PDA

View Full Version : سوال: سود حاصل از شبکه کردن یه ساختمان 4 طبقه چقدر هست؟

idocsidocs
جمعه 21 بهمن 1390, 17:29 عصر
دوستان من اطلاعات زیادی از کار شبکه و نحوه شبکه کردن و ... ندارم اما لطفا بگید که:
سود حاصل از شبکه کردن یه ساختمان 4 طبقه چقدر هست؟

hjran abdpor
جمعه 21 بهمن 1390, 20:53 عصر
این سوال شما بستگی به n تا چیز داره !! امکانات - فاصله - سرعت - پهنای باند - خدمات و ...

idocsidocs
جمعه 21 بهمن 1390, 21:35 عصر
این سوال شما بستگی به n تا چیز داره !! امکانات - فاصله - سرعت - پهنای باند - خدمات و ...
خب فرض کنید توی هر طبقه 8 سیستم وجود داره، همه سیستم ها از اترنت 10 مگ و کابل شبکه utp استفاده می کنن. برای هر طبقه از یه هاب استفاده بشه و این هاب ها هم توسط یه سویچ به هم متصل بشن.

یه مسیریاب هم برای اتصال شبکه به سایر شبکه ها استفاده بشه.

hjran abdpor
جمعه 21 بهمن 1390, 21:42 عصر
خب فرض کنید توی هر طبقه 8 سیستم وجود داره، همه سیستم ها از اترنت 10 مگ و کابل شبکه utp استفاده می کنن. برای هر طبقه از یه هاب استفاده بشه و این هاب ها هم توسط یه سویچ به هم متصل بشن.

یه مسیریاب هم برای اتصال شبکه به سایر شبکه ها استفاده بشه.

اترنت 10 مگ فکر نمیکنی باعث افت شبکه ت میشه !!!! جدا از هزینه های سخت افزاری (خرید سویچ و هاب و روتر ) برای هر کاری که تویه طبقه انجام میدی هزینه تعریف شده : سیم کشی - نصب و ... در کل به نظر من برای هر طبقه 250 تومن خوب باشه ....

idocsidocs
جمعه 21 بهمن 1390, 21:55 عصر
اترنت 10 مگ فکر نمیکنی باعث افت شبکه ت میشه !!!! جدا از هزینه های سخت افزاری (خرید سویچ و هاب و روتر ) برای هر کاری که تویه طبقه انجام میدی هزینه تعریف شده : سیم کشی - نصب و ... در کل به نظر من برای هر طبقه 250 تومن خوب باشه ....
اترنت 10 مگ مثال بود.
کار راه انداختن شبکه یه ساختمون 4 طبقه چقدر طول می کشه؟

hjran abdpor
جمعه 21 بهمن 1390, 23:26 عصر
بستگی به ساعت کاری داره ، مثلا 8 روز در ساعت به احتمالش 5روز طول بکشه !!! البته این زمان تقریبی است و فقط تو زمان اجراری پروژه معلموم میشه دنیا دست کیه !!!!!!!!!!

پیوست : سوالات خیلی کلی هست..

idocsidocs
شنبه 22 بهمن 1390, 00:13 صبح
پیوست : سوالات خیلی کلی هست..
می خوام در کنار کار طراحی وب، شبکه هم کار کنم.

بستگی به ساعت کاری داره ، مثلا 8 روز در ساعت به احتمالش 5روز طول بکشه !!! البته این زمان تقریبی است و فقط تو زمان اجراری پروژه معلموم میشه دنیا دست کیه !!!!!!!!!!
چند نفر نیاز هست تا بشه توی 5 روز چنین شبکه ای رو راه اندازی کرد؟

hjran abdpor
شنبه 22 بهمن 1390, 00:23 صبح
حداکثر 2 نفر.
یه نفره هم میتونید این کار ا انجام بدید ، بستگی به نوع امکاناتی که باید شبکه داشته باشه بستگی داره ، مثلا مدیریت ، دسترسی به اینترنت ، محدود بودن و ....

idocsidocs
شنبه 22 بهمن 1390, 00:53 صبح
بنظرتون کار شبکه بهتره یا طراحی وب؟

hjran abdpor
شنبه 22 بهمن 1390, 01:00 صبح
این سوالتون فکر نکنم دیگه ربطی به این انجمن داشته باشه ،،، طراحی وب شغل خیلی خوبی هست (خودم هم کار میکنم ) ولی کار شبکه مشقت و اپدیت بودن بالا و تلاش +پشتکار میخاد .. به نظر من هر دوتا خوب هستن و میشه رو شغلی برای اینده روشون حساب باز کرد .
موفق باشید.