View Full Version : سوال: شکستن گزارش در چند صفحه هنگام زیاد بودن تعداد فیلد ها در QReport
mahboube
یک شنبه 23 بهمن 1390, 09:58 صبح
سلام دوستان
من یک گزارش QReport دارم که تعداد فیلد هام زیادن و توی یک صفحه جا نمیشن.چطوری می تونم بگم توی چند تا صفحه گزارشمرو بشکنه؟
ممنون.
tiphooo
یک شنبه 23 بهمن 1390, 19:43 عصر
ساده ترین راه شاید برزگ کردن صفحه باشد یعنیA3 به صورت افقی و یا اگر تعداد فیلدها از A4 به صورت افقی بیشتر نیست خوب A4 استفاده شود معمولا در این حالات از این روشها استفاده می شود نه اینکه راهی نداشته باشد ولی گزارش شما زمانی که تعدادی از فیلدهای یک رکوردش در یک صفحه و تعدادی در یک صفحه دیگر عملا خوانایی گزارش را از بین می برد و بهتر است یا تعداد فیلدها را محدود کنید و یا با تغییر حالات و سایز صفحه آن را عملی کنید. در FastReport معمولا CrossTab فیلدهای اضافی را به شکلی که شما می خواهید به صفحات دیگر منتقل می کند ولی بنده به همین دلیل از آن استفاده نمی کنم در ضمن شما مجبور نیستید در یک ستون فقط یک فیلد بگذارید شما از چند فیلد زیر هم استفاده کنید (نمونه آن را می توانید در لیستهای حقوق ببینید)
مثلا
ستون 1 ............... ستون 2 ...........................................ستو n
کد پرسنلی ............ آیتم پرداختی 1
نام ................ آیتم پرداختی 2
نام خانوادگی .............. آیتم پرداختی 3
روز کارکرد ............. آیتم پرداختی 4
به این شکل شما به راحتی حدود 40 فیلد (بسته به کاربرد) در یک صفحه A4 به صورت افقی می توانید داشته باشید.
shobair
سه شنبه 09 اسفند 1390, 17:02 عصر
سلام دوستان
من یک گزارش QReport دارم که تعداد فیلد هام زیادن و توی یک صفحه جا نمیشن.چطوری می تونم بگم توی چند تا صفحه گزارشمرو بشکنه؟
ممنون.
سلام
یعنی چطوری بشه؟ مثلاً 10 تا فیلد اول رو ابتدا چاپ کنی، 10 تا دوم رو در ادامه؟ برای این باید 2 تا ریپورت بسازی هر کدوم از فیلدهایی که میخوای. ولی به نظر میاد خوانایی ریپورت کم بشه. من یکجائی که مجبور بودم این کار رو بکنم، روی A3 گرفتم و پرینتر A3 هم تهیه کردم که خیلی هم گرون بود!
شبیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.