ورود

View Full Version : سوال: قرار نگرفتن درست مطالب در سایت جوملا

zareei_ta
سه شنبه 02 اسفند 1390, 11:20 صبح
در سایتم که با جوملا طراحی شده زمانی که از bulletList در کنار متن استفاده می کنم .این دو در کنار هم قرار نمی گیرند و بولت سمت چپ میره و متن راست .هر چقدر هم دستکاری کردم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید

yones_safari
سه شنبه 02 اسفند 1390, 11:26 صبح
درود.
direction رو rtl کن.

direction: rtl;
موفق باشید.

zareei_ta
سه شنبه 02 اسفند 1390, 12:04 عصر
فکر نمیکنم مشکل از این باشه ومن کد زیر را نوشتم

<p><span style="font-family:Tahoma;font-size:13px;font-weight:bold;direction:rtl; text-align: right;">امکانات نرم افزار رستوران شرکت عصر شتاب </span></p>
<ul style="font-family:Tahoma;font-size:13px;direction:rtl; text-align: right;color:White">
<li> نام کاربری و رمز عبورقابل تغیربا تعین میزان دسترسی جهت ورود یوزرهای مختلف به نرم افزار( پیشفرض : نام کاربری=admin رمز عبور= adminاست ) .</li>
<li>ثبت نا محدود مشتریان با مشخصات کامل و با کد اختصاصی .</li>
<li>تشخیص اتصال قفل سخت افزاری .</li>
<li>قابلیت اتصال به آی دی کالر 4 خط و بیشتر حتی با ضبط صدا.</li>
<li>ذخیره کلیه تماس های ورودی و خروجی به تفکیک . </li>
<li>قابلیت انواع جستجوها روی شماره تماس های مختلف .</li>
<li>تشخیص هوشمند مشتریان وجستجوی مشتریان از طرق مختلف .</li>
<li>امکان ارسال اس ام اس به مشتریان به صورت گروهی و فردی .</li>
<li>صدور فاکتورتا2 نسخه وتهیه لیست سفارش برای مشتری و آشپزخانه به صورت همزمان و یادآوری سفارشات مشتریان 20 دقیقه قبل از موعد مقرر . </li>
<li>ثبت کامل صورت حساب مالی مشتریان و رستوران وهزینه های متفرقه رستوران همچنین محاسبه درآمد ،هزینه ومیزان سوددهی در بازه زمانی مورد نظر شما . </li>
<li>ثبت مشخصات رستوران و لوگوی رستوران در نرم افزار و درفاکتور و خروجی ها .</li>
<li>عملیات انبارداری با محاسبه مواد غذایی موجود در انبارو در آشپزخانه بطور تفکیک .</li>
<li>محاسبه قیمت غذا با توجه به آخرین نرخ خرید مواد اولیه آنها و ثبت قیمت فروش .</li>
<li>ثبت سفارشی کردن منوی غذاها و قیمت آن در صورت درخواست مشتریان</li>
<li>ثبت پرسنل وپیک های غذا رسان رستوران و محاسبه حقوق و درآمد پیکها و پرسنل و تهیه لیست حقوقی و صورتحساب آنها در هر ماه و هر زمان دیگر.</li>
<li>تهیه گزارشهای مختلف از جمله هزینه ها ، درآمد ها، حقوق پرسنل، موجودی انبار و آشپزخانه ،صورتحساب مشتریان و ......</li>
<li>قابلیت اعلام سفارش غذا از رستوران به آشپزخانه . </li>
<li>سهولت نصب در کلیه ویندوزها .</li>
<li>امکان تهیه فایل پشتیبان و بازیابی و دیگر امکانات که در راهنمای رستوران آمده است .</li>
</ul>

meysam.moh
سه شنبه 02 اسفند 1390, 13:35 عصر
float:right;

zareei_ta
سه شنبه 02 اسفند 1390, 14:59 عصر
من برای ul هم float:right , left هم امتحان کردم جواب نداد فکر کنم مشکل از قالب جوملا باشه

meysam.moh
سه شنبه 02 اسفند 1390, 17:10 عصر
padding-right هم تست کن، اگر بالتی که نشون میده عکسه باید دستورات background-position:right هم بزاری

zareei_ta
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 09:58 صبح
83146من متوجه شدم که قالب به خوبی راست به چپ نشده من کد زیر را نوشتم صفحه اینطوری شد حالا نمیدونم چکار کنم؟

