ورود

View Full Version : خواندن اطلاعات از دیتابیس و ذخیره آن در آرایه

rroona
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 19:55 عصر
سلام خدمت اساتید محترم
من میخوام یک ستون از دیتابیس رو بخونم و توسط AJAX در آرایه ای از از نوع جاوا اسکریپت قرار بدم و اون رو برای autocomplet استفاده کنم ممکنه نحوه خواندن و ایجاد این آرایه رو بفرمایید
مزسی

alismith
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 21:01 عصر
سلام

دوست عزیز پلاگین های زیادی هستند که روش autocomplet رو براتون امکان پذیر میکنه، فقط کافیه google کنید

اما اگه خودتون از روش خاصی استفاده می کنید و فقط سوالتون این هستش که چطوری بعد ارسال query اطلاعات رو به صورت ajax دریافت کنید، من به شما پیشنهاد می کنم که اول مقادیری را که از data base استخراج کرده اید را در یک Array بریزید و بعد اطلاعات را در قالب json سمت کلاینت بفرستید و بعد به راحتی با یک حلقه این object رو پیمایش کنید و مقادیر رو هر جا که میخاین استفاده کنید

من خودم از php و jQuery استفاده می کنم.

موفق باشید

rroona
جمعه 28 بهمن 1390, 14:41 عصر
سلام

اول مقادیری را که از data base استخراج کرده اید را در یک Array بریزید و بعد اطلاعات را در قالب json سمت کلاینت بفرستید و بعد به راحتی با یک حلقه این object رو پیمایش کنید و مقادیر رو هر جا که میخاین استفاده کنید

من مشکلم دقیقا اینجاست که آرایه رو چطور میتونم ارسال کنم و در سمت کلاینت چطور از اون استفاده کنم.
بنده بسیاری از پلاگینهای autocomplet رو بررسی کردم و همشون به عنوان پارامتر یه آرایه دریافت میکنن.
اما در Demo هایی که دیدم ، آرایه رو در سمت کاربر و فقط به عنوان نمونه ایجاد کرده.
لطفا راهنماییم کنید
با سپاس

alismith
جمعه 28 بهمن 1390, 15:27 عصر
سلام

آرایه می تواند در قالب json سمت کلاینت ارسال شود

برای این کار باید از تابع json_encode استفاده کنید و Array را به آن بدهید

اگر از jQuery استفاده می کنید، به وسیله توابع get - post - ajax - getJSON ، مقادیر را دریافت کرده و مطابق key تعریف شده در آرایه که الان برای پیمایش مقادیر در object استفاده می شود، به اطلاعات استخراج شده از data base دسترسی داشته باشید

برای اینکه بهتر روش کار رو درک کنید (نه صرفا برای autocomplet) حتما این دو مقاله را بخوانید :

http://webhole.net/2009/08/31/how-to-read-json-data-with-php/

http://webhole.net/2010/02/12/generate-json-with-php-and-read-it-with-jquery/

موفق باشید