ورود

View Full Version : گفتگو: نظراتتون رو در مورد سایتم اعلام کنید

mahsa.n
چهارشنبه 26 بهمن 1390, 23:28 عصر
سلام این آدرس سایتمه mehr-bato.ir (http://mehr-bato.ir) (هنوز کامل نیست)

لطفا مشکلات سایت رو اعلام کنید

Sirwan Afifi
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 00:26 صبح
رنگ بندیش زیاد جالب نیست، از نسخه 3 نرم افزار Artisteer استفاده کن Template های زیادی داره.سعی کن خودت خروجیش رو Edit کنی.
به جای اون تگ Marquee سعی کن از این پلاگین (http://www.jquerynewsticker.com/) jQuery استفاده کنی.

aspismylove
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 08:14 صبح
سلام این آدرس سایتمه mehr-bato.ir (http://mehr-bato.ir) (هنوز کامل نیست)

لطفا مشکلات سایت رو اعلام کنید

منوهایی که استفاده کردی ، زیر منوهاش مشکل داره و باید به جای باز شدن به سمت راست (مخصوص زبانهای LTR) به سمت چپ (مخصوص زبانهای راست به چپ RTL) درست بشن.
توی قسمت نظرات بهتره گرید ویو یا هر چیزی که برای نمایش نظرات استفاده میکنی صفحه بندی کنی ...
راستش و بخای رنگ بندی هم خیلی جالب نیس ، سعی کن گرافیکی تر کار کنی .
موفق باشید

mahsa.n
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 08:41 صبح
منوهایی که استفاده کردی ، زیر منوهاش مشکل داره و باید به جای باز شدن به سمت راست (مخصوص زبانهای LTR) به سمت چپ (مخصوص زبانهای راست به چپ RTL) درست بشن.
توی قسمت نظرات بهتره گرید ویو یا هر چیزی که برای نمایش نظرات استفاده میکنی صفحه بندی کنی ...
راستش و بخای رنگ بندی هم خیلی جالب نیس ، سعی کن گرافیکی تر کار کنی .
موفق باشید

توی قسمت نظرات شما ${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\ رو نوشتین؟

crazy_1892
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 09:33 صبح
بخش نظرات را صفجه بندی کن

moslem.hady
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 09:55 صبح
فضاهای خالی زیاد داره. فضاهای خالی رو پر کن. عنوان صفحاتت رو "صفحه اصلی" یا "خبر" نذار. مثلا برای صفحه اولت بذار "ان.جی.یو مسنجر | بزرگترین سایت اجتماعی بحث و گفتگو" و برای صفحه خبرات عنوان خبر رو بذار. عکس توی صفه خبر رو float:left کن.

blackcats
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 11:37 صبح
بعنوان کار اول بدک نیست
اما می تونی از عکس های بزرگ با پلاگین های jquery استفاده کنی بالای سایتت
رنگ بندیشو یکم جذاب تر کنی
در کل بعنوان کار آکادمیک قابل قبوله اما برای ورود به بازار کار یکم جای کار داره!
در قسمت ثبت نام هنگام زدن دکمه ثبت هیچ پیغامی به ما نمیگه.

wdmh_70
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 11:46 صبح
برای اولین بار خوبه،اما به نظرم ظاهرش ساده،ولی اگه بیشتر روش کارکنی بهتر میشه.
موفق باشی.

mahsa.n
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 11:46 صبح
بعنوان کار اول بدک نیست
در قسمت ثبت نام هنگام زدن دکمه ثبت هیچ پیغامی به ما نمیگه.

درستش میکنم

sara_aryanfar
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 13:04 عصر
در بخش نمایش خبر در هدرش از رنگ قرمز استفاده کردی که فکر نمی کنم با این رنگ همخوانی داشته باشه ولی خوبه روش کار کنی خیلی بهتر میشه موفق باشی

alonemm
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 13:42 عصر
باسلام:
سایت ساده و کم حجمی هست که یکی از بهترین گزینه ها برای وب سایت میتونه باشه.

