View Full Version : سوال: قیمت به برنامه مدیریت بیمارستان چقدر هست ؟
NasimBamdad
یک شنبه 30 بهمن 1390, 21:16 عصر
سلام .
من یک برنامه برای یک بیمارستان کوچیک نوشتم که با C# و SQL نوشته شده است . و برای گزارش گیری هم از StimulReport استفاده شده است
عکس هاش رو به صورت فایل در پایین قرار داده ام .
از امکاناتش می توان به موارد زیر رجوع کرد :
دارای بیش از 30 اسکین ،
Tab To Enter .
جداکننده رقم .
چک کردن تاریخ های انقضا مثل تاریخ دفترچه بیمه و ...
در هنگاه انتخاب یک بیمه ، تنها گزینه های مربوط به اون بیمه فعال می شوند که خطای کاربر کاهش پیدا کند .
در کل تمامی موارد به صورتی نوشته شده که خطای کاربر بسیار پایین باشد .
به صورت خودکار شماره پرونده تولید می کند .
تاریخ و ساعت پذیرش به صورت اتوماتیک گرفته می شود .
پشتیبانی از بیش از 30 نوع بیمه مختلف و با تعرفه های مختلف .
راحتی کار هنگام اضافه کردن دارو و لوازم مصرفی .
امکان تغییر تمامی ضرایب و نرخ ها
صدور بیش از 50 نوع گزارش ( شامل صورت حساب بیمار ، صورت حساب دارو و لوازم مصرفی ، صورت حساب پزشک به صورت کلی و با تاریخ و فواصل مختلف .
صورت حساب های بیمه و ...........
دارای سطح دسترسی کاربر
بک آپ و ریستور دیتابیس به صورت دستی و زمان بندی شده .
سیستم رزرواسیون تخت و بررسی وضعیت ترخیص بیماران .
تحت شبکه می باشد
و ................. که در عکس ها وجود دارد .
اگر لطف کنید و تعیین قیمت کنید ممنون میشم.
این پروژه اختصاصی نوشته شده است . مدت 2 سال طول کشید
لینک عکس ها :
لینک 1 (http://www.noortebsurgery.com/his_img.zip) لینک مستقیم
لینک 2 (http://www.4shared.com/zip/xp5rgRVG/his_img.html) لینک غیر مستقیم
با پسوند GIF هم Save کردم ، اما حجمش حدود 10 مگ هست .
ممنون میشم من رو کمک کنید
morteza271
یک شنبه 30 بهمن 1390, 22:46 عصر
نرم افزار خوبی طراحی کردین.
به نظرمن با توجه به این چیزهایی که دیدم:
قمیتش حدود یک و نیم میلیون تا 2 میلیون باشه خوبه.
البته به نظرم 2سال خیلی زمان زیادی بوده که این نرم افزار رو طراحی کردین.
موفق باشید
NasimBamdad
یک شنبه 30 بهمن 1390, 22:48 عصر
نرم افزار خوبی طراحی کردین.
به نظرمن با توجه به این چیزهایی که دیدم:
قمیتش حدود یک و نیم میلیون تا 2 میلیون باشه خوبه.
البته به نظرم 2سال خیلی زمان زیادی بوده که این نرم افزار رو طراحی کردین.
موفق باشید
زمانش تقریبا 1 سال بود ، 1 سال اول چون که از C# و کلا برنامه نویسی چیزی بلد نبودم همش تست بود .
یکم کم نیست :D
الان نرم افزار های مدیریت بیمارستان های بزرگ از 70 میلیون شروع میشه و تا 120 و 200 میلیون می رسند . وقتی از این شرکت ها ( حدود 5 شرکت ) قیمت گرفتم که نرم افزار بیمارستان با فلان و فلان امکان چقدر میشه زیر 40 میلیون هیچ کس قیمت نداد
NasimBamdad
یک شنبه 30 بهمن 1390, 22:49 عصر
نظر من روی 10 تا 15 میلیون هست .
morteza271
یک شنبه 30 بهمن 1390, 22:52 عصر
خوب من بر اساس چیزی که دیدم گفتم و اصلا باهاش کار نکردم که بخوام قیمت درستی بدم ولی راستش به نظرم قیمت شما خیلی زیاده!!
