View Full Version : روانشناسی در طراحی وب و نرم افزار
milad_d993
جمعه 28 بهمن 1390, 19:42 عصر
سلام دوستان
کتابی در مورد روان شناسی وب و نرم افزار مثلا اینکه منو کجا باشه بهتره، تعداد گزینه ها و مکان قرار گیریش و رنگ ها و.... رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
plz help
colors
جمعه 28 بهمن 1390, 19:54 عصر
سلام دوستان
کتابی در مورد روان شناسی وب و نرم افزار مثلا اینکه منو کجا باشه بهتره، تعداد گزینه ها و مکان قرار گیریش و رنگ ها و.... رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
plz help
درود داش میلاد
یه سری به این تایپک بزن اینجا
(http://barnamenevis.org/showthread.php?280671-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A8)
بهزاد علی محمدزاده
جمعه 28 بهمن 1390, 21:02 عصر
سلام . من هم خیلی می خوام در این زمینه مطلب جامعی ببینم اما متاسفانه پیدا نکردم .
اینطور فکر می کنم که نمی تونن یه قالب کلی براش معرفی کنن . بلکه کلیات رو در نظر می گیرن . مثلا میگه منو باید طوری باشه کاربر راحت در سایت گردش کنه . یا میگه ثبت نام ها رو کوتاه کنید . از ایمیل به عنوان نام کاربری استفاده کنید .
خلا اینجوری کلی میگن و بعد ما مطابق پروژه خودمون باید اینها رو پیاده سازی کنیم .
اون کتابی که من و شما دنبالش هستیم فکر نمی کنم اونجوری که می خوایم باشه . یعنی بگه منو رو بهترین جای قرار گیریش کجاست . یا ورود به سایت بهترین جاش کجاست و ...
یه کتاب توی وبلاگ یا وب سایت یکی از اعضای فروم خودمون دیدم . که نویسنده وب سایت های مختلفی رو بررسی کرده بود و دوباره از نو اونها رو طراحی می کرد و اشتباهشون و می گرفت .
خواهش می کنم از دوستان اگر کسی این کتاب و می شناسه نام کتاب و بگه . چون من اون وب سایت دوستمون رو گم کردم متاسفانه . ( شاید خودش این و ببینه و لینک وب شو بهمون بده ) ...
بهزاد علی محمدزاده
جمعه 28 بهمن 1390, 21:13 عصر
من این لینک رو هم دارم . که خوب بررسی میکنه . تقریبا به اون چیزی که شما می خوای نزدیکه منتهی خب انگلیسی ...
http://www.sitepoint.com/principles-beautiful-web-design/
milad_d993
یک شنبه 30 بهمن 1390, 15:54 عصر
یه کتاب توی وبلاگ یا وب سایت یکی از اعضای فروم خودمون دیدم . که نویسنده وب سایت های مختلفی رو بررسی کرده بود و دوباره از نو اونها رو طراحی می کرد و اشتباهشون و می گرفت .
خواهش می کنم از دوستان اگر کسی این کتاب و می شناسه نام کتاب و بگه . چون من اون وب سایت دوستمون رو گم کردم متاسفانه . ( شاید خودش این و ببینه و لینک وب شو بهمون بده ) ...
برادران لطفا کمک کنید. من این کتاب رو لازم دارم.:تشویق::تشویق::تشویق:
Saber Mogaddas
یک شنبه 30 بهمن 1390, 19:58 عصر
سلام
این همه سایت واسه الگو گرفتن هست می تونی استفاده کنی روانشناسی نمی خواد و یکمی هم خودت باید خلاق باشی..
موفق باشی..
بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 30 بهمن 1390, 23:56 عصر
اسم کتاب هست : save the pixel
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.