اما چند نکته:
1-نظر های ارسال شده رو مدیریت کنید و به صورت پیچینگ نشون بدید که هم لود رکورد کمتری داشته باشید و هم صفحه شما خیلی کشیده نشه.
2-از تکنولوژی Ajax در بعضی قسمت ها استفاده کنید.
3-بنر سایت یکی از مهمترین قسمت های سایت برای جذب کاربر هست فراموشش نکنید.

موفق باشید.

smm2006sh
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 14:04 عصر
سلام
خوبه برای اول کار .
بیشتر روش کار کنی خوب میشه .
موفق باشید:قهقهه::قهقهه:

dorparasti
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 15:06 عصر
برای فرم ارسال نظرات حتماً از validator استفاده کنید .

Slytherin
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 15:54 عصر
Adjust web.config to enable custom errors for remote clients. Set customErrors mode to Off or
RemoteOnly. customErrors is part of system.web Element. RemoteOnly specifies that custom errors are shown only to the remote clients, and that ASP.NET errors are shown to the local host. This is the default value.

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" />
</system.web>
</configuration>

blackcats
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 17:49 عصر
امیدوارم نظرات کاربران رو برای پیشرفت کارتون استفاده کنید و مایوس نشید
:چشمک:

mahsa.n
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 22:01 عصر
امیدوارم نظرات کاربران رو برای پیشرفت کارتون استفاده کنید و مایوس نشید

نه اتفاقا خیلی خوشحال شدم که دوستان لطف میکنن نظر میدن ، این طوری باعث میشه من اشکالام رو متوجه بشم

Rohollaes
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 23:20 عصر
سلام، استفاده کمتر از viewstate، فشرده سازی کد ، کم کردن حجم عکسها
و بقیه موارد هم که دوستان گفتن.
در کل کار جالبی درست کردید .

aspismylove
جمعه 28 بهمن 1390, 14:35 عصر
یک چیز خیلی مهم و فراموش کردم بهت بگم و اون هم اینکه :

سعی کن همیشه قالب ها رو درصدی (%) طراحی کنی , اینطوری خیلی حرفه ای تر و قشنگ تر میشه کارهات.

:لبخندساده:

در ضمن , توی قسمت ثبت نظراتت هم برای فرم از Table استفاده کن و تکس باکس نام و نام خانوادگی که گذاشتی خیلی طولش زیاده کمترش کن و برای چک کردن خالی بودن تکس باکس ها و... و چک کردن ایمیل هم از Validator ها استفاده کن .

توی قسمت ادامه خبر هم که خبر کامل و نمایش میدی , رنگی که برای زمینه عنوان خبر گذاشتی خیلی بده هم خیلی جیغه و هم با رنگ عنوان متن میمونه و عنوان و نمیشه واضح خوند .

توی قسمت ادامه خبر اون <td> که گذاشتی برای عکس خبر مقدار Text-align:right رو بهش بده , تا عکس نیاد وسط قرار بگیره .

موفق باشید:لبخندساده:

smm2006sh
جمعه 28 بهمن 1390, 16:10 عصر
سلام

سعی کن همیشه قالب ها رو درصدی (%) طراحی کنی , اینطوری خیلی حرفه ای تر و قشنگ تر میشه کارهات.

من سایت های زیادی را دیدم و توی همین برنامه نوسی هم زیاد در موردش بحث شده بیشتر استفاده PIXEL را پیشنهاد کردند نه درصدی

aspismylove
جمعه 28 بهمن 1390, 16:20 عصر
سلام

من سایت های زیادی را دیدم و توی همین برنامه نوسی هم زیاد در موردش بحث شده بیشتر استفاده PIXEL را پیشنهاد کردند نه درصدی

میتونم بپرسم چرا ؟ الان من با مانیتور 27 اینچ وصل شدم !! با رزولوشن 1920 حالا قضیه چیه ؟

سایت باید طوری طراحی بشه که هر کسی با هر رزولوشنی سایت و باز میکنه براش خوب نمایش داده بشه .

