ورود

View Full Version : سوال: اتصال جاوا به یک دیتابیس ( accdb ) روی وب

far2009
شنبه 29 بهمن 1390, 22:14 عصر
با سلام

من میخوام برنامه ای که نوشتم را به یک فایل .accdb روی اینترنت وصل کنم . حالا یک url باشه یا ftp

برای فایل های داخل درایو های کامپیوتر مشکلی ندارم . مشکل من در اتصال به همین فایل توی اینترنت هست.

این قسمت را چطوری باید پر کنم ؟

link = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:far","","");

far2009
سه شنبه 02 اسفند 1390, 21:33 عصر
دوستان ، من دارم یک کار زنجیر وار می کنم . میخوام دیتابیسم آنلاین باشه تا جاهای مخنلف بشه تغییرش داد. برای همین نیاز مبرمی به این مسئله دارم.

خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه .

spiderman200700
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 11:38 صبح
سلام.
دوست گرامی اگه قراره دیتا بیس روی وب باشه، باید یه سرور هم روی همون هاست و روی وب باشه که کارهای مربوط به درخواست و جواب به دیتابیس رو انجام بده.
همینجوری نمیشه شما دیتا بیس رو روی وب بذاری و از خونه یا از هر جای دیگه بهش دسترسی داشته باشی.

پس باید یه Web Server داشته باشی که هر چیزی که میخوای از دیتا بیس بخونی یا داخلش بنویسی ، به اون Web Server میگی ، و این Web Server هست که این کار ها رو واست انجام میده.

AMIBCT
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 14:47 عصر
بانک اطلاعاتی accdb یک فایل است و عملیات ذخیره و بازیابی از طریق برنامه‌ی شما انجام می‌شود( با کمک کتابخانه‌های محلی )
بنابراین اگر بخواهید یک فایل را از راه دور ویرایش کنید لازمه که بتونید روی اون فایل دسترسی خواندن و نوشتن داشته باشید
معمولا این کار از راه دور ممکن نیست. مگر اینکه شاخه‌ی راه دور رو به شکلی در ویندوز mount کنید روی یک درایو یا یک شاخه
مثلا با استفاده از VPN می‌شه این کار رو انجام داد

اگر هدف شما استفاده‌ی راه دور از یک بانک اطلاعاتی است بهترین راه این است که از یک مدیر پایگاه داده مثل MySQL که معمولا روی بیشتر سرورها با قیمت کمی قابل تهیه است استفاده نمایید