View Full Version : کی ور د دیسکریپشن تو هدر صفحه نمایش داده نمیشه
neda_f
دوشنبه 24 بهمن 1390, 12:38 عصر
سلام من یه سوال در مورد نمایش کی ورد دیسکریپشن دارم ، توی این سایت فروشگاه دانشگاهی (http://www.universityshop.ir) من تو بخش مدیریت که برای هر صفحه و هر محصول جدگانه این دو مورد رو مشخص می کنم اصلا تو source برنامه قرار نمی گیره ، از طراح سایت هم که سوال کردم میگه اینا ثبت میشه ولی من یه کاری کردم که برای اینکه صفحه شلوغ نشه نمایش نده ، می خواستم ببینم این درسته ، یعنی میشه ما کیورد و دیسکریپشن تعریف کنیم برای گوگل ثبت بشه ولی تو هدر صفحه نشون نده ؟ یا اصلا ثبت نمیشه ؟ لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعات داره توضیح بده ممنون
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 24 بهمن 1390, 16:02 عصر
سلام . اونوقت چرا باید توی هدر صفحه نشون داده نشه ؟ من فکر نمی کنم همچین چیزی باشه که Description بذاری ولی نشون نده ! اما بگه برای گوگل نشون میده .
اگر دوستان تا حالا همچین کاری کردن راهنمایی کنند . و در صورت امکان مزایا و معایب این کار رو هم بگن .
آخه صفحه شلوغ نشه چه حرفیه مگر کاربر می خواد با کد ها کار کنه که صفحه براش شلوغ نشه !
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 24 بهمن 1390, 16:17 عصر
من توی گوگل جستجو هایی انجام دادم اما به نظر میاد متن لینک ها و توضیحات در جستجو ها اومده اما خبری از Description , Keywords نیست .
مثلا شما بزنی بسته طلائی . جواب میده . اما بزنی طلایی جواب نمیده .
من هرچه بررسی کردم کلمات کلیدی این فروشگاه ایراد داره . مثلا شما بزن منابع دکتری معماری . اصلا تا صفخه 6 گوگل هم که نگاه کردم این وب سایت ظاهر نشد در جستجو . و دیگه از اون بیشتر اصلا به درد نمی خوره !
colors
دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:11 عصر
درود
مگه همچین چیزی میشه که تو سورس نباشه ولی گوگل تشخیص بده که چیه !
اصلا صفحه اصلی سایت هیچ عنوانی نداره! این خودش کافیه که گوگل ایندکست نکنه
neda_f
دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:17 عصر
من توی گوگل جستجو هایی انجام دادم اما به نظر میاد متن لینک ها و توضیحات در جستجو ها اومده اما خبری از Description , Keywords نیست .
مثلا شما بزنی بسته طلائی . جواب میده . اما بزنی طلایی جواب نمیده .
من هرچه بررسی کردم کلمات کلیدی این فروشگاه ایراد داره . مثلا شما بزن منابع دکتری معماری . اصلا تا صفخه 6 گوگل هم که نگاه کردم این وب سایت ظاهر نشد در جستجو . و دیگه از اون بیشتر اصلا به درد نمی خوره !
سلام
واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتین بررسی کردین و جواب دادین ، آره به نظر خودمم الکی میگه ، بعدشم اینکه من اصلا نمی تونم برا این صفحه ها title تعریف کنم هیچ قسمتی برا تعریف این نداره، و وقتی کی ورد ، دیسکریپشن و تایتل نداشته باشه صفحه گوگل هم پیداش نمی کنه ، حالا من باید چیکار کنم که این سایت با اسم رشته های یه جوری بیاد بالا؟!
colors
دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:20 عصر
حداقل متون اصلی و کلیدی وب سایت رو درون تگ های هدینگ قرار بده ( h1,h2 ... h6 )
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:47 عصر
شما باید کلمات کلیدی که کاربران با اون جستجو می کنن و بشناسید و ازش در وب سایتتون استفاده کنید .
