PDA

View Full Version : حرفه ای: کمک در ساخت فرم آنالیز

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 24 بهمن 1390, 22:08 عصر
با سلام خدمت عزیزان و برنامه نویسان

اینجا کسی درباره اینکه چطوری میتونیم یک فرم ایجاد کنیم به صورت زیر : میتونه راهنماییم کنه

من یک فرم میخوام به زبان HTML یا PHP که از JQ هم توش استفاده بشه برای مثال تو این فرم اطلاعات دریافت بشه و بعد 4 تا گزینه باشه مثلا نوع محصول رو انتخاب کنه و گزینه های دیگه ای رو انتخاب کنه بعد تو فیلد پایینی قیمتش رو مشخص کنه و یا مقایسه کنه گزینه انتخاب شده رو با گزینه هایی که میتونه انتخاب کنه !

این امکانن رو کی میتونه راهنمایی کنه برام هر چقدر گشتم چیزی پیدا نکردم. :(

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 00:06 صبح
شما سیستم مقایسه در فروشگاه ها رو مد نظرت هست پیاده سازی کنی ؟ یعنی دو تا محصول رو با هم مقایسه کنه ؟

اطلاعاتی که دادی کافی نیست . شما اگر می تونی با فتوشاپ یا ابزار های طراحی اولیه وب . یه طرح حداقل بکش . تا بشه موضوع و واضح دید و در مورد کد نویسی اون راهنمایی کرد .

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 01:20 صبح
چشم , بله حتما

بفرمایید : این لینک 1 : http://beta.maxnet.ir/adsl/buy اینم لینک 2 : http://beta.maxnet.ir/adsl/credit

یه همچین فرمی میخوام طراحی کنم که یه چیزی دقیقا مثل این باشه یعنی با این حالت های افکتی مقایسات در همون صفحه به صورت آجاکس و یا جی کوری صورت بگیره البته فکر کنم با PHP باید باشه ولی درکل درک نکردم این چطور میشه ایجاد شد ! لطفا کمکم کنید :)

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:30 عصر
شما اعتبار سنجی فرم ها با افکت های زیبا رو می خوای ؟

ببین این صفحه کارت و راه میندازه : jquery form validation (http://docs.jquery.com/Plugins/Validation)

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:35 عصر
تو بخش credit لینکی که دادی . به عنوان مثال وقتی شماره adsl رو وارد نکنی . یه error گرافیکی ظاهر میشه . این کدشه :

.inform-icon.error (line 3207)
{
display: inline-block;
height: 29px;
width: 41px;
position: absolute;
top: 8px;
left: -42px;
color: #ae6800;
background-color: transparent;
background-image: url("../image/note-error.png");
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: scroll;
background-position: left center;
background-clip: border-box;
background-origin: padding-box;
background-size: auto auto;
}

اون از عکس هم استفاده کرده . یه افزونه هست به اسم web developer روی firefox اضافه میشه . اون و نصب کن . یه نوار به مرورگر اضافه میشه . در قسمت css . View Style Information رو انتخاب کن . بعد تو هر سایتی موس و ببری روهر قسمتی . کدهای css پایین ظاهر میشه . و می تونی ببینی طراح از چی استفاده کرده . و امکانات دیگه ایی هم داره .

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 15:10 عصر
شما اعتبار سنجی فرم ها با افکت های زیبا رو می خوای ؟

ببین این صفحه کارت و راه میندازه : jquery form validation (http://docs.jquery.com/Plugins/Validation)

این صفحه تا حدی کارم رو را میندازه ولی مشکل اصلیه من اینه که نمیتونم درک کنم به صورت زیر :

برای مثال اون لینکی که دادم رو در کل اطلاعات بعد از تایید و ثبت میره ذخیره میشه در MySQL خب که کد های دخیره سازی و مقدار دهی با PHP نوشته شده.
و این وسط Jquery هم کارای افکتیوشو انجام میده.

حالا من موندم چطور یه همچین چیزی بنویسم ! اگه در کل یه فرمی شبیه این بشه معرفی کرد خیلی عالی میشه میتونم بگم 98% مشکلاتم حل میشه . راستیتش من میخوام یه ماژول برای یه سیستم بنویسم ماژول من به صورت ساده اطلاعات رو دریافت و ذخیره میکنه و الان میخوام بین این امکانات این امکان آنالیز رو با حالت ظاهریه خوبی براش اضافه کنم.

