View Full Version : کتاب GUI C++ Programming With Qt 4
ayub_coder
یک شنبه 30 بهمن 1390, 14:35 عصر
سلام دوستان
کتاب GUI C++ Programming With Qt 4
آیا این کتاب تو کتابفروشیا پیدا میشه؟ (منظورم نسخه فیزیکی کتابه)
کسی داره این کتابو؟
pe32_64
یک شنبه 30 بهمن 1390, 14:51 عصر
ببر چاپش کن
http://www.eazyupload.net/download/H2s5pmh3/0132354160.zip.htm
ayub_coder
یک شنبه 30 بهمن 1390, 14:57 عصر
مرسی دوست عزیز
ایبوک رو دارم.
734 صفحه است. اگه صفحه ای 50 تومن هم چاپ بگیرن میشه 36700. گفته اگه کتاب تو کتابفروشی جایی پیدا میشه اصلش رو بخرم!!
mousamk
سه شنبه 02 اسفند 1390, 01:19 صبح
توجه داشته باشین که این کتاب مباحث پیشرفته رو هم پوشش میده که به نظر من فقط به عنوان مرجع میتونن مفید باشن وقتی که بهشون نیاز پیدا کردین، نه این که لازم باشه از الان داشته باشین.
یعنی توصیه میکنم فقط پنج شش فصل اولش رو که عمومی هست فعلا چاپ کنین و بخونین. بقیه رو بعدا در صورت نیاز پیدا کردن به مبحثش میتونین برین سراغشون.
fazel-d
سه شنبه 02 اسفند 1390, 12:33 عصر
این کتابی رو که معرفی کردید، آیا خاص یک Platform مثلا ویندوز هست یا تمامی OSها رو شامل می شه؟ می خوام در Linux استفاده کنم. مخصوصا از قابلیت ها و توابع خوده سیستم عامل لینوکس
آیا کتابی از Qt در لینوکس وجود داره که کسی اونو خونده باشه
لطفا معرفی کنید
mousamk
سه شنبه 02 اسفند 1390, 12:41 عصر
این کتابی رو که معرفی کردید، آیا خاص یک Platform مثلا ویندوز هست یا تمامی OSها رو شامل می شه؟ می خوام در Linux استفاده کنم. مخصوصا از قابلیت ها و توابع خوده سیستم عامل لینوکس
آیا کتابی از Qt در لینوکس وجود داره که کسی اونو خونده باشه
لطفا معرفی کنید
همونطور که میدونین کیوت Cross platform هست و مرحله پیاده سازی برنامه فرقی در سیستم عاملهای مختلف نمیکنه. در این کتاب هم مستقل از سیستم عامل به آموزش کیوت پرداخته و شما میتونین اونا رو در هر سیستم عاملی به کار بگیرین. البته در یکی از فصلهای انتهایی به نکات وابسته به سیستم عاملها هم پرداخته.
شما میتونین در هر سیستم عاملی از قابلیتها و توابع خاص اون سیستم عامل هم استفاده کنین (به قیمت از دست دادن Cross platform بودن برنامه تون). مثلا در ویندوز به راحتی میتونین فایل windows.h رو ضمیمه کرده و از win32 api استفاده کنین. همینطور در لینوکس.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.