ورود

View Full Version : سوال: در مورد ایجاد Summery در Crystal Report

msmiran2
یک شنبه 23 بهمن 1390, 23:57 عصر
سلام دوستان
من خروجی گزارشم رو میخوام بر اساس دو عمل Group By نمایش بدم، خروجی نمونه رو آپلود کردم.
عمل Group By ابتدا بر اساس شماره فاکتور و بعد بر اساس نام غذا انجام شده. ستون قیمت غذا از توی خود گزارش و با فرمولای اون با حاصل ضرب قیمت واحد در تعداد بدست اومده.
حالا میخوام برای هر فاکتور یه جمع بزارم، همون جا که ##### شده! تو این قسمت از Running Total استفاده کردم و توی اون جمع قیمت غذا رو گذاشتم و تمام حالات ممکن رو تست کردم. اما نتیجه همین ##### هست. ممنون میشم بنده رو توی این مورد راهنمایی کنید.
صفحه Report رو هم گذاشتم.

faravaghi
دوشنبه 24 بهمن 1390, 00:13 صبح
سلام،
این جوری میشه، شاید یه جایی یا فونت مشکل داره و یا یه یه ایرادی توی محاسبات داری!
من دارم استفاده میکنم.

mohan21
دوشنبه 24 بهمن 1390, 00:20 صبح
در Runing Total Field ::

- قسمت reset کدام گزینه رو انتخاب می کنید؟ شما باید گروه شماره فاکتور رو انتخاب کنید تا با تغییر شماره فاکتور صفر شود ...
- قسمت Field To Summarize چه چیزی نوشته ایید؟

msmiran2
دوشنبه 24 بهمن 1390, 00:30 صبح
در Runing Total Field ::

- قسمت reset کدام گزینه رو انتخاب می کنید؟ شما باید گروه شماره فاکتور رو انتخاب کنید تا با تغییر شماره فاکتور صفر شود ...
- قسمت Field To Summarize چه چیزی نوشته ایید؟

سلام دوست عزیز
آره، Reset رو زدم، برا Field To Summarize هم این فیلد جدیدی که توی گزارش ایجاد کردم رو گذاشتم

جدولها رو هم آپلود کردم. جالبه وقتی توی قسمت Header مربوط به گروه فاکتور میخوام نام طرف رو قرار بدم، هیچی پرینت نمیشه!

-----------------
مشکل از فونت نیست، چون فونت استفاده شده برا همه اعداد یکی هست

msmiran2
دوشنبه 24 بهمن 1390, 00:36 صبح
سلام دوستان
آقا مشکل رو فهمیدم از کجاست!
یه اشتباه مبتدیانه! نمیدونستم اگه اندازه فیلد کوچکتر از عدد باشه، به صورت ##### نمایش داده میشه

مرسی از کمک دوستان عزیز

msmiran2
دوشنبه 24 بهمن 1390, 00:40 صبح
ولی مشکل دومی که گفتم هنوز پا برجاست
یعنی وقتی میخوام اسم طرف رو بیارم توی گزارش، هیچی چاپ نمیشه، یعنی اصلا خروجی نداره گزارش!