PDA

View Full Version : سوال: لود هدر و فوتر در Html

MeHrDaD341
جمعه 28 بهمن 1390, 14:01 عصر
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم، چطور میشه توی Html فایل های Header , Footer , SideBar رو جداگانه ساخت و توی چند صفحه لودشون کرد؟:گیج:

مثل فالب های وردپرس فایل ها جدا ساخته میشن و توی Index.php خونده میشن .... :متفکر:

لود هدر : <?php get_header(); ?>

لود سایدبار : <div id="sidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?></div>

فوتر : <?php get_footer(); ?>

yones_safari
جمعه 28 بهمن 1390, 14:22 عصر
میتونی کل قالب رو اول بسازی بعد تقسمشون کنی به تعدادی که میخوای مثلا header,footer,content حالا کافیه این فایلها رو پسوندشون رو php کنی و در فایل index به صورت زیر فراخوانیشون بکنی.

include 'header.php';
include 'content.php';
include 'footer.php';
موفق باشید.

MeHrDaD341
جمعه 28 بهمن 1390, 14:36 عصر
ممنون ولی قالب من کلا Html هست و این کد شما جواب نداد(شایدم من بلد نیستم چطور ازش استفاده کنم)، از FrameSet هم نمیتونم استفاده کنم راه دیگه ای هست ؟

colors
جمعه 28 بهمن 1390, 15:19 عصر
ممنون ولی قالب من کلا Html هست و این کد شما جواب نداد(شایدم من بلد نیستم چطور ازش استفاده کنم)، از FrameSet هم نمیتونم استفاده کنم راه دیگه ای هست ؟

درود

از فریم ست هاهم میتونی استفاده کنی ولی استاندار نیست.

همونطور که گفتید وردپرس اینجوریه ولی با PHP اینکارو انجام میده.
راهنمای دوستمون خوبه ولی باید صفحه وب سایتتون پسوند PHP رو داشته باشه و رویه سرور قرار بگیره.
میتونی از نرم افزار XAMPP برای ایجاد یک سرور خانگی روی سیستم خودتون استفاده کنید.

MeHrDaD341
جمعه 28 بهمن 1390, 22:17 عصر
من زیاد php کار نکردم و بلد نیستم اگه میشه این کد بالا رو یه کم بیشتر در موردش توضیح بدین ممنون میشم.

colors
جمعه 28 بهمن 1390, 22:32 عصر
درود

به فرض تگهای که بخش header رو تشکیل میده رو بریز تو یه فایل جدید و با نام header.php ذخیر کن و هر کجا خواستی فراخوانیش کنی از کدی php زیر استفاده کن

require_once('header.php');