ورود

View Full Version : نحوه ارائه آموزش C# برای درس شیوه ارائه

F.zeinali
شنبه 29 بهمن 1390, 15:07 عصر
سلام
من برای درس شیوه ی ارائه مطالب علمی و فنی در دانشگاه ، تونستم استادمو راضی کنم که من C# رو در Visual Studioآموزش بدم (فقط در حد آشنا شدن بچه های کلاس با VS و C#)
حالا به نظر شما از کدوم قسمت شروع کنم تا در این مدت زمان کمی که دارم(20 تا 30 دقیقه) بتونم مطالبی رو بگم که کسایی که در این محیط تا حالا کد نزدن و باهاش آشنایی ندارن ، بتونن آشنا بشن و در کل بتونن یه استفاده ای ببرن
ممنون

syntiberium
شنبه 29 بهمن 1390, 16:47 عصر
از اینا شروع کن :
if - for - button - textbox - array

میلاد قاضی پور
شنبه 29 بهمن 1390, 20:58 عصر
توی بیست دقیقه شما هرچی بگی مطالب گفته شده دقایق پیشین از ذهن مخاطب میپره . آخه برای شیوه ارائه هم زبان آموزش میدن؟ بجاش شی گرایی و قوانین پنجگانشو توضیح بدی خیلی کار مفید و با ارزشی انجام دادی
یا اینکه بهتره همون محیط ویژوال استودیو رو مرور کنی و پنجره ها رو معرفی کنی و نحوه ایجاد پروژه های مختلف و تنظیمات مربوطه رو توضیح بدی . شما تا بیاید یه دونه ایف رو کامل شرح بدی نیم ساعت چل دقه گذشته.

F.zeinali
شنبه 29 بهمن 1390, 23:53 عصر
توی بیست دقیقه شما هرچی بگی مطالب گفته شده دقایق پیشین از ذهن مخاطب میپره . آخه برای شیوه ارائه هم زبان آموزش میدن؟ بجاش شی گرایی و قوانین پنجگانشو توضیح بدی خیلی کار مفید و با ارزشی انجام دادی
یا اینکه بهتره همون محیط ویژوال استودیو رو مرور کنی و پنجره ها رو معرفی کنی و نحوه ایجاد پروژه های مختلف و تنظیمات مربوطه رو توضیح بدی . شما تا بیاید یه دونه ایف رو کامل شرح بدی نیم ساعت چل دقه گذشته.
ممنون
آره خودمم می دونم
ولی چیکار کنم اصلا وقت ندارم نمی تونم روی یه موضوع دیگه وقت بذازم
پیشنهاد خوبی دادید ممنون

F.zeinali
شنبه 29 بهمن 1390, 23:57 عصر
حالا به نظرتون شی گرایی رو توضیح بدم یا محیط ویژوال استودیو رو بررسی کنم؟

amir-yeketaz
یک شنبه 30 بهمن 1390, 00:24 صبح
حالا به نظرتون شی گرایی رو توضیح بدم یا محیط ویژوال استودیو رو بررسی کنم؟
به نظر من سینک پیش ببر! ... خیلی بهتره! ... یعنی همین جوری که داری کد میزنی بگو که مثلا ویژوال استودیو اینجاهاش میرینو اینجوری میشه و اینا ... اینجوری خیای آموزش Interactive تر میشه ...

موفق باشید ...

amazon2
یک شنبه 30 بهمن 1390, 13:26 عصر
حالا این قوانین پنجگانش چی هست؟

میلاد قاضی پور
یک شنبه 30 بهمن 1390, 14:18 عصر
چند ریختی (پولیمورفیسم) - ارث بری - مخفی سازی(انکپسولیشن) - انتزاع (ابسترکشن)
چهارتا بود.یکیشو دوبار حساب کرده بودم .

amazon2
یک شنبه 30 بهمن 1390, 14:48 عصر
دمت جیز ! یه توضیح درمورد آخری میدی؟باش آشنایی ندارم

سوداگر
یک شنبه 30 بهمن 1390, 17:40 عصر
به نظر من آشنايي با محيط ويژوال استوديو و فريمورك دات نت خيلي بهتره اگه واسش وقت بزاري!
ميتوني موارد زير رو در ويژوال استديو بررسي كني:
پنجره Object Browser
Dynamic Help
MSDN (در حد آشنايي)
نحوه كار با Refactor براي توليد تابع
مديريت فايلهاي يك پروژه در آن
و خيلي چيزهاي ساده ديگه كه به ذهن خطور مي كند.
=======================================
اما اگه زمان به عقب برمي گشت من براي ارائه مطلبم يكي از اين موضوعات زير رو انتخاب مي كردم:
1) محاسبات ابري
2) منطق فازي
3) حافظه هاي نو ظهور
4) نانو تكنولوژي و ارتباط آن با كامپيوتر
5) ELearning
6) آموزش جستجو در گوگل!!!!!
اين آخري خيلي مهم بود چون خيليها بلد نيستند توي گوگل از دستورات site: و intext و intitle و ... استفاده كنند. حتي شما مهندس عزيز!(شوخي كردم)

F.zeinali
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:24 عصر
از تمامی دوستان ممنونم

F.zeinali
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:47 عصر
به نظر من آشنايي با محيط ويژوال استوديو و فريمورك دات نت خيلي بهتره اگه واسش وقت بزاري!
ميتوني موارد زير رو در ويژوال استديو بررسي كني:
پنجره Object Browser
Dynamic Help
MSDN (در حد آشنايي)
نحوه كار با Refactor براي توليد تابع
مديريت فايلهاي يك پروژه در آن
و خيلي چيزهاي ساده ديگه كه به ذهن خطور مي كند.
=======================================
اما اگه زمان به عقب برمي گشت من براي ارائه مطلبم يكي از اين موضوعات زير رو انتخاب مي كردم:
1) محاسبات ابري
2) منطق فازي
3) حافظه هاي نو ظهور
4) نانو تكنولوژي و ارتباط آن با كامپيوتر
5) ELearning
6) آموزش جستجو در گوگل!!!!!
اين آخري خيلي مهم بود چون خيليها بلد نيستند توي گوگل از دستورات site: و intext و intitle و ... استفاده كنند. حتي شما مهندس عزيز!(شوخي كردم)

دوست عزیز ممنون
میشه برای آموزش جستجو در گوگل!!!!! چندتا سایت و منبع خوب معرفی کنید؟فکر می کنم این مورد گزینه خوبی باشه

سوداگر
دوشنبه 01 اسفند 1390, 16:27 عصر
دوست عزیز ممنون
میشه برای آموزش جستجو در گوگل!!!!! چندتا سایت و منبع خوب معرفی کنید؟فکر می کنم این مورد گزینه خوبی باشه

من از روي كتاب كوچولوي "آموزش آسان گوگل" نوشته آقايان مهندس(داود تاتي بختياري و ابوالفضل طاهريان ريزي) از انتشارات طاهريان ياد گرفتم.

اين صفحات (http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88+%DA%AF%D9%88%DA%A F%D9%84+%2Bsite+%2Bintext&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest) رو نگاه كنيد(روش جستجو در گوگل)
البته معرفي گوگل ريدر و Code.google و Gmail و ساير ابزارهاي گوگل نبايد فراموش شود