرستاده شدن اطلاعات به DATA BASE ، از اطلاعات درج شده در فیلدها یک نسخه پیش خودمان داده باشیم و مجبور به تایپ مجدد اطلاعات نشویم حال این اطلاعات در یک برنامه اکسل یا اکسس یا هر برنامه دیگری میتواند قرار بگیرد لطفا" راهنمایی بفرمائید چگونه این کار را انجام دهیم

yones_safari
جمعه 21 بهمن 1390, 18:16 عصر
بعد از فرستادن به پایگاه داده ، در چه صفحه ای میتونید اطلاعات رو مشاهده کنید؟؟؟؟چون به سورس دسترسی نداری تنها راحت اینه که اطلاعاتی رو که درج شدن رو خوند و ذخیره کرد.البته اگه امکان مشاهده اطلاعات وارد شده وجود داشته باشه.

alonemm
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:20 عصر
با سلام
من در محل کارم ، اپراتور یک برنامه تحت وب هستم و به سورس برنامه هیچگونه دسترسی ندارم در برخی از صفحات وب جهت ورود اطلاعات، ما نیاز داریم که قبل از زدن دکمه تایید و فرستاده شدن اطلاعات به DATA BASE ، از اطلاعات درج شده در فیلدها یک نسخه پیش خودمان داده باشیم و مجبور به تایپ مجدد اطلاعات نشویم حال این اطلاعات در یک برنامه اکسل یا اکسس یا هر برنامه دیگری میتواند قرار بگیرد لطفا" راهنمایی بفرمائید چگونه این کار را انجام دهیم

اگه سورس رو ندارید صفحه رو ذخیره کنید بهتره.

یا یک صفحه برای مدیرت و ذخیره از سمت پایگاه داده بسازید.