ورود

View Full Version : بروز رسانی فقط بخشی از صفحه با کلیک بر روی لینک ها

behnam shamlo
شنبه 22 بهمن 1390, 03:37 صبح
سلام دوستان
چطور میتوانیم با کلیک بر روی یک لینک فقط بخشی از صفحه که مورد نیاز هست را بروز رسانی کنیم
مثلا وقتی بروی لینک تماس با من در صفحه خانه کلیک می کنیم هدر و بگ گراند دوباره لود نشه و فقط قسمتی که باید فرم تماس با من قرار بگیرد بروز رسانی شود
می دونم که آژاکس اینکار را می کنند ولی چطور باید اینکار را انجام دهم
خواهش میکنم راهنمایی کنید

Variable
شنبه 22 بهمن 1390, 05:56 صبح
من پیشنهاد میکنم که هر فرم و صفحه جداتون رو تو یه تگ div بذارید (همه در یک صفحه ) . بعد با کلیک بر روی هر لینک . اون تگ مورد نظر رو show , تگ دیگر رو hide کینید (منظور همون تگ های div رو hide , show ) کنید . اگه یه کوچولو جی کوئری بلد باشی . خیلی قشنگ و افکتی میشه اینکارو کرد .

و همینطور میتونی از سی اس اس استفاده کنی

البته ای جکس هم همین رویه رو داره . البته بعد از این قسمت ها که گفتم . آر یو آندر استند :)

hakan648
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 04:45 صبح
سلام
در asp.net webform معمولا از کنترل های آماده استفاده میکنند که خودشون تمام قسمت هارو مدیریت میکنند .

اگه شما دقیقا محتوایی که باید تعویض بشه رو داشته باشید , به سادگی از طریق Ajax ( ای جکس ) میتونید محتوا رو Load کرده و در بخش مورد نظر نمایش بدید .

مثلا یک صفحه HTML به نام text.html دارید و میخواید وقتی کاربر بروی لینک با آی دی link1 کلیک کرد , محتویاتش در تک div با آی دی div1 نمایش داده بشه :

<div id="div1"></div>

<a href="#" id="link1">Show Content</a>

<script type="text/javascript">
$("a#link1").click(function (e) {
e.preventDefault();
$("div#div1").load("text.html", {}, function () {
alert("Completed!");
})
});
</script>

اگه سایت شما ثابت یا همون static هست , محتویاتی که باید تعویض بشه رو در فایل های جداگانه ذخیره کنید و در هر قسمت که نیاز بود بصورت مثال فوق همون قسمت Load و نمایش بدید .

این کتاب هم خیلی میتونه کمکتون کنه :

http://blog.monavarian.ir/wp-content/learning_jquery_farsi1.pdf

موفق باشید ...