View Full Version : سوال: مناسبترین زبان طراحی سایت
Fahime_FM
یک شنبه 30 بهمن 1390, 13:11 عصر
سلام
من میخوام یک سایت طراحی کنم
می خواستم بدونم مناسبترین زبان و همینطور پایگاه داده برای این کار چی هست؟
buggen
یک شنبه 30 بهمن 1390, 16:04 عصر
سلام دوست عزیز
بستگی به نوع پروژه شما داره
اگه سایت static باشه باید HTML , CSS , javascirpt,... بدونید
اما اگه سایت dynamic می خواین علاوه بر موارد بالا باید حداقل یک زبان مثل ASP ,PHP ,... بدونید (که با توجه به database که اشاره کردید احتمالا منظورتون این مورد هست)
اما به نظر من برتری زبان و جود نداره
تو یه پروژه با توجه به حجم دیتا و پردازش هاییی که باید انجام بشه زبان و database انتخاب میشه
مثلا اراکل ثابت کرده که تو دیتا زیادتر کمتر نیاز به بهینه سازی داره ولی منابع سرور رو به شدت در گیر میکنه اما از اون طرف دیتابیس هایی منابع خیلی کمی میگیرن ولی حتی ریلیشنال نیستند
یا برای انجام یه پروژه جاوا شما باید خیلی چیزا رو کانفیگ کنی و حتی بعضی موارد لازم سرور مستقل بگیری ولی برای یه پروژه به یه زبان دیگه یه سرور اشترکی کافی باشه
فقط توجه کن این ها مثال بود واین شما هستید که تصمیم می گیرید از چه زبان و DB استفاده کنید
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
milad_d993
یک شنبه 30 بهمن 1390, 16:12 عصر
سایتتو با جوملا طراحی کن
alonemm
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:31 عصر
سلام
من میخوام یک سایت طراحی کنم
می خواستم بدونم مناسبترین زبان و همینطور پایگاه داده برای این کار چی هست؟
هر زبان برنامه نویسی تحت وب که بیشتر و کاملتر بلد هستید برای طراحی شما بهتر هست.
Saber Mogaddas
یک شنبه 30 بهمن 1390, 19:52 عصر
سلام
asp.net و sql2008r2 راحت نیست ولی حرفهای هست..
برای طراحی هم که div base ..
موفق باشی..
Fahime_FM
سه شنبه 09 اسفند 1390, 11:42 صبح
هر زبان برنامه نویسی تحت وب که بیشتر و کاملتر بلد هستید برای طراحی شما بهتر هست.
با سلام
من روی سی شارپ و sql تسلط دارم و از asp و ajax چیز زیادی نمی دونم اما تازگی ها دارم asp کار می کنم تا روش مسلط بشم
من قصدم طراحی یک فروشگاه آن لاین هست می خوام یه سایت درست و حسابی از کار در بیاد طوری که بعدا بتونم در حد ebay ان را توسعه بدم البنه نه به این زودی! مثلا طی یک سال
آیا طراحی این سایت با asp و سی شارپ و sql انتخاب مناسبی هست؟؟
از راهنماییتون ممنون
Fahime_FM
سه شنبه 09 اسفند 1390, 11:44 صبح
سلام دوست عزیز
بستگی به نوع پروژه شما داره
اگه سایت static باشه باید HTML , CSS , javascirpt,... بدونید
اما اگه سایت dynamic می خواین علاوه بر موارد بالا باید حداقل یک زبان مثل ASP ,PHP ,... بدونید (که با توجه به database که اشاره کردید احتمالا منظورتون این مورد هست)
اما به نظر من برتری زبان و جود نداره
تو یه پروژه با توجه به حجم دیتا و پردازش هاییی که باید انجام بشه زبان و database انتخاب میشه
مثلا اراکل ثابت کرده که تو دیتا زیادتر کمتر نیاز به بهینه سازی داره ولی منابع سرور رو به شدت در گیر میکنه اما از اون طرف دیتابیس هایی منابع خیلی کمی میگیرن ولی حتی ریلیشنال نیستند
یا برای انجام یه پروژه جاوا شما باید خیلی چیزا رو کانفیگ کنی و حتی بعضی موارد لازم سرور مستقل بگیری ولی برای یه پروژه به یه زبان دیگه یه سرور اشترکی کافی باشه
فقط توجه کن این ها مثال بود واین شما هستید که تصمیم می گیرید از چه زبان و DB استفاده کنید
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
با سلام
من روی سی شارپ و sql تسلط دارم و از asp و ajax چیز زیادی نمی دونم اما تازگی ها دارم asp کار می کنم تا روش مسلط بشم
من قصدم طراحی یک فروشگاه آن لاین هست می خوام یه سایت درست و حسابی از کار در بیاد طوری که بعدا بتونم در حد ebay ان را توسعه بدم البنه نه به این زودی! مثلا طی یک سال
آیا طراحی این سایت با asp و سی شارپ و sql انتخاب مناسبی هست؟؟
از راهنماییتون ممنون
Saber Mogaddas
سه شنبه 09 اسفند 1390, 14:26 عصر
سلام
آره اصل کارت c# و sql هست..کارت درسته.
موفق باشی..
elham1611
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 22:07 عصر
من خودم قسمت طراحیش رو با expression web انجام میدم بزنامه نویسیشو با ویژوال استدیو..
اگه سی شارپ بلدی که دیگه کارت راحت میشه.
درضمن شما که سهله. تمام ادمهای این سایت هم که هیچی تمام ایران هم جمع بشه ebay نمیتونن بزنن. چون خانه از پای بست ویران است.
یه برنامه داشت کانال من و تو به اسم دره سیلیکون اگه پیداش کردی ببینش . نشون میداد چه جوری شرکتهای تک نفری در این دره میتونن بشه گوگل و یاهو.
ولی من و شما در دره ایران هستیم نه دره سلیکون.
wdmh_70
شنبه 13 اسفند 1390, 16:35 عصر
سلام به دوستان
من اینا رو انتخاب کردم و مخیوام دوره هاشون رو بگذرونم و خواستم اینجا بنویسم تا شما نظر خودتون رو درانتخاب زبان هایی که برای طراحی سایت کردم بگین،من الان که دارم دوره های سی شارپ دات نت 2010،"Microsoft Visual Studio 2010" رو میبینم بعد از این میخوام برم asp.net و پایگاه دادم رو هم دوست دارم sqlserver باشه چون فک میکنم بهتر از بقیه باشه.بعدش میخوام jquery رو هم یاد بگیرم و برای طراحی گرافیکی هنوز چیزی رو انتخاب نکردم اما شاید Adobe Photoshop رو انتخاب کنم و دوست دارم طراحی های من فقط به صورت dynamic باشند.خوب دوستان نظرتون چیه،آیا این انتخابهایی که کردم خوبه و کامل هستند.
Fahime_FM
سه شنبه 16 اسفند 1390, 07:32 صبح
سلام دوست من
من در رابطه با بهترین گزینه در رابطه با طراحی گرافیکی چیز زیادی نمیدونم ، اما در رابطه با سایر موارد باید بگم که انتخاب های مناسبی کردی
موفق باشی
soroush.r70
سه شنبه 16 اسفند 1390, 20:28 عصر
طراحی با css css3 html به کارگیری jquery - mootools - javascript -
برنامه نویسی و پیاده سازی با php و بانک اطلاعاتی mysql
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.