<p style="text-align: right;"><span style="font-family:Tahoma;font-size:13px;font-weight:bold;direction:rtl">امکانات نرم افزارخدمات و سرویس لوازم خانگی</span></p>
<ul style="font-family: Tahoma; font-size: 13px; direction: rtl; color: white; float: right; text-align: left;" dir="rtl">
<li style="text-align: right;"> نام کاربری و رمز عبورقابل تغیربا تعین میزان دسترسی جهت ورود یوزرهای مختلف به نرم افزار( پیشفرض : نام کاربری=admin رمز عبور= adminاست ) .</li>
<li style="text-align: right;">ثبت نا محدود مشتریان با مشخصات کامل و با کد اختصاصی .</li>
<li style="text-align: right;">تشخیص اتصال قفل سخت افزاری .</li>
<li style="text-align: right;">قابلیت اتصال به آی دی کالر 4 خط و بیشتر حتی با ضبط صدا.</li>
<li style="text-align: right;">ذخیره کلیه تماس های ورودی و خروجی به تفکیک . </li>
<li style="text-align: right;">قابلیت انواع جستجوها روی شماره تماس های مختلف .</li>
<li style="text-align: right;">تشخیص هوشمند مشتریان وجستجوی مشتریان از طرق مختلف .</li>
<li style="text-align: right;">امکان ارسال اس ام اس به مشتریان به صورت گروهی و فردی .</li>
<li style="text-align: right;">سهولت نصب در کلیه ویندوزها .</li>
<li style="text-align: right;">ثبت مشخصات و لوگوی دفتر خدمات فنی در نرم افزار و درفاکتور و خروجی ها .</li>
<li style="text-align: right;">امکان تهیه فایل پشتیبان و بازیابی و دیگر امکانات که در راهنمای نرم افزار آمده است .</li>
<li style="text-align: right;">ثبت اطلاعات و مشخصات کامل لوازم خانگی شامل نام دستگاه ، کارخانه سازنده ، شماره سریال، سال ساخت و مدل .</li>
<li style="text-align: right;">ثبت درخواست سرویس شامل کد فاکتور ،شماره اشتراک ، تلفن ، آدرس ، شماره برگه ، نام و نشان ، موبایل ، نام دستگاه ، مدل ، شماره سریال ، نوع خدمات سرویس یا نصب ، تاریخ مراجعه ، تاریخ درخواست ، نام تکنسین و نوع عیب .</li>
<li style="text-align: right;">ثبت انجام سرویس که علاوه بر مشخصات ذکر شده در درخواست سرویس ، شامل شرح و دستمزدها ، جمع کل هزینه ، نام و مشخصات کامل قطعه مصرفی ( تعداد ، فی ، جمع ) قیمت کل ، تعین مصرف قطعه از طریق تکنسین یا دفتر فنی ، مبلغ هزینه سهم تکنسین وسهم دفتر کار، ثبت نحوه رضایت مشتری ، میزان پرداختی مشتری و تاریخ تحویل .</li>
<li style="text-align: right;">گزارشات شامل گزارش هزینه انجام خدمات یک تکنسین در یک بازده زمانی ، گزارش درآمد تکنسین ها در یک بازده زمانی ، گزارش درآمد دفتر خدمات فنی در یک بازده زمانی ، گزارش مشترکین از دریافت خدمات فنی هر نوع لوازم خانگی در یک بازده زمانی .</li>
</ul>
<p style="text-align: left;"> </p>