View Full Version : حرفه ای: آیا امکان داره از یه هاست به هاست دیگه اطلاعات بفرستیم؟
y_ghafouri
سه شنبه 25 بهمن 1390, 13:19 عصر
سلام دوستان
آیا امکان داره از یه هاست به هاست دیگه اطلاعات بفرستیم؟
من یه مسئله ای دارم که حلش خیلی برام مهمه.
من یه هاست ویندوزی دارم که روی اون asp.net و بانک اطلاعات sql server هست و همزمان هاست دیگه ای دارم که لینوکسی هست و رووش php و my sql هست.
حالا من میخوام بدونم آیا میشه یه دستوراتی بنویسم که مثلا وقتی کاربر هنگام خرید توی فروشگاه اینترنتی من توی هاست ویندوزی اطلاعاتی رو به بانک فرستاد (مثلا یه سبد خرید پر کرد) همزمان که اطلاعات توی بانک sql server ذخیره شد توی بانک مای اسکیول هم ذخیره بشه ؟
یا اینکه حالت عکسش اتفاق بیوفته!
yones_safari
سه شنبه 25 بهمن 1390, 13:23 عصر
میتونی یه فرم با متد get تعریف کنی و وقتی اطلاعات در یک طرف درج شد،لینک get رو اجرا کنی تا اطلاعات در طرف دیگر هم درج بشه.
y_ghafouri
سه شنبه 25 بهمن 1390, 13:38 عصر
میتونی یه فرم با متد get تعریف کنی و وقتی اطلاعات در یک طرف درج شد،لینک get رو اجرا کنی تا اطلاعات در طرف دیگر هم درج بشه.
خب چطوری میشه؟ الان کاربر توی هاست لینوکسی داره توی مای اسکیو ال دیتا میریزه ، چه طور به هاست ویندوزی که sql sever هم داره لینک بدیم؟ مگه برای ریختن اطلاعات توی sql sever نیاز به یه کانکشن و یه پورت نداره؟ خب php که اینا رو نداره؟
yones_safari
سه شنبه 25 بهمن 1390, 13:54 عصر
خب چطوری میشه؟ الان کاربر توی هاست لینوکسی داره توی مای اسکیو ال دیتا میریزه ، چه طور به هاست ویندوزی که sql sever هم داره لینک بدیم؟ مگه برای ریختن اطلاعات توی sql sever نیاز به یه کانکشن و یه پورت نداره؟ خب php که اینا رو نداره؟
مثلا الان کاربر در سمت ویندوزی اطلاعات زیر رو درج کرد:
name=barnamenevis
date=2012.02.14
رو درج کرد.ما باید یه فرم در طرف لینوکسی ایجاد کنیم با متد get که وقتی اطلاعات در طرف ویندوزی درج شد کافیه لینک زیر رو در طرف ویندوزی اجرا کنی تا اطلاعات در طرف لینوکسی درج بشه.
www.test.com/insert.php?name=barnamenevis&date=2012.02.14
در آخرین سطر فایل insert.php هم باید خط زیر رو بذاری تا به هاست ویندوزی ریدایرکت بشه:
header("location:آدرس هاست ویندوزی");
موفق باشید.
y_ghafouri
سه شنبه 25 بهمن 1390, 13:55 عصر
آقا عالی بود اگه یه نمونه کد هم بذاری که دیگه ایول داری!
y_ghafouri
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:06 عصر
مثلا الان کاربر در سمت ویندوزی اطلاعات زیر رو درج کرد:
name=barnamenevis
date=2012.02.14
رو درج کرد.ما باید یه فرم در طرف لینوکسی ایجاد کنیم با متد get که وقتی اطلاعات در طرف ویندوزی درج شد کافیه لینک زیر رو در طرف ویندوزی اجرا کنی تا اطلاعات در طرف لینوکسی درج بشه.
www.test.com/insert.php?name=barnamenevis&date=2012.02.14
در آخرین سطر فایل insert.php هم باید خط زیر رو بذاری تا به هاست ویندوزی ریدایرکت بشه:
موفق باشید.
این ریدایرکته واسه چیه؟ چرا توی سطر آخر اینسرت.php باید بنویسم؟
yones_safari
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:18 عصر
من اینجا فقط دو فیلد name و data رو در نظر گرفتم.
وقتی اطلاعات در طرف ویندوزی درج شد باید لینک زیر رو اجرا کنی:
آدرس هاست لینوکسی/insert.php?name=barnamenevis&data=2012.02.14
اینم سورس فایل insert.php :
mysql_connect('آدرس پایگاه هاست لینوکسی','نام کاربری','رمز عبور');
mysql_select_db('نام پایگاه داده');
mysql_query(insert into 'نام جدول'(name,data) VALUES($_GET['name'],$_GET['data']));
در ضمن در خط اول کدها رو ویرایشگر سایت برعکس کرده!که اول 'آدرس پایگاه هاست لینوکسی' و بعد نام کاربری و بعد رمز عبور است.
موفق باشید.:قلب:
yones_safari
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:23 عصر
این ریدایرکته واسه چیه؟ چرا توی سطر آخر اینسرت.php باید بنویسم؟
خوب اگه ریدایرکت نکنی کاربر میره تو هاست لینوکسی و اونجا میمونه.:لبخند:
y_ghafouri
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:37 عصر
خوب اگه ریدایرکت نکنی کاربر میره تو هاست لینوکسی و اونجا میمونه.:لبخند:
چی گفتما:قهقهه:
دمت گرم گرفتم چی شد :لبخند: حالا یه سوال : راهی دیگه ای هست که نیاز به فرستادن این لینک www.test.com/insert.php?name=barnamenevis&date=2012.02.14 نباشه و از متد گت استفاده نشه؟
آخه اینطوری چون دیتاها کد نمیشه اگر یکی بین راه اطلاعاتو هک کنه و اونا رو بگیره خیلی ناجوره که!
yones_safari
سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:53 عصر
خوب post کن.:چشمک:
y_ghafouri
سه شنبه 25 بهمن 1390, 15:08 عصر
خوب post کن.:چشمک:
مرسی . یه راه دیگه باید باشه چون اطلاعات متد پست رو هم میشه هک کرد حلا یه کم سخت تره اما میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.