View Full Version : مدرک یا تخصص
bahar1370
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 18:25 عصر
سلام دوستان داشتن یک تخصص مثل طراحی صفحات وب یا شبکه می تونه فرد رو سریع تر ببره سر کار یا مدرک با معدل بالا از دانشگاه خوب ؟؟؟؟؟؟؟ البته بدون پارتی :لبخند: منظورم اینکه مدرک ی مثل فوق لیسانس الان چه قدر می تون طرف داشتنش ادمو ببره سر کار؟؟؟؟ یا این که دیگه تاثیری نداره و یک فرد با تخصصی مثل طراحی صفحات وب می تونه بره سر کار؟؟؟؟؟؟
باسپاس
hhh2000
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 18:36 عصر
تخصص خیلی بهتره از مدرکه خیلی از بزرگانم اگه ببینید مدرک ندارن ولی تخصص دارند
micro24
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 22:21 عصر
با سلام
بنظر من فوق لیسانس بخوانید و پروژتان را طوری بردارید که یک تخصصی بتونید بگیرید اما اگر دنبال این هستید که زودتر سر کار برید کلاً جاهای خصوصی کاری ندارند که مدرکتان چی هست فقط می بنند شما کاربلد هستید یا نه(تخصص دارید یا ندارید) در کل دوتاش در کنار هم خوب هست هر کدامو انتخاب کردید دیگری هم در کنارش ادامه بدهید.
موفق باشید
cjNet
شنبه 29 بهمن 1390, 03:58 صبح
سلام .
مدرک پرستیژ بالا می بره و تخصص درآمدتو .
به نظرم هر دوتاش لازمه @
اوبالیت به بو
سه شنبه 02 اسفند 1390, 17:43 عصر
درود بر شما
هر دو در کنار هم. شما مدرک نداشته باشید نمی تونید ثابت کنید که در چه سطحی هستید. تخصص نداشته باشید نمی تونید ثابت کنید در چه سطحی هستید.
تخصص داشته باشید مدرک نداشته باشید مجبور هستید نمونه کارها و غیره رو نشون کسی که میخواد به شما کاری رو محول کنه بدید (چه کارمند باشید چه مدیر یک مجموعه)
مدرک داشته باشید تخصص نداشته باشید کمتر کسی روی شما سرمایه گذاری خواهد کرد.
programer-ir
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 12:15 عصر
به نظر من نمیشه هم دانشجوی درجه یکی باشی و هم تخصص داشته باشی دانشگاه روی علوم پایه کار می کنن و اگر بخوای تو این زمینه فعالیت کنی باید تمام وقتتو بزاری و اگر هم بخوای تخصص داشته باشی و یک ابزار رو خوب بشناسی باید تمام وقتتو بزاری مثلا اگر بخوای واقعا توزمینه os یا dbms فعالیت کنی باید انرژی زیادی بزاری و اگر بخوای یک طراح وب خوب باشی باید از css asp jquery javascript sql entity html jason اینها رو به صورت مفهومی یاد بگیریرد و طی تجربه به ایده های خوبی برسید .توی این چند سالی که تو داشگاه هستم ندیدم استادی هر دوی این هارو داشته باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.