خیلی ها هم بلد نیستن (منظورم شخص خاصی نیست جسارت نشه) و برای اینکه کار خودشون راحتتر بشه این و میگن .

sara_aryanfar
جمعه 28 بهمن 1390, 16:31 عصر
بدنه اصلی سایت باید پیکسلی باشه تا در مونیتور های با رزولشن پائین اسکرول بر نداره و در مونیتور های بالا از هم نپاشه این تجربه شخصی من هست چون من هم قبلا درصدی کار می کردم و می دیدم در مونیتور های مختلف به هم می ریزه در نتیجه اومدم این کار رو کردم که برای سایتم یک دایو اصلی در نظر گرفتم که مقدارش رو همیشه دور ور 900px میدم و تمام عناطر اصلی خودم رو داخل اون کار می کنم و در بیرون این دایو هم اگر دایو دیگری قرار دهم به صورت درصدی هست مثلا برای div که رنگ بکراند رو مشخص می کنه اینچوری وقتی سایت تو رزولشن بالا مشاهده میشه اون بکراند بزرگ میشه اما بدنه اصلی چون ثابته عناصر جابجا نمیشن

aspismylove
جمعه 28 بهمن 1390, 16:37 عصر
این تجربه شخصی من هست چون من هم قبلا درصدی کار می کردم و می دیدم در مونیتور های مختلف به هم می ریزه
ببخشید این و میگم :
چون شما طراحی میکردید و سایت در رزولوشن های مختلف به هم میریخت دلیل نمیشه که طراحی شما خوب بوده و مشکل در درصدی طراحی کردن سایت هستش .

اگه شما درست طراحی کنید در همه رزولوشن های صفحه هم خوب نمایش داده میشه .

پس دلیل نمیشه چون شما طراحی کردید و به هم ریخته , بگید مشکل در طراحی درصدی هستش ...

mmnoody2006
جمعه 28 بهمن 1390, 21:32 عصر

عزیز دل برادر اگر طراح حرفه ای بودید اصلا همچین حرفی رو نمی زدید می دونم الان جوش میاری واسه همین فقط 3 تا سایت
بزرگ و معروف از نظر طراحی رو نام ببر که کلا از سیستم % استفاده کردن :تشویق:

Rohollaes
جمعه 28 بهمن 1390, 23:21 عصر
سلام دوست عزیز آقای aspismylove . میشه چندتا از کارهایی که با درصد زدی رو لینک بزاری تا دوستان دیگه هم ببینن؟!!
توی سایت در این مورد زیاد بحث شده که بیشتر به همون px رسیده

golnouri
جمعه 28 بهمن 1390, 23:29 عصر
نظر همه محترمه
اما به نظر من خوب نبود.
صفر تا صد ، می تونم 5 بدم.
موفق باشید.

mahsa.n
جمعه 28 بهمن 1390, 23:35 عصر
در ضمن , توی قسمت ثبت نظراتت هم برای فرم از Table استفاده کن و تکس باکس نام و نام خانوادگی که گذاشتی خیلی طولش زیاده کمترش کن و برای چک کردن خالی بودن تکس باکس ها و... و چک کردن ایمیل هم از Validator ها استفاده کن .

یعنی به جای گریدویو از table استفاده کنم؟

sara_aryanfar
شنبه 29 بهمن 1390, 10:40 صبح
ببخشید این و میگم :
چون شما طراحی میکردید و سایت در رزولوشن های مختلف به هم میریخت دلیل نمیشه که طراحی شما خوب بوده و مشکل در درصدی طراحی کردن سایت هستش .

اگه شما درست طراحی کنید در همه رزولوشن های صفحه هم خوب نمایش داده میشه .

پس دلیل نمیشه چون شما طراحی کردید و به هم ریخته , بگید مشکل در طراحی درصدی هستش ...

