ورود

View Full Version : حذف فله ای تاپیک ها ... - چرا

nasimnastaran
دوشنبه 01 اسفند 1390, 22:55 عصر
از مدیریت محترم این بخش تقاضا دارم که تاپیک ها را به صورت فله ای حذف نکنند ، چرا که در هیج فرومی که من با هاش کار می کنم ( c#.corner , codeproject & ... ) اصلا حذفی در کار نیست . به هر حال ما فارسی زبان هستیم و این حداقل فرومی که بچه ها داخل آن فعالیت می کنند ، اگر قرار است پاسخی داده نشود ، لااقل بذارید به همان شکل بماند . CodeProject (http://www.codeproject.com/)در دنیا 8,503,139 عضو دارد که تعداد کاربر آنلاین بین 60000 تا 70000 می باشد و بچه ها از سراسر دنیا به سئوالات همدیگر پاسخ می دهند - یعنی می خواهند به همدیگر کمک کنند . اگر قصد فروم اینه که مدیر بخش از همان ابتدا شروع کنه به این که از این سئوال خوشم نیامد و یا تکراری است و یا ... شروع به حذف تاپیک بکنه - فکر کنم کاملا باید - عنوان "فروم" - را نام سایت حذف کرد . به هر حال فکر می کنم هیچ کس اینجا نمی آد که قصد اذیت و آزاری را توی ذهن داشته باشه و شروع به زدن تاپیک بکنه .
اگر چنین رویه ای قرار است اعمال بشه ، بهتر است که از این فروم باید خداحافظی کرد .:متفکر:

Chris_Ronaldo
دوشنبه 01 اسفند 1390, 23:12 عصر
به نظرم مشکل فضا دارند که سوالات تکراری یا شبیه هم را حذف می کنند.
توی سایت هایی که مثال زدید مشکل فضا ندارند و طوری برنامه نویسی شده اند که قابلیت جستجوی سریع و پیشرفته دارن بدون افت سرعت جستجو
ولی توی این سایت از vBulletin استفاده شده که با افزایش تعداد تاپیک ها احتمال کاهش سرعت جستجو را به دنبال خواهد داشت.
توی اون سایت هایی که مثال زدید سوال های بدون جواب زیاده اما اینجا به نظر میرسه سوال های بدون جواب و تکراری حذف می شوند تا کسی که جستجو میکنه سریع به نتیجه برسه چون ما ایرانی ها همیشه دنبال نتیجه سریع هستیم تا اینکه بیشتر تحقیق کنیم .

Galawij
دوشنبه 01 اسفند 1390, 23:12 عصر
سلام،
من امروز تو یکی از همین سایتهای خارجی چیز جالبی دیدم، نوشته بود مباحث فعال.
خیلی جالب می شد که در هر تالاری یک همچین بخشی داشتیم که مباحث پر کاربرد و یا بیشترین بازدید کننده و یا اصلاً تاپیکهایی که بهشون هیچ پاسخی داده نشده است را قرار می دادیم.

mmd2009
دوشنبه 01 اسفند 1390, 23:13 عصر
با سلام

من تاپیک شمارو حذف کردم به همون دلیلی که موقع حذف زدم. ما کاری نداریم سایتی مثل فلان و فلان چیکار میکنن ف اگر نمیدونید ، بدونید خوبه ما حدقل تاپیک رو حذف میکنیم ، ولی سایتی مثل stackoverflow اگر زیاد خطا داشته باشید نام کاربری شمارو کلا غیر فعال میکنه و اجازه ارسال تاپیک جدید رو بهتون نمیده و اینکه سوال تکراری بپرسید تو 1 دقیقه به قول خودتون 8,503,139 میان 5 نفرشون گزارش میکنن و تاپیک شما بلکل قفل میشه و البته سابقه حدف تاپیک رو من خودم شخصا دیدم. پس لطفا اول تحقیق کنید بعید بگید چی درسته و چی اشتباه. هر کس قوانینی داره و باید تابع قوانین باشیم ، یکی از قوانین اینا سوالات رو در جای مشخص بپرسیم و شما باز اومدی این سوال رو که اصلا ربطی به بخش سی شارپ نداره اونجا مطرح کردی که من میتونستم حذفش کنم ولی انتقالش دادم تا بدونید کسی فله ای اینجا تاپیک حذف نمیکنه به 1001 دلیل که یکیش اینه نه وقتش رو داریم و دومیش هم اینه که با کسی دشمن خونی نیستیم و ....

این حرف شما :

اگر قرار است پاسخی داده نشود ، لااقل بذارید به همان شکل بماند

رو هم اصلا تایید نمیکنم. این خودش بدترین کاری هست که مدیران میتونن انجام بدن. بخاطر اینکه سطح علمی سایت پایین میاد و ... دلیل دیگه.

و در اخر هم محتوای سوال شما رو اینجا میذارم :

با سلام
من دو تا فرم دارم که در فرم اول کدی از سیستم میگیره و سپس طبق این کد سیستم رمزی به کاربر داده می شود . اگر رمز معتبر بود وارد فرم اصلی خواهد شد .
با بستن برنامه ، چنانچه کاربر برنامه را اجرا کرد ، از آنجاییکه رمز معتبر بود و کاربر آنرا وارد کرد ، نمی خوام فرم مربوط به وارد کردن رمز عبور نمایش داده شود ، بلکه این رمز در کامپیوتر ذخیره شده و هر وقت کاربر برنامه را اجرا می کند ، مستقیماً وارد فرم اصلی شود نه اینکه مجددا وارد فرم ورود کلمه عبور شود .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر !

فکر کنم بعد از ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه ، تکراری ترین سوالی باشه که در سایت پرسیده شده ،

عناوینی که میتونید به این تاپیک نسبت بدید که ببینید چقدر تکراری هست.

/ خواندن و نوشتن در فایل / عملیات Select , insert درون بانک اطلاعاتی / خواندن و نوشتن در ریجستری / حواندن و نوشتن در فایل xml

لطفا جستحو کنید و بعد سوال بپرسید.

موفق باشید