View Full Version : باز شدن enter parametr value در گزارش گیری با کریستال
nazanin_z
دوشنبه 24 بهمن 1390, 12:57 عصر
سلام
من یک صفحه لوگین دارم که اطلاعاتشو میریزم تو متغیری که تو کلاسه و بعد اونو بالای هر صفحه کریستال نشان میدم.
مشکلم اینه که برای متغیرهای آدرس و تلفنم بعد از تایید برای پرینت، صفحه ای باز میشه که میگه باید اطلاعاتو وارد کنم درخالی که برای نام و شماره سفارش این اتفاق نمیفته!!
باید چیکار کنم؟
Mahmoud Zaad
دوشنبه 24 بهمن 1390, 16:42 عصر
سلام
این حالت زمانی اتفاق می افته که شما توی گزارش یه پارامتر تعریف کردید و اونو داخل کدهاتون مقدار دهی نکردید. و تا جایی که می دونم این پنجره زمانی که می خواید گزارش رو توی ریپورت ویور ببینید نشون داده میشه، اگر هم گزارش رو توی ریپورت ویور نشون ندید و مستقیم بفرستید به چاپگر، که کلاً ارور میده. حالا آیا نام و شماره تماس رو هم توی متغیرهای همون کلاس ذخیره می کنید یا اونها رو از بانک می خونید؟
nazanin_z
دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:10 عصر
کلا همه شو اول میگیره از کاربر بانک نداریم
Mahmoud Zaad
دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:26 عصر
به نظرم مشکل همینی هست که گفتم پارامتر مقدار نگرفته، یه بار دیگه چک کن یا اگه امکانش هست این قسمت از پروژه رو ضمیمه کن.
Shikar2006
یک شنبه 06 فروردین 1391, 21:43 عصر
با سلام
من هم با این مشکل مواجه شده بودم که با اینکه پارامترها رو مقدار دهی می کردم ولی باز هم این پنجره باز می شد.
مشکل بود که من اول پارامتر رو مقداردهی می کردم بعد دیتاست رو به کریستال ست می کردم با جابجایی این دو خط کد مشکل من حل شد.
ghezel2011
دوشنبه 29 خرداد 1391, 01:53 صبح
با سلام
جواب دوست عزیزمون درسته
اول باید دیتاست را به کریستال ریپورت ست کنیم بعد پارامترها را مقدار دهی کنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.