ورود

View Full Version : مشکل با پلاگین Scroll

MahmoodGH
جمعه 28 بهمن 1390, 15:42 عصر
سلام دوستان

ولله قضیه از این قراره که بنده یه پلاگین Scroll Bar برای JQuery رو می خوام در قالبی که دارم ویرایشش می کنم به کار ببرم. این پلاگین به صورت مستقل و بیرون از قالب بنده به خوبی کار میکنه ولی وقتی که اونو میزارم تو قالب با مشکل روبه رو میشه. سورسمو هم ضمیمه کردم تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن. فایل ضمیمه ی Scroll سورسی که دارم ویرایشش می کنم و فایل Example پلاگینی هست که می خوام ازش استفاده کنم.

قربون دستتون فقط مشکلمو بگین چیه یا ویرایشش کنین بزارین ، الا چند روزه که بدجور مخمو گیج کرده. منم همچین زیاد سر درنمیارم و به سختی تونستم راست چینش کنم و Css هاشو تغییر بدم :افسرده:

پی نوشت : سورس خودم ضمیمه نشد ، یه جا دیگه آپ کردم :

http://s1.picofile.com/file/7303581498/Scroll.zip.html

Saber Mogaddas
جمعه 28 بهمن 1390, 18:01 عصر
سلام
82832
index.html رو با این index که ضمیمه کردم جایگزین کن حل میشه..
موفق باشی..

MahmoodGH
جمعه 28 بهمن 1390, 18:11 عصر
سلام
82832
index.html رو با این index که ضمیمه کردم جایگزین کن حل میشه..
موفق باشی..

داداش خیلی ممنون ، گل کاشتی. فقط میشه بگی کجاشو دست زدی ؟ چون می خوام هرجا خواستم ازش استفاده کنم.
ضمنا الان با این فایلی شما لطف کردی و ویرایش کردی من هرجا از این تگ Div اسفاده کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟
بازم ممنونم ازت ... لطف کردی آقا

Saber Mogaddas
جمعه 28 بهمن 1390, 19:05 عصر
سلام
کتابخانه jquery یکی کافیه باعث می شد conflict شه دستوراتت..و اسکرولت کار نمی کرد..آره عزیز..
موفق باشی..

MahmoodGH
جمعه 28 بهمن 1390, 21:58 عصر
سلام
کتابخانه jquery یکی کافیه باعث می شد conflict شه دستوراتت..و اسکرولت کار نمی کرد..آره عزیز..
موفق باشی..
داش ممنون گه جواب میدی. ولی یه مشکلی هست. ببین. الان من قسمت این پلاگین رو به جز قسمت About می خوام تو قسمت های دیگه هم استفاده کنم ولی تو قسمت های دیگه دوباره این مشکل تکرار میشه. اه ... خسته شدم از این کوفتی :( ... میشه یه توضیح کامل بدی ... زبان های تحت ویندوز رو فولم ولی روی زبان های تحت وب بدجوری می لنگم :(
بازم ممنون

Saber Mogaddas
شنبه 29 بهمن 1390, 10:31 صبح
سلام
فایلتون رو بزارید ..
مشکل شما اینه که شما لازم نیست از چندتا کتابخانه jquery استفاده کنی..یکی برای یه صفحه و چند تا پلاگین کافی هستش..
موفق باشی..