من یه نگاه اجمالی انداختم . 201 هزار بار کلمه کنکور کارشناسی جستجو شده . ( در گوگل ابزاری هست به نام google adwords keyword tool که با این می تونید بفهمید که کلمات کلیدی مختلف چند بار توسط کاربران جستجو شدن ... )
و البته فقط همین نیست که تگ ها درست کار کنن . بلکه برای فروش محصول بازاریابی و بازار شناسی و یه فروشگاه مطابق با اصول اون باید طراحی بشه . و کسی که با این فروشگاه کار می کنه به عنوان مدیر بهتره که یه آموزش های حداقلی رو ببینه . و طراح سایت برای هر چیزی که در اونجا استفاده کرده باید دلیل مشخص ( به هدف فروش محصول و جذب مشتری ) داشته باشه .
بخش مقالات می خواد . بطور میانگین 100 مقاله احتیاج دارید . کلمات کلیدی هر مقاله 4 تا . هر محصول 2500 کلمه توضیح می خواد . امکاناتی باید در نظر گرفته بشه که کاربر در وب سایت گردش کنه . به اونجا برگرده و ...
neda_f
سه شنبه 25 بهمن 1390, 07:59 صبح
شما باید کلمات کلیدی که کاربران با اون جستجو می کنن و بشناسید و ازش در وب سایتتون استفاده کنید .
من یه نگاه اجمالی انداختم . 201 هزار بار کلمه کنکور کارشناسی جستجو شده . ( در گوگل ابزاری هست به نام google adwords keyword tool که با این می تونید بفهمید که کلمات کلیدی مختلف چند بار توسط کاربران جستجو شدن ... )
و البته فقط همین نیست که تگ ها درست کار کنن . بلکه برای فروش محصول بازاریابی و بازار شناسی و یه فروشگاه مطابق با اصول اون باید طراحی بشه . و کسی که با این فروشگاه کار می کنه به عنوان مدیر بهتره که یه آموزش های حداقلی رو ببینه . و طراح سایت برای هر چیزی که در اونجا استفاده کرده باید دلیل مشخص ( به هدف فروش محصول و جذب مشتری ) داشته باشه .
بخش مقالات می خواد . بطور میانگین 100 مقاله احتیاج دارید . کلمات کلیدی هر مقاله 4 تا . هر محصول 2500 کلمه توضیح می خواد . امکاناتی باید در نظر گرفته بشه که کاربر در وب سایت گردش کنه . به اونجا برگرده و ...
تو این سایته که می رم فیلتره باز نمیشه https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal !!
خوب الان من مدیر این سایته ام دیگه ، اخبار و مقالات که فعلا نداریم ، برای همه ی محصولات ام تو توضیحاتشون فقط یه متن ثابت گذاشتم یعنی این الان اشتباس؟ باید برای هر کدوم یه متن متفاوت باشه ؟ یعنی چی امکاناتی در نظر گرفته بشه که کاربر راحت تو سایت گردش کنه ؟ من الان نمی تونم برا صفحه ها title و کلمه کلیدی و توضیحات تعریف کنم برا این باید چیکار کنم ؟
بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:24 عصر
اخبار و مقالات که فعلا نداریم ، برای همه ی محصولات ام تو توضیحاتشون فقط یه متن ثابت گذاشتم یعنی این الان اشتباس؟ باید برای هر کدوم یه متن متفاوت باشه ؟ یعنی چی امکاناتی در نظر گرفته بشه که کاربر راحت تو سایت گردش کنه ؟ من الان نمی تونم برا صفحه ها title و کلمه کلیدی و توضیحات تعریف کنم برا این باید چیکار کنم ؟[/QUOTE]
بهتره که مقاله داشته باشین . بحث امکانات سایت برای گردش و بازگشت کاربر مفصله . مثلا بخش هایی باید باشه که اطلاعات مفید و مربطی به کاربر بدی . مثل روش های بهتر درس خوندن . چگونه درس ها را حفظ کنیم . جعبه لایتنر چیست . و ... مطالبی اینچنینی بهتره در نظر بگیرید تا کاربر توی سایت بمونه و گردش کنه . گفتید : آموزش تمام رموزقبولی شما در آزمون می باشد
خب چند نمونه از این باید توی سایت باشه . تا کاربر ببینه و باید براش جذاب باشه و ...
برای تگ ها باید برنامه نویس سایت این مشکل و برطرف کنه . شما صفحه اول و نشونش بده بگو یعنی صفحه سایت من نباید یه title داشته باشه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.