ورود

View Full Version : سوال فوری راجع به اجرای برنامه در یک کامپوتر دیگر. که جوابش فقط سه تا میشه و نمیشه اس

oghab
شنبه 28 آبان 1384, 11:06 صبح
سلام
-فوری
تو جستجو ها متوجه شدم که برای استفاده از برنامه ای که database آن sql است. لازم نیست حتما خود sql را نصب کنیم.
در چند جا خوندم اگه MSDE را نصب کنیم. کفایت می کنه.
و در چند جا خوندم اگه DeskTop Engin SQL Server نصب کنیم کافیه!
حالا سوال من اینه. آیا این دوتا یکی هستند؟
من در CD SQL ام MSDE به صورت جدا وجود داره و اونا جدا نصب می کنیم.
یعنی من این فولدر را کپی کنم رو CD و به کاربر بگم این برنامه را اول نصب کن
و بعد برنامه CREATE,RESTORE برنامه را اجرا کن.
و بعد خود برنامه را برنامه دیگه کار می کنه؟
طوری اگه برای با استفاده از INSTALLSHIELD برنامه ام SETUP نسازم و فقط EXE برنامه را که با BUILD خود دلفی ساختم و فایل BACKUP را بدم؟
توی اجرای برامه مشکلی پیش میاد؟
خیلی ممنونم
لطفا زود جواب بدبد! فوریه!

vcldeveloper
یک شنبه 29 آبان 1384, 06:30 صبح
MSDE یک نسخه محدود شده از MS SQL Server هست که برای کاربردهای Local استفاده میشه. اگه برنامه شما با یک بانک Local (در داخل همون سیستم) ارتباط برقرار میکنه، می تونید از Access یا MSDE استفاده کنید، اما برای برنامه های Client\Server باید MS SQL Server روی حداقل یکی از کامپیوترهای شبکه نصب باشه، تا سایر کامپیوتر ها بتونند به عنوان کلاینت از اون استفاده کنند.

m-khorsandi
یک شنبه 29 آبان 1384, 09:30 صبح
تو جستجو ها متوجه شدم که برای استفاده از برنامه ای که database آن sql است. لازم نیست حتما خود sql را نصب کنیم.
در چند جا خوندم اگه MSDE را نصب کنیم. کفایت می کنه

همونطور که آقای کشاورز گفتند MSDE برای استفاده Local هست به این معنی که Client (کامپیوتر)دیگه ای نمیتونه
به DataBase شما وصل شه، شما Console ایی برای انجام تغییرات در اختیار نداری و عملیات مورد نظر رو میبایست
در خط فرمان یا همون Command Prompt بنویسی، بیشتر قابلیتهای SQL Server 2000 رو در اختیار داری
ولی تعدادی از خصوصیات رو هم ازت میگیره مثل Indexed View و ابزار مدیریت SQL Server رو هم در اختیار
نداری.

با لینک زیر فکر کنم به نتیجه خوبی برسی : http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/architec/8_ar_ts_1cdv.asp

oghab
یک شنبه 29 آبان 1384, 14:42 عصر
سلام
ممنونم