View Full Version : سوال: درشت شدن حروف صفحه مادر،وقتی از دستور window.open استفاده میکنم
mehrdad_shahian
دوشنبه 24 بهمن 1390, 19:40 عصر
سلام به همه دوستان
چرا وقتی من از دستور
protected void LinkButton4_Command(object sender, CommandEventArgs e)
{
string id = e.CommandArgument.ToString();
Response.Write("<script>window.open('Opinion_View.aspx?cid=" + id + "', null, 'resizable=1,menubar=0, navigatebar=0, width=470, height=530, left=200, top=0')</script>");
}
استفاده میکنم صفحه مادر،حروفش و محتواش درشت میشه؟؟؟
با تشکر پیشاپیش از همه
raziee
دوشنبه 24 بهمن 1390, 21:04 عصر
با سلام.
این روش کار صحیحی نیست!!!
این لینک (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms178207.aspx) رو مطالعه کنید.
bilim.ir
دوشنبه 24 بهمن 1390, 21:40 عصر
سلام دوست من
از لینکی که دوستمون بهت گذاشته حتما استفاده کن ,اما یک راه نادرست و اما میانبر داره یک lable در ست کن text شو خالی کن وبعد عوض اینکه Response.Write بنویسی lable.text را مساوی script که نوشتی بزار :
lable.text=<script>window.open('Opinion_View. aspx?cid=" + id + "', null, 'resizable=1,menubar=0, navigatebar=0, width=470, height=530, left=200, top=0')</script>
mehrdad_shahian
دوشنبه 24 بهمن 1390, 21:49 عصر
تشکر از همه دوستان.استفاده کردم.مشکلم حل شد.مرسی
raziee
دوشنبه 24 بهمن 1390, 23:38 عصر
سلام دوست من
از لینکی که دوستمون بهت گذاشته حتما استفاده کن ,اما یک راه نادرست و اما میانبر داره یک lable در ست کن text شو خالی کن وبعد عوض اینکه Response.Write بنویسی lable.text را مساوی script که نوشتی بزار :
lable.text=<script>window.open('Opinion_View. aspx?cid=" + id + "', null, 'resizable=1,menubar=0, navigatebar=0, width=470, height=530, left=200, top=0')</script>
با سلام.
چه دلیلی برای استفاده از این کار وجود داره؟ استفاده از Lable ؟؟
اگه خودتون هم از این روش استفاده میکنید بهتره به فکر راه حل جایگزین باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.