من ادعایی نکردم که طراح خوبیم هنوزم خودمو در حد یک ناشی می دونم اما شما بهتر هست سایت هایی که طراحی می فرمائید رو در رزولشن های مختلف ببینید موفق باشید

bahareh1368
شنبه 29 بهمن 1390, 11:59 صبح
بدنه اصلی سایت باید پیکسلی باشه تا در مونیتور های با رزولشن پائین اسکرول بر نداره و در مونیتور های بالا از هم نپاشه این تجربه شخصی من هست چون من هم قبلا درصدی کار می کردم و می دیدم در مونیتور های مختلف به هم می ریزه در نتیجه اومدم این کار رو کردم که برای سایتم یک دایو اصلی در نظر گرفتم که مقدارش رو همیشه دور ور 900px میدم و تمام عناطر اصلی خودم رو داخل اون کار می کنم و در بیرون این دایو هم اگر دایو دیگری قرار دهم به صورت درصدی هست مثلا برای div که رنگ بکراند رو مشخص می کنه اینچوری وقتی سایت تو رزولشن بالا مشاهده میشه اون بکراند بزرگ میشه اما بدنه اصلی چون ثابته عناصر جابجا نمیشن

دوست عزیز من هم با نظر دوستمون sara_aryanfar درباره طراحی موافقم. من هم تجربه چنین اتفاقی رو داشته ام که با div تونستم برطرفش کنم.
اما مشکل دیگه شما ثبت نام سایتت هست که با خطا مواجه است و عمل ثبت انجام نمیشه. درضمن برای طراحی سایت از jquery هم اگه استفاده کنی بهتره. روی طراحی سایتت بیشتر کار کن.حتی می تونی از تمپلیت های آماده برای سایتت استفاده کنی که نمونه هاش خیلی زیاده.
اما در کل سایت خوبیه

hjran abdpor
شنبه 29 بهمن 1390, 12:07 عصر
سلام.
برای شروع خیلی عالی بود ، و جای برای پیشرفت دارید، سعی کنید به سوی طراحی Div Class برید و کمتر از Table استفاده کنید ، در این مورد اساتید زیاد بحث کرده اند .

bftarane
شنبه 29 بهمن 1390, 12:24 عصر
من خودم در حال يادگيري هستم هنوز و شايد نظرم حرفه‌اي نباشه ولي من که از هماهنگي رنگهاي به کار رفته در header و background و ... خوشم اومد. در کل به نظرم ظاهر ساده و تميزي داره.
موفق باشيد.

alonemm
شنبه 29 بهمن 1390, 14:55 عصر
یک نکته برای پایان دادن به بحث اینکه از % یا اندازه استفاده کنید:

کاملا به طراح ربط داره و اگر نیاز هست که صفحه سایت عریض باشه و معمولا با تگ Table طراحی شده باشه از % استفاده میشه و مشکلی در ریزولویشن های مختلف نداره.
اما اگه سایت اندازه یک سانی داره و شما بیشتر از تگ div برای طراحی استفاده میکنید بهتره از اندازه واقعی استفاده کنید.

موفق باشید.

alonemm
شنبه 29 بهمن 1390, 15:09 عصر
یک نکته برای پایان دادن به بحث اینکه از % یا اندازه استفاده کنید:

کاملا به طراح ربط داره و اگر نیاز هست که صفحه سایت عریض باشه و معمولا با تگ Table طراحی شده باشه از % استفاده میشه و مشکلی در ریزولویشن های مختلف نداره.
اما اگه سایت اندازه یک سانی داره و شما بیشتر از تگ div برای طراحی استفاده میکنید بهتره از اندازه واقعی استفاده کنید.

موفق باشید.

mahsa.n
یک شنبه 21 اسفند 1390, 22:54 عصر
سلام من یکم سایتمو ویرایش کردم لطفا ثبت نام کنید و اشکالاتشو بگین ، مقالاتش هنوز کامل نیست ، توی صفحه اعضا جستجو کاربرانی که شناسه کاربری فارسی دارن هم کار نمیکنه نمیدونم چرا

hjran abdpor
دوشنبه 22 اسفند 1390, 00:19 صبح
هنگام سرچ یه N به قبل از اسم فیلدها اضافه کنید !!! فیلدهاتون از چه نوع هستن ؟؟؟ باید NvarChar باشند.

p.parsaee
دوشنبه 22 اسفند 1390, 03:55 صبح
سايت خوب دارين و اميدوارم كه همچنان بهتر بشه

2 تا اشكال توي قسمت منوي سايتتون ديدم كه گفتم بگم.

