PDA

View Full Version : سوال: وقتی توی فرم درج محصولات یه فروشگاه فیلد درج تخفیف قرار می گیره، این تخفیف باید اعمال بشه؟

idocsidocs
جمعه 28 بهمن 1390, 17:58 عصر
منظورم اینه که برنامه نویسی باید طوری باشه که میران تخفیف رو محاسبه کنم یا لازم به این کار نیست؟

yones_safari
جمعه 28 بهمن 1390, 19:01 عصر
معمولا اگه تخفیف داشته باشه قیمت اصلی رو strike میکنن و پایینش قیمت با تخفیف رو مینویسن.پس باید محاسبه بشه.

<strike>قیمت اصلی:2000</strike>
قیمت با تخفیف:1900

idocsidocs
جمعه 28 بهمن 1390, 19:13 عصر
معمولا اگه تخفیف داشته باشه قیمت اصلی رو strike میکنن و پایینش قیمت با تخفیف رو مینویسن.پس باید محاسبه بشه.
اگر قیمت یه کالا 2000 تومن بود و تخفیف 10 درصد، باید قیمت خرید رو 1800 تومن بذارم؟

yones_safari
جمعه 28 بهمن 1390, 19:25 عصر
آره دادا.
فرمول:قیمت*10%
که میاد 200.
موفق باشید.

idocsidocs
جمعه 28 بهمن 1390, 20:36 عصر
شما تا حالا فروشگاه ساختید؟ من می خوام یه فروشگاه بسازم ولی نمی دونم چطور و از کجا شروع کنم.

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 28 بهمن 1390, 20:53 عصر
شما تا حالا فروشگاه ساختید؟ من می خوام یه فروشگاه بسازم ولی نمی دونم چطور و از کجا شروع کنم.

سلام . هر پروژه ایی اول از تحلیل شروع میشه . منتهی کسی که کار تحلیل رو انجام میده باید از قبل اطلاعات کافی در اون زمینه کسب کرده باشه تا پروژه رو با اون اطلاعات تطبیق بده .

تحلیل خود فروشگاه رو داریم و تحلیل فنی فروشگاه . اولی رو میشه گفت بر اساس محصولات و کالاها و خدماتی که قراره ارائه بشه صورت می گیره . مثلا یه فروشگاه عطر ( این و انجام دادم ) . انواع عطر ها بررسی میشه . هر عطر می تونه چند نوع میلی لیتر داشته باشه . ( و سبد خریدش باید اینجوری طراحی بشه ) . برند های مختلف عطر داریم . رایحه های گوناگون و ...

این تحلیل محصولات فروشگاه .

حالا تحلیل فنی . این همون دانشیه که گفتم باید داشته باشه . مثلا کسی که در زمینه فروشگاه کار بکنه می دونه گزینه هایی هستند برای تبلیغات محصولات . یکی اینه که فرضا این محصول را به دوست خود پیشنهاد دهید .

گزینه هایی هستند برای فیلتر کردن محصولات . یعنی اینکه کاربر و از سردرگمی بین انتخاب های مختلف بیرون بیاریم و سعی کنیم مطابق علایق اون هدایتش کنیم . تحلیل گر می دونه ما سیستم های پیشنهادی رو داریم . که ساده ترین هاش پیشنهاد مدیر هست . و حرفه ایی هاش اینه که رفتار طرف رو بر اساس کلیک هایی که انجام میده و به صفحاتی که سر می زنه بررسی می کنه و محصولاتی رو بهش پیشنهاد میده . یا بر اساس خرید های قبلی و ...

حالا این دانش و میاد فرضا برای عطر پیاده سازی می کنه . یا برای هر محصول دیگه ایی ...

نمی دونم تونستم خوب برسونم یا نه ...

idocsidocs
جمعه 28 بهمن 1390, 21:01 عصر
گزینه هایی هستند برای فیلتر کردن محصولات . یعنی اینکه کاربر و از سردرگمی بین انتخاب های مختلف بیرون بیاریم و سعی کنیم مطابق علایق اون هدایتش کنیم . تحلیل گر می دونه ما سیستم های پیشنهادی رو داریم . که ساده ترین هاش پیشنهاد مدیر هست . و حرفه ایی هاش اینه که رفتار طرف رو بر اساس کلیک هایی که انجام میده و به صفحاتی که سر می زنه بررسی می کنه و محصولاتی رو بهش پیشنهاد میده . یا بر اساس خرید های قبلی و ...
این قسمتش خوب بود.

در این مورد مطلب دیگه ای سراغ ندارد؟ یه منبع برای مطالعه چنین مواردی می شناسید؟

yones_safari
جمعه 28 بهمن 1390, 21:02 عصر
کلا روشی که برای ساخت همه پروژه ها استفاده میکنم اینه:
1-اول چند تا سایت در مورد پروژه ای که میخوام بسازم میبینم تا ازشون یه چیزایی رو الگو بگیرم.
2-تمامی قالبهای مورد نیازم رو میسازم.تا قالبهام رو کامل نساختم سراغ کار دیگه ای نمیرم.این مرحله رو اگه کامل انجام ندی در مراحل بعدی باعث دوباره کاری و افزایش زمان پروژه میشه.
3-بر اساس قسمت های تکرار شونده در صفحات قالبم رو تقسیم میکنم به فایلهای php.
4-پایگاه دادم رو میسازم و با اطلاعاتی پرش میکنم.همیشه سعی کن با پایگاه داده پرشده کار کنی تا جلوی بعضی اشتباهات گرفته بشه.
5-کوئری هایی که مورد نیازم خواهند شد رو با phpmyadmin استخراج میکنم.
6-کدهای سمت سرور رو مینویسم.
البته شما خودتون یه پا استادی.شرمنده اگه زیاد سطح پایین گفتم.:قلب:

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 28 بهمن 1390, 21:10 عصر
بله دوست من . شما در این مورد مقاله بخون : بررسی سیستم های پیشنهادی در وب سایت ها ( یا فروشگاه ها ) . و یه کتاب هم دم دست دارم . 101 روش بازاریابی اینترنتی . انتشارات ناقوس منتشر کرده و یک میلیون فروش ( نسخه اصلی اون بوده ) . این کتاب فوق العاده است . دید خوبی در این زمینه ها بهت میده .