البته اینم بگم بستگی به شما و طرفتون داره،به نظر خودتون طرف راضی میشه برای این برنامه 10 تا بده؟؟
NasimBamdad
یک شنبه 30 بهمن 1390, 22:56 عصر
یک برنامه سازمان تامین اجتماعی به صاحب کار بنده داد و به خاطرش 1.5 میلیون گرفت .
کارش هم این بود که همش 3 یا 4 تا فرم بود که داده ها رو به صورت String می گرفت و بعد مقادیر TextBox ها رو بین تگ های XML قرار میداد
من به چند تا شرکت زنگ زدم و این قیمت ها رو دادند
تیراژه
طراحان بو علی
tiphooo
سه شنبه 02 اسفند 1390, 01:38 صبح
برنامه مدیریت بیمارستان اگر از بدو ورود بیمار تا لحظه ترخیص به صورت مکانیزه انجام پذیرد و مدیریت بخشهای مختلف اعم از پذیرش ، داروخانه ، آزمایشگاه ، بخشها ، اورژانس و .... دارا باشد و در نهایت با سیستم ERP بتواند ارتباط برقرار کند حدود 200 میلیون و بیشتر قیمت دارد ولی شما چون قاعدتا همه این بخشها را طراحی نکرده اید ولی کار شما جوابگوی آنها بوده مابین 15 تا 20 و پشتیبانی ماهیانه (مبلغ توافقی ) منصفانه به نظر می رسد البته چون اولین تجربه شماست وگرنه قیمت بیشتر پیشنهاد می کردم. قیمت یک سری نرم افزارهای خاص بسیار بالاست ولی متاسفانه برخی دوستان شاید خاص بودن بعضی از برنامه ها را متوجه نشوند به عنوان مثال بگویم نرم افزار بانک در ایران قیمتی از حدود یک میلیارد و هشتصد میلیون و به بالا دارد که فقط چند شرکت در این زمینه فعال هستند و قاعدتا فروش آنها هم روزانه نیست ممکن است هر 10 سال یک بار یک نسخه فروش داشته باشند (به دلیل خاص بودن)
مختاری
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 23:55 عصر
سلام.
من برنامه به مراتب کامل تر از این رو به دو مرکز فروختم حدود 15 میلیون. شما روی 4-5 میلیون بیشتر حساب نکن. مشابه برنامه ای که نوشتم رو یک شرکت زیر 30 میلیون نمیده، ولی وقتی مستقل کار میکنی کار خیلی سخت تر هست. ضمنا حواست به این هم باشه که تعداد کاربرهای همزمان سیستم رو مشخص کنی در قرارداد. من شانس آوردم چون سیستمی که با 5 استیشن شروع کرد تبدیل شد به 30 تا و اگر فکرش رو نکرده بودم توی قرارداد بیچاره شده بودم.
تامین اجتماعی با این داستان xml کلی برنامه بیخود توی پاچه بیمارستانها و مراکز درمانی کرده، اعصاب آدم خورد میشه از کارشون.
ضمنا هنگام طراحی UI بیشتر به کاربر فکر کن تا نمایش داده ها همونطور که توی جدولهای بانک اطلاعاتی هست! (Grids)
موفق باشی.
NasimBamdad
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 16:11 عصر
سلام.
من برنامه به مراتب کامل تر از این رو به دو مرکز فروختم حدود 15 میلیون. شما روی 4-5 میلیون بیشتر حساب نکن. مشابه برنامه ای که نوشتم رو یک شرکت زیر 30 میلیون نمیده، ولی وقتی مستقل کار میکنی کار خیلی سخت تر هست. ضمنا حواست به این هم باشه که تعداد کاربرهای همزمان سیستم رو مشخص کنی در قرارداد. من شانس آوردم چون سیستمی که با 5 استیشن شروع کرد تبدیل شد به 30 تا و اگر فکرش رو نکرده بودم توی قرارداد بیچاره شده بودم.