مشكل اول) وقتي با اينترنت اكسپلورر 6 باز مي كنم سايتو عناصر منو راست چين مي شن در حالي كه توي اپرا وسط چين هستن شايد با text-align:center كارت درست شد

مشكل دوم) مشكل دوم مربوط به زير منوي گزينه ورود از منو هست.
وقتي كه با موس روي قسمت ورود ميريم و زير منو ظاهر ميشه بهتره موقعيت اين زيرمنو از سمت راست با منوي پدر خودش (يعني همون ورود) تطابق داشته باشه نه از سمت چپ. اميدوارم منظورمو واضح رسونده باشم

راستي يه سوال: توي قسمت ثبت نام چطور از تصوير امنيتي استفاده كردي؟

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 08:17 صبح
هنگام سرچ یه N به قبل از اسم فیلدها اضافه کنید !!! فیلدهاتون از چه نوع هستن ؟؟؟ باید NvarChar باشند.

از membership خود .net استفاده کردم ، از نوع nvarchar هستن

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 08:20 صبح
سايت خوب دارين و اميدوارم كه همچنان بهتر بشه

2 تا اشكال توي قسمت منوي سايتتون ديدم كه گفتم بگم.

مشكل اول) وقتي با اينترنت اكسپلورر 6 باز مي كنم سايتو عناصر منو راست چين مي شن در حالي كه توي اپرا وسط چين هستن شايد با text-align:center كارت درست شد

مشكل دوم) مشكل دوم مربوط به زير منوي گزينه ورود از منو هست.
وقتي كه با موس روي قسمت ورود ميريم و زير منو ظاهر ميشه بهتره موقعيت اين زيرمنو از سمت راست با منوي پدر خودش (يعني همون ورود) تطابق داشته باشه نه از سمت چپ. اميدوارم منظورمو واضح رسونده باشم

راستي يه سوال: توي قسمت ثبت نام چطور از تصوير امنيتي استفاده كردي؟

برای منو text-align:center گذاشتم ولی درست نشد
برای راست چین شدن منو هم نمیدونم چی کار کنم، قالبمو با artisteer درست کردم

توی صفحه ثبت نام یه MSCaptcha گذاشتم و توی کد بیهاند هنگام ثبت نام کد زیر رو گذاشتم

protected void CreateUserWizard1_CreatingUser(object sender, LoginCancelEventArgs e)
{
if (Page.IsValid)
{
MSCaptcha.CaptchaControl RegisterCaptcha = (MSCaptcha.CaptchaControl)CreateUserWizard1.Create UserStep.ContentTemplateContainer.FindControl("captchacontrolid");
TextBox SecurityCodeTextbox = CreateUserWizard1.CreateUserStep.ContentTemplateCo ntainer.FindControl("txtSecurityCode") as TextBox;
RegisterCaptcha.ValidateCaptcha(SecurityCodeTextbo x.Text);
if (!RegisterCaptcha.UserValidated)
{
Label error = CreateUserWizard1.CreateUserStep.ContentTemplateCo ntainer.FindControl("lblErrorMessage") as Label;
error.Text = "کد امنیتی را صحیح وارد کنید";
e.Cancel = true;
}

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 08:22 صبح
راستی یه مشکل دیگه هم داره ، وقتی وارد تالار گفتگو میشم فارسیارو ناخوانا مینویسه

razeghaik1
دوشنبه 22 اسفند 1390, 09:45 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.اگه امکانش هست نحوه استفاده از کنترل mscapcha رو یه توضیح بدین.
یا یه samle اگه می شه. مرسی

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 09:49 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.اگه امکانش هست نحوه استفاده از کنترل mscapcha رو یه توضیح بدین.
یا یه samle اگه می شه. مرسی

http://www.mondor.org/captcha.aspx

sasansara
دوشنبه 22 اسفند 1390, 10:29 صبح
من یه سئوال حاشیه ای! دارم. چطور میشه منوی فعال رو با کلاس css تعیین کرد. البته منظور با کنترل های سمت سرور نیست.

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 11:06 صبح
من یه سئوال حاشیه ای! دارم. چطور میشه منوی فعال رو با کلاس css تعیین کرد. البته منظور با کنترل های سمت سرور نیست.

