ورود

View Full Version : اعتراض:این چه وضعیه

Faraz7
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 14:24 عصر
سلام
مثل اینکه کار مدیرای این سایت اینه که دنبال یه آتو بگردن تا تاپیک اعضا رو پاک کنن. من تو بخش C#‎‎ یه تاپیک زده بودم پاکش کردن گفتن تکراریه. 3-4 بار سایتو زیر و رو کردم ولی مورد مشابهی ندیدم. بعد به اونی که حذفش کرده بود یه پیام دادم ولی چند روزه معطلم. واقعا اگه هدف این سایت بالا بردن سطح علمیه پس چرا فقط دنبال پاک کردن تاپیکین؟ ما هم وقتمون برامون ارزش داره من الان چند روزه دنبال جواب یه سوالم.این که نشد.
:عصبانی: :عصبانی: :عصبانی:

raziee
جمعه 28 بهمن 1390, 20:11 عصر
باسلام.
بارها و بارها کاربران پس از تخلف و حذف تاپیک به این بخش مراجعه و متنی شبیه متن شما مینویسند.
اگر مدیری تشخصی داده که تاپیکی تکراری هست مطمئنا اون تاپیک تکراری بوده.
این که شما به کاربری (چه مدیر و چه کاربری عادی) پیغام خصوصی بدید ، اون کاربر موظف نیست که به شما پاسخ بده.
این وظیفه ی شماست که جستجو کنید و به نتیجه برسید. مدیران وظیفه ندارند که برای شما جستجو کنند.

Faraz7
جمعه 28 بهمن 1390, 20:28 عصر
خوب من که گفتم هزار بار سرچ کردم ولی مورد مشابهی ندیدم

شاید وجود داشته باشه ولی از keyword هایی استفاده شده که به عقل جنم نمیرسه. وظیفه ی مدیر مدیریته نه حذف تاپیک

raziee
شنبه 29 بهمن 1390, 09:08 صبح
خوب من که گفتم هزار بار سرچ کردم ولی مورد مشابهی ندیدم

شاید وجود داشته باشه ولی از keyword هایی استفاده شده که به عقل جنم نمیرسه. وظیفه ی مدیر مدیریته نه حذف تاپیک
با سلام.
یکی دیگه از دلایل حذف تاپیک ها عنوان نامناسب هست. عنوان مناسب تاپیک برای بهتر به نتیجه رسیدن جستجو ها کمک میکنه.
من موردی که شما جستجو کردید رو نمیدونم. اما مطمئن هستم که با جستجوی بهتر به نتیجه میرسید.
همونطور که خودتون هم مطلع هستید وظیفه ی مدیر ، مدیریت هست. حذف تاپیک های تکراری هم یکی از همین وظایف مدیریتی هست.
شاد و پیروز باشید.

HamedNet_ir
شنبه 29 بهمن 1390, 11:18 صبح
سیستم جستجوی vb در زیان فارسی ضعیف است.
از گوگل جهت جستجو در سایت استفاده کنید.

مهدی کرامتی
شنبه 29 بهمن 1390, 11:23 صبح
سیستم جستجوی vb در زیان فارسی ضعیف است.
سیستم جستجوی خود وی بولتن در فارسی اصلا کار نمی کند، اما این سایت از یک موتور جستجوی اختصاصی برای جستجوی محتوا استفاده می کند که اتفاقا خیلی هم قوی است، فقط باید کلمات کلیدی صحیح و مرتبط را جستجو کنید.

اگر به نتیجه نرسیدید می توانید از گوگل برای جستجوی این سایت استفاده کنید.

Hybrid
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 21:20 عصر
سلام ،

یک دیگه از مشکلات اینه که دوستانی که تاپیک ایجاد میکنند برچسب رو واسه تاپیکشون وارد نمیکنند واسه همینه که جستجوگر بعضی مواقع ضعیف عمل میکنه.