ورود

View Full Version : سوال: نحوه استفاده از فایلهای DLL در هندهلد (Handheld)

mrt_Azm
چهارشنبه 26 بهمن 1390, 22:00 عصر
با سلام خدمت دوستان
یه چند وقتیه به خاطر یه پروژه مجبور شدم یه هندهلد بخرم متعلق به شرکت ال جی ( ال اس آی اس) که کلی هم واسم آب خورد که ویندوز موبایل 5 رو داره و امکاناتی مثه بلوتوث وایرلس بارکد خوان و غیره ...
نمایندگی این دستگاه یه فایل dll برای برنامه نویسی بهم داد که نتونستم ازش استفاده کنم چون ویندوز CE5 از فریم ورک 1 استفاده میکنه مجبور شدم با .Net2003 برای smart phone برنامه بنویسم برنامه هم جواب میده اما از امکاناتش مثه بارکد و وایرلس نتونستم استفاده کنم. در حقیقت فایل dll رو نتونستم راه اندازی کنم چون راهنمای انگلیسی به زبان C و منم vb کارم خیلی سر در نیاوردم

این موضوع برام خیلی حیاتیه ممنون میشم کمک کنید.

aryasoft2872
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 02:21 صبح
به قول سوالای کنکور اطلاعات مسئله کافی نیست...

دقیقا میشه بگید،خواسته و داده چیه(فایل دی ال ال رو آپلود کنید منظورمه...)

ولی به طور کلی برای الحاق فایل DLL به پروژه C# توی پروژکت اکسپلورر روی رفرنس راست کلیک و اد رفرنس را انتخاب کنید و فایل دی ال ال رو انتخاب کنید بعدش هم که توی کد ویژوال using DLLName بزارید و از توابع استفاده کنید (برای وی بی فک کنم از Import استفاده میشه).برای مشاهده لیست توابع هم از همون بخش رفرنس روی اسم فایل دی ال ال دوبار بزنید تا توی آبجکت بروزر توابع نمایش داده بشه.

فقط یه مطلب:مگه تا حالا چه جوری وی بی کار بودید که الحاق فایل دی ال ال رو بلد نیستید.شاید من مظورتون رو بد فهمیدم.

mrt_Azm
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 07:47 صبح
سلام
نه عزيز درست متوجه شديد من 8 ساله برنامه مينويسم اما هربار سمت دات نت ميخواستم برم تنبلي نميذاشت و سرباز مي زدم حالا متوجه ضعفم شدم دارم سعي ميكنم خودمو با محيطش وفق بدم جالبه بدونيد پروژه هاي زيادي كه بعضا ميليوني بودند با vb6 تحويل دادم تقريبا vb6 رو خوردم همين تسلطم باعث ميشد رغبت نكنم بيام سمت دات نت و محيطهاي جديد خوب اينم يه جورشه ديگه نخدين خدا اينطوريم كرده :قهقهه:
خيلي ازتون ممنونم كه به تاپيك من جواب دادين تمام فايلهاي مربوط به هندهلد تو آدرس زير هست ممنون ميشم بيشتر راهنماييم كنيد كه انشالله يواش يواش منم دان نتي بشم:چشمک:

http://www.4shared.com/file/0NDb6ttZ/SDKs_IU9060.html

با تشكر فراوان

mrt_Azm
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:39 عصر
دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه ؟

mrt_Azm
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:40 عصر
جناب آریا سافت من فایلهای dll مربوطه رو آپ کردم ممنون میشم یه نگاهی بندازین و در صورت امکان راهنماییم کنین