View Full Version : سوال: ایجاد تب هایی با استایل ویندوز 7
shahabbasic
چهارشنبه 26 بهمن 1390, 23:54 عصر
اگر بخوام تب هایی با استایل ویندوز 7 داشته باشم مثل عکس زیر
82749
باید چکار کنم؟
از طرفی میخوام وقتی برنامه در ویندوز اکس پی اجرا شد استایل تب های اکس پی رو بگیره
با manifest جواب نمیده تست کردم
Mr'Jamshidy
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 07:24 صبح
چرا با manifest جواب میده فقط برای تب ها باید از کنترل
Microsoft Windows Common Controls 5.0(SP2)
استفاده کنی تا بتونه استیل ویندوز رو بگیره
shahabbasic
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 10:22 صبح
آیا فایل این کنترل باید در سیستم هایی که ویژوال بیسیک نصب نیست در کنار برنامه باشه و رجیستر بشه برای اجرای برنامه؟
سئوال دیگه اینکه چرا کنترل های Label و image روی تب قرار نمیگیرن؟ یعنی من بعد از اینکه تب رو روی فرم قرار دادم میخوام یک لیبل مثلا بذارم روش اما میره پشتش و اصلا دیده نمیشه
محسن واژدی
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 15:46 عصر
آیا فایل این کنترل باید در سیستم هایی که ویژوال بیسیک نصب نیست در کنار برنامه باشه و رجیستر بشه برای اجرای برنامه؟
سلام
بله بایستی کنترل را هم بهمراه برنامه منتشر کنید
سئوال دیگه اینکه چرا کنترل های Label و image روی تب قرار نمیگیرن؟ یعنی من بعد از اینکه تب رو روی فرم قرار دادم میخوام یک لیبل مثلا بذارم روش اما میره پشتش و اصلا دیده نمیشه
این به این دلیل است که label و image یک container نیستند؛ برای قرار دادن label روی سایر اشیاء آنرا در یک PictureBox قرار بدهید
موفق باشید
shahabbasic
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 19:10 عصر
میشه کاری کرد که وقتی روی سربرگها کلیک شد کادر نقطه چین (rect focus) دور نوشته اون سربرگ نیاد؟
محسن واژدی
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 20:46 عصر
میشه کاری کرد که وقتی روی سربرگها کلیک شد کادر نقطه چین (rect focus) دور نوشته اون سربرگ نیاد؟
تا انجایی که بنده اطلاع دارم این امکان در ابزار tab-strip وجود ندارد
موفق باشید
shahabbasic
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 22:26 عصر
تا انجایی که بنده اطلاع دارم این امکان در ابزار tab-strip وجود ندارد
موفق باشید
ولی چیزی که من کشف کردم اینه که اگر روی سربرگ دابل کلیک بشه کادر نقطه چین میاد ولی اگر تک کلیک بشه نمیاد و با کلیک روی دیگر جاهای فرم Rect focus از بین میره
محسن واژدی
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 22:38 عصر
بله طبیعتا چون فوکوس از روی tab-strip منتقل میشود rect-focus از tab-strip مخفی میشود اما اختیاری که عملا این کار را انجام دهد در این ابزار وجود ندارد البته در کنترل tab-strip ابزار کدجاک این امکان وجود دارد
موفق باشید
shahabbasic
یک شنبه 30 بهمن 1390, 21:47 عصر
برای اینکه زبانه انتخاب شده (فعال) رو تعیین کنم باید از کدوم خصوصیت این کنترل استفاده کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.