تامین اجتماعی با این داستان xml کلی برنامه بیخود توی پاچه بیمارستانها و مراکز درمانی کرده، اعصاب آدم خورد میشه از کارشون.
ضمنا هنگام طراحی UI بیشتر به کاربر فکر کن تا نمایش داده ها همونطور که توی جدولهای بانک اطلاعاتی هست! (Grids)
موفق باشی.
خوب قیمت ها متفاوت هست ، فرض کن که من این برنامه رو بیام 200 هزار تومان بفروشم ، اون وقت یکی دیگه میاد میگه ،، ببینید یکی هست 200 هزار فروخته ، پس شما حداکثر فکر 1 میلیون رو داشته باش .
اگه اکثرش به صورت GRID هست ، به درخواست کارفرما بوده . و در ضمن خیلی قسمت ها به صورت نمایش هست ، یعنی فقط GRID رو می بینند .
بعضی جا ها به دلیل راحتی کار GRID انتخاب شده است .
چیزی که کسی بهش توجه نمی کنه ، سختی کار هست . ! ! ! . هر برنامه و پروژه ای سختی کار خودش رو داره ، انتظارات کارفرما سختی خودش رو داره
NasimBamdad
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 17:06 عصر
ضمنا حواست به این هم باشه که تعداد کاربرهای همزمان سیستم رو مشخص کنی در قرارداد. من شانس آوردم چون سیستمی که با 5 استیشن شروع کرد تبدیل شد به 30 تا و اگر فکرش رو نکرده بودم توی قرارداد بیچاره شده بودم.
چه طور ؟ میشه یکم توضیح بدی ؟ از چه لحاظ ؟
مختاری
جمعه 05 اسفند 1390, 02:36 صبح
دو تا مسئله هست. یکی اینکه وقتی تعداد کاربرها زیاد میشه طبیعتا مسائل مربوط به همزمانی (concurrency) اهمیت بیشتری پیدا میکنه. همینطور lockها و... خیلی مسائل هست که باید برای تعداد بیشتر کاربر در نظر گرفته بشه توی کد نویسی.
مسئله دوم اینه که یک برنامه که بتونه 100 تا استیشن رو ساپورت کنه قیمتش 10 برابر برنامه با دقیقا همون اینترفیس و قابلیتهاست که نتونه بیشتر از 10 تا استیشن رو ساپورت کنه.
من اینها رو وقتی که برنامه رو مینوشتم در نظر نگرفته بودم، چون برای 3-4 نفر احتیاج نبود. ولی توی قرارداد درج شده بود که برنامه برای مثلا 5 سیستم هست و به ازای هر استیشن xتومن اضافه باید پرداخت بشه. کلا فهموندن همچین چیزی به کارفرما اصلا آسون نبود. ولی به هر حال بعد از دو سال مرکزشون گسترش پیدا کرد به 10 سیستم و من مجبور شدم برنامه رو تغییر بدم برای مسائلی که گفتم. ولی اگر تعداد رو لحاظ نکرده بودم اونها میتونستند مجبورم کنند که مجانا این کار رو انجام بدم.
در مورد قیمت هم من خودم بر اساس تجربه کاریم ساعتی حساب میکنم. یعنی یه تخمین میزنم که چند ساعت لازم هست و قیمت میدم. به نظرم این از همه فاکتورها منصفانه تر و منطقی تره. فکر میکنم الان برنامه نویس از ساعتی 15تومن برای شروع منطقی باشه تا ساعتی 50تومن. نمیدونم، ایران نیستم و دقیق خبر ندارم. ولی در نهایت اینکه "یک برنامه مثل این هست میفروشند 2 میلیون تومن" فاکتور کم اهمیتی نیست... عرضه و تقاضا و بازار اینه دیگه!
موفق باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.