میتونی به منوی فعال توی هر صفحه یک کلاس اختصاص بدی مثلا t

.t {background-color:Blue;}
<a href="" class="t"></a>

sasansara
دوشنبه 22 اسفند 1390, 11:25 صبح
میتونی به منوی فعال توی هر صفحه یک کلاس اختصاص بدی مثلا t

.t {background-color:Blue;}
<a href="" class="t"></a>

مشکل من تو نحوه اجرای این کاره. وقتی کاربر روی یک منو کلیک میکنه، میشه با جاوا اسکریپت کلاسی رو بهش اختصاص داد، ولی مساله اینه که بعد از بازگشت صفحه از سرور اون کلاس از بین میره.

البته منظور شما این نیست که منو رو توی همه صفحات تکرار کنم و به منوی هر صفحه اون کلاس رو اختصاص بدم ؟!

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 11:36 صبح
خوب میتونی برای هر صفحه یک usercontrol داشته باشی و توی اون usercontrol منو و منوی فعال رو قرار بدی (منم همین کارو کردم)

Ehsan Boorboor
دوشنبه 22 اسفند 1390, 16:38 عصر
رنگ بندی خیلی قشنگه فقط background کلاس art-Post-body می تونست سفید باشه

متاسفانه Layout وب سایتون قدیمیه

و چقدر خوب بود که اهداف فنی تون رو مشخص می کردین و بعد می گفتین اینم نتیجه کارم

تا دوستان بهتر و راحت تر نظر بدن و صحبت ها تکنیکال تر بود

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 18:19 عصر
رنگ بندی خیلی قشنگه فقط background کلاس art-Post-body می تونست سفید باشه

متاسفانه Layout وب سایتون قدیمیه

و چقدر خوب بود که اهداف فنی تون رو مشخص می کردین و بعد می گفتین اینم نتیجه کارم

تا دوستان بهتر و راحت تر نظر بدن و صحبت ها تکنیکال تر بود

اتفاقا خودمم تصمیم داشتم سفیدش کنم
قدیمی یعنی چی؟چی کارش کنم؟
این سایت یه سری اتاق گفتگو داره که کاربرا میتونن بعد از ثبت نام وارد اونا بشن و چت کنن ، کاربرا میتونن آلبوم تصاویر داشته باشن و مقاله بنویسن(میخوام یه جامعه مجازی کامل کامل داشته باشم)
البته این سایت هنوز خیلی ناقصه و من هر روز دارم روش کار میکنم

Ehsan Boorboor
دوشنبه 22 اسفند 1390, 19:01 عصر
قدیمی یعنی چی؟چی کارش کنم؟

مثلا طرح header و footer سایتتون 100 در صد باشه یا اینکه صفحه ی اصلی یک slider jQuery داشته باشه منو های عریض که حتی شامل عکس و توضیحات هستند و مواردی از این دست این ها استاندار های جدید طراحی وب هستند

اصلا یه نگاه به سایت آموزشگاه برنامه نویس بندازید متوجه منظورم می شید

mahsa.n
دوشنبه 22 اسفند 1390, 20:36 عصر
مثلا طرح header و footer سایتتون 100 در صد باشه یا اینکه صفحه ی اصلی یک slider jQuery داشته باشه منو های عریض که حتی شامل عکس و توضیحات هستند و مواردی از این دست این ها استاندار های جدید طراحی وب هستند

اصلا یه نگاه به سایت آموزشگاه برنامه نویس بندازید متوجه منظورم می شید

سایت قشنگیه ایشالا منم استایل سایتمو عوض میکنم، میشه لطفا تو سایتم ثبت نام کنید و مشکلات صفحات کاربری رو بگین

p.parsaee
دوشنبه 22 اسفند 1390, 23:58 عصر
برای منو text-align:center گذاشتم ولی درست نشد
برای راست چین شدن منو هم نمیدونم چی کار کنم، قالبمو با artisteer درست کردم

