ورود

View Full Version : مبتدی: قرار دادن Div در جای دلخواه از صفحه

سعید کشاورز
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 00:06 صبح
سلام دوستان..به عکسی که ضمیمه کردم یه نگاه بندازین.
فرض کنید ما صفحه را به چند بخش مختلف تقسیم بندی کردیم.
برای اینکه ما بخوایم Div هایی که تعریف کردیم به طور دقیق در همان جایی که در صفحه مشخص کردیم نمایش داده شوند باید چه کار کنیم؟(در حال حاضر خودم با دستور Margin این کارهارو میکنم اما میخوام بدونم اگر بخواهیم به طور حرفه ای این کار را انجام دهیم دستورات Css آن چگونه خواهد بود؟)
این موارد را در نظر بگیرید که هدف اصلی این است که این Div های در مانیتورهای مختلف درست نشان داده شوند همچنین در مرورگرهای مختلف).
در اصل سوال من این است که راه حرفه ای این کار چیه؟
با تشکر :لبخندساده:

Saber Mogaddas
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 15:14 عصر
سلام
بهترین روش استفاده از دیو ها تو در تو به صورت بهینه و استفاده از دستور float هست و با margin فقط جابجایهای کوچیک استفاده شه..
موفق باشی...

سعید کشاورز
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 17:15 عصر
دوست گلم مرسی که جواب دادین..
اگه ما بخواهیم واسه همین عکسی که ضمیمه کردم کد CSS بنویسیم دستوراش چجوری میشن؟
من می خوام که به صورت استاندارد کد نویسی بشه واسه این فایل CSS و در مانیتورهای مختلف قالب بهم نریزه
با تشکر

Saber Mogaddas
جمعه 28 بهمن 1390, 17:36 عصر
سلام
یه دیو header و یک دیو center یا content و یک دیو footer درست میکنی..
میتونی height , width اینارو ثابت بدی و با margin:auto; همشون رو وسط چین کنی..یه این 3 تا دیو رو داخل یه دیو کلی مثلا page-wraper قرار بدی و بهشون float:right بدی به هر سه تا..
بعد ارتفاع page-wraper رو با min-height مشخص کنی که همراه با محتویاتش بزرگ شه..و با margin auto در وسط صفحه قرار بگیره..بعد تو header div1 رو بسازی و float :right بدی
واسه دیو ها 1و3 دیو اصلی تو content بسازی و دیو های 2و3 رو داخل اون با float:right قرار بدی ..ودیو اصلی رو با margin right , left جابجا کنی اگه تا اینجا پیش بری مطمئنم که footer رو میفهمی که باید چیکار کنی..
موفق باشی..