یعنی در کل من الان کارم تا این حد رفته جولو : 1. اطلاعات رو دریافت میکنم و ذخیره هم میکنم اطلاعاتی دریافتی شامل : Name , Servicetype,discount هستش. من اینجا نام و مشخصات رو پر میکنم و نوع سرویس رو مثلا سرویس اینترنت 1 ماهه با هزینه 20 هزار تومن رو انتخاب میکنم و راحت میتونم ذخیره کنم و نتیجه رو ببینم.

ولی من الان بین این کار این امکان رو میخوام که هنگامی که مشتری سرویس رو انتخاب میکنه سرویس انتخاب شده : اینترنت 1 ماهه 20 هزار تومن هست هنگامی که انتخابش میکنه یه قسمتی تو فرم نشون بده که هزینه کلیه سرویس مثلا تا الان شده : 20 تومن و اگر فیلد مثلا discount کدی رو که ما به عنوان کد تخفیف در نظر گرفتیم رو وارد کنه سیستم محاسبه کنه آنالیز کنه بگه که مثلا هزینه کلی شما بعد از دریافت کد تخفیف تا الان 10 تومن شده یه همچین چیزی اگه باشه در نظر دارم خیلی توسعه ترشم بدم فقط پایه و اساس این آنلایز رو هنگام پر کردن اطلاعات فیلدها لازم دارم :)

اگر هم مایل باشید میتونیم روش باهم کار کنیم. :)

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 16:03 عصر
فکرت درسته. همونجا باید محاسبه کنه . اما من فکر می کنم الان درست خواسته ات مشخص شد و احتمال پاسخ های بیشتر از طرف دوستان هم هست . من متاسفانه وقت نمی کنم با هم انجام بدیم .اگر کسی وقت داشت باهاش مطرح کن تا کمکت کنه .

آنالیز این کار سخت نیست . شما با بانک کار می کنی دیگه . یه جدول داری که سرویس ها رو به همراه قیمت ها نگهداری می کنه . باکس های انتخاب رو هم بصورت داینامیک ایجاد می کنی . مقدار value رو کد اون می تونی کد سرویس قرار بدی . وقتی کلیک کرد کد رو بر میگردونه . بعد مطابق کد قیمت از بانک واکشی میشه . قیمت رو با هزینه نصب و ودیعه مخابرات جمع بزن . می تونی در جدول نگهداری سرویس ها یه فیلد هم برای تخفیف هر سرویس قرار بدی . اونوقت مقدار جمع شده رو از اون تخفیف کم کن .

محاسبه درصد هم : عدد رو تقسیم بر اون درصد کن . مثلا 75000 تقسیم بر 10 کنیم میشه 7500 . مقدار بدست اومده رو از مقدار اصلی کم کن . یعنی 7500 رو منهای 75000 کن . میشه 67500 . بهش نشون بده .

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 16:35 عصر
فکر کنم این محاسبات همش رو یه فایل js بشه انجام داد یعنی روی Foreground این عملیات انجام بشه و بعد عملیات ذخیره سازی رو مستقیما بعد از Submit انجام بده.
تقریبا به جوابم دارم میرسم , یه فکری به ذهنم زد که یه فرم آماده ای چیزی پیدا کنم که این کارارو انجام بده و سیستم Background Process رو با PHP روش اضافه کنیم یعنی در کل به نظرم این کارای آنالیز تقریبا رو قالب با سرو کله زدن فایل های JS به عمل میاد !

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 16:59 عصر
من باشم با php انجامش میدم . چون این کاری نیست که مثلا بگیم بار اضافی به سرور تحمیل می کنه و حتما بهتره که سمت کاربر نوشته بشه . در نهایت هم شما باید از بانک داده ها رو استخراج کنی . و یه عملیات ساده محاسباتی نیازی نیست که بخوایم تکنولوژی براش به خرج بدیم .

در کل بهتره اینجور محاسبات مالی خصوصا اگر قرار در نهایت واریز به حساب هم داشته باشیم . سمت سرور انجام بشه . نه سمت کلاینت . چون کاربر به داده دسترسی داره . من مثالی چند روز پیش از یه مقاله زدم که در زمینه امنیت وب بود . نرم افزار هایی رو معرفی کرده بود . که واسط بین مرورگر و سرور میشن . اگر اینجور کنترل قیمت و ... سمت کاربر انجام بشه . می تونه با اون نرم افزار . قیمت و دستکاری کنه و به سرور بفرسته .

حالا ما فرض هم بگیریم که احتمال همچین هکی هم برای شما کم پیش بیاد . در کل این محاسبه با php انجام بشه اشکالی فکر نمی کنم داشته باشه .

اگر دوستان ایده بهتری دارند لطف کنن این دوستمون و راهنمایی کنند .

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 25 بهمن 1390, 17:24 عصر
با تشکرات فراوان از شما :)