ممنونم به خاطر راهنمايي در مورد تصوير امنيتي

اما چطوري مشكل حل ميشه؟ خوب من با نرم افزار artisteer كار نكردم ولي شايد اينجوري كه ميگم مشكل حل شه.
اول اينكه منويي كه توي سايت شما هست يك منوي drop down هست. كه نحوه ساختن اين منوها با ليستهاي تودرتو و همچنين سي اس اس هست. مي تونيد آموزش نحوه ساختن اين منوها رو از لينك زير دنبال كنيد:

http://barnamenevis.org/showthread.php?170061-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D9%86%D9%88-%D9%87%D8%A7%DB%8C-drop-down-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-CSS

خوب اگه به لينك مراجعه كرده باشين (كه توي همين سايت برنامه نويس خودمون هست) آقاي emad_67 در پست اول توضيح دادن چطوري ميشه همچين منوهايي رو درست كرد و كدهاي html و css رو هم توضيح دادن.

به تيكه كد زير دقت كنيد :

#menu ul

{

position: absolute;

top: 25px;

left: -1px;

width: 150px;

padding: 0;

}

اين كد مي گه كه كليه زيرمنوها داراي موقعيت دهي مطلق باشند يعني موقعيت عنصر نسبت به صفحه html سنجيده بشه (خيلي مهمه) بعد با left و top موقعيت زيرمنو رو مشخص مي كنه. (نسبت به كل صفحه).

توي سي اس اس سايت خودتون بگردين بايد يه همچين كدي مثل بالا باشه. نمي خواد top رو دست بزنين. فقط left رو دستكاري كنيد (مقدارهاي مختلفي بهش بدين ببينين چطوري درست ميشه) يا اگر left مقداردهي نشده بود right صدر در صد هست اونو مقداردهي كنيد

در مورد وسط چين كردن اگه با text-align:center درست نشد با margin و padding رو دستكاري كنيد شايد درست شه اگه نشد به منويي كه معرفي كردم نگاه بندازين شايد كه فهميدين چطوري ميشه مشكلو حل كرد. يادتون نره كه اين مشكل فقط توي internet explorer هست نه توي مرورگر ديگه.

mahsa.n
سه شنبه 23 اسفند 1390, 21:45 عصر
اون دو نفری که با نام کاربری masato , meysam توی سایت ثبت نام کردین، من حسابتونو فعال کردم میتونین لاگین بشین، الان نگاه کردم دیدم صفحه تایید حساب کاربریم ارور داشته:لبخند:شرمنده

mahsa.n
شنبه 27 اسفند 1390, 13:49 عصر
توی هر اتاق گفتگو وقتی کاربر وارد اتاق گفتگو میشه مینویسه فلانی وارد شد و قتی کاربر متنی تایپ میکنه و ارسال رو میزنه مینویسه فلانی گفت ولی این دو تا کلمرو خرچنگ قورباغه مینویسه ، من کد <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" /> رو بالای صفحه گذاشتم ولی فایده ای نداشت ، لطفا راهنمایی کنید

با شناسه کاربری nahid و رمز عبور !!!!!!! وارد بشین

amir.bakhtiari
شنبه 27 اسفند 1390, 17:16 عصر
آدرس سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahsa.n
یک شنبه 28 اسفند 1390, 09:48 صبح
آدرس سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehr-bato.ir

milad_d993
یک شنبه 28 اسفند 1390, 12:15 عصر
قالب و طراحی سایتت به درد اتاق گفتگو نمیخوره اینا مال وبلاگه

milad_d993
یک شنبه 28 اسفند 1390, 12:22 عصر
قالب و طراحی سایتت به درد اتاق گفتگو نمیخوره اینا مال وبلاگه
یه نگاهی به قالب و طراحی فعلی دنبالر (http://donbaler.com/) و فیس نما (http://facenama.com/) بنداز

mahsa.n
شنبه 05 فروردین 1391, 10:29 صبح
فعلا وقت ندارم قالبشو عوض کنم گذاشتمش مرحله آخر

وقتی وارد اتاق گفتگو میشیم دو تا مشکل وجود داره 1- فارسیها خرچنگ قورباغه نمایش داده میشن 2- سرعت لود اتاق گفتگو خیلی پایینه فکر میکنم به خاطر این باشه که از 4 تا کلاس استفاده میکنه ، من اتاق گفتگو رو از اینجا (http://www.codeproject.com/Articles/17813/Multi-User-Chat-Room-Using-ASP-NET-2-0-and-AJAX)برداشتم به نظر شما چی کار کنم سرعت لود بره بالا؟

با شناسه کاربری nahid رمز عبور !!!!!!! وارد بشین

samadblaj
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 14:08 عصر
سلام دوست عزیز خیلی خوب شده اگه از دیزاین تا کد کاره خودتون باشه.

