View Full Version : سوال: برای ایجاد کنترل ها توی wpf چی بهتره،اینکه یک UserControl ایجاد بشه یا Resource Dictionary؟
mahboube
دوشنبه 01 اسفند 1390, 08:00 صبح
سلام دوستان
برای ایجاد کنترل ها توی wpf چی بهتره،اینکه یک UserControl ایجاد بشه یا Resource Dictionary?
ممنون.
afsaneh.asp
دوشنبه 01 اسفند 1390, 09:58 صبح
UserControl راهی برای ایجاد یه کنترله در صورتی که ResourceDictionary شامل resource های کامپوننت ها و المنت های یه application هست و برای ساخت کنترول باید از UserControl استفاده کنی.
mahboube
دوشنبه 01 اسفند 1390, 19:36 عصر
نه خود ResourceDictionary یک چیزی به اسم controlTemplate داره که یه کنترل رو میشه لاهاش درست کرد.می خوام بدونم فرقشون چیه واگر کنترل هامو ResourceDictionary درست کنم کار درستی هست؟
sinaone1
دوشنبه 01 اسفند 1390, 21:28 عصر
control template یه چیز شبیه به Style میمونه ولی خوب یکم با هم فرق دارند
بماند که توی WPF چون ما میتونیم چند کنترل مختلف رو در استایل یه کنترل قرار بدیم در واقع اون خیلی شبیه میشه به یه یوزر کنترل
ولی خوب در یوزر کنترل ما کارهای بیشتری مثل ایجاد پراپرتی یا فانکشن جدید رو هم می تونیم داشته باشد
ولی شما یه راه دیگه هم دارید که اون Custom control هستش که خیلی باحاله ، چون شما می تونی بگی من دوست دارم کنترلم خصوصیات مثلا Textbox رو داشته باشه و خودت بیای و یه سری خصوصیات جدید و مثلا کنترل های جدید رو اضافه کنی یه استفاده زیاد از اون مثلا برای textbox هایی هست که کنارشون یه کلید ماشین حساب دارند و وقتی روی اون میزنی ماشین حسابش باز میشه
در آخر بگم که customcontrol یه resourcedictionary هست پس بله شما می تونید از هر دوراه یه کنترل جدید خلق کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.