ببخشید با ASP نوشتید؟؟

mansour01
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 19:28 عصر
ضعف امنیتی از نوع متوسط دارد .

mahsa.n
یک شنبه 13 فروردین 1391, 00:38 صبح
سلام دوست عزیز خیلی خوب شده اگه از دیزاین تا کد کاره خودتون باشه.

ببخشید با ASP نوشتید؟؟

قالبشو با نرم افزار درست کردم ولی کدش کار خودمه مرسی
بله با asp.net نوشتم

mahsa.n
یک شنبه 13 فروردین 1391, 00:39 صبح
ضعف امنیتی از نوع متوسط دارد .

کجاش؟ چی کارش کنم؟

سوداگر
یک شنبه 13 فروردین 1391, 17:55 عصر
با Opera 12 وارد شدم. لینکهای تالارهای گفتگو اصلا کار نمیکنه. جاوااسکریپت مرورگرم فعاله ولی روی لینکهای سمت راست که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نیفتاد. با فایرفاکس 8 هم همینجوری بود.
در قسمت ارسال نظرات، علامت * (به معنای ضروری بودن) را فراموش کرده اید.
بهتره که یه نرم افزار Desktop و موبایل برای چت سایتتون درست کنین

mansour01
دوشنبه 14 فروردین 1391, 17:55 عصر
کجاش؟ چی کارش کنم؟
درود
حقیقت من چند دقیقه ای رو به امنیت وبگاه شما پرداختم در نتیجه امکان وجود ضعف های امنیتی بیشتر نیز هست
برای امنیت وبگاه شما بصورت موردی برای شما پ.خ شد ، در صورتی که مایل به پرداختن این موضوع بصورت عمومی هستید اعلام کنید .

mahsa.n
سه شنبه 15 فروردین 1391, 09:12 صبح
با Opera 12 وارد شدم. لینکهای تالارهای گفتگو اصلا کار نمیکنه. جاوااسکریپت مرورگرم فعاله ولی روی لینکهای سمت راست که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نیفتاد. با فایرفاکس 8 هم همینجوری بود.
[/ QUOTE] به این خاطره که اول باید ثبت نام کنید تا بتونید وارد تالارها بشید ولی خوب شد به این مورد اشاره کردید باید براش یه جایی بذارم که وقتی روی لینک کلیک کرد وارد صفحه ورود بشه

[QUOTE=Dezfoul;1475578].
بهتره که یه نرم افزار Desktop و موبایل برای چت سایتتون درست کنین من نمیخوام همچین کاری بکنم میخوام همه قابلیتها توی سایتم باشه ، حتما یه راهی وجود داره

mahsa.n
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 21:34 عصر
از سوکت پروگرمینگ میتونم برای ساخت اتاق گفتگو استفاده کنم؟

hosein3000
شنبه 26 فروردین 1391, 17:33 عصر
دوست عزیز
من چطوری می تونم همچنین سایتی رو برای خودم طراحی کنم؟ایا می تونم قالب رایگانشو داشته باشم یا با چه نرم افزاری می تونم اینکارو انجام بدم؟/

mahsa.n
سه شنبه 29 فروردین 1391, 10:39 صبح
دوست عزیز
من چطوری می تونم همچنین سایتی رو برای خودم طراحی کنم؟ایا می تونم قالب رایگانشو داشته باشم یا با چه نرم افزاری می تونم اینکارو انجام بدم؟/

من قالبو با نرم افزار artisreer درست کردم، میتونید قالب آماده رو از نت هم دانلود کنید مثل این (http://www.freecsstemplates.org/)

قالب آماده رو سرچ کنید