ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی جهت گرافیک سایت

anahita6
سه شنبه 02 اسفند 1390, 13:06 عصر
سلام بچه ها
من تو طراحی و گرافیک template سایت خیلی مشکل دارم ( کاملا مبتدی ام چون جای قبلی که کار میکردم فقط فقط کد نویسی به عهده من بود و منم متاسفانه دنبالش نرفتم اما الان خیلی لازم دارم)اگه sample یا منبعی معرفی کنیید خیلی بهم کمک کردید css و html رو تئوری بلدم یعنی میدونم چه چیزی چه کاری میکنه اما در عمل مشکل دارم و نمی تونم یه قالب تمیز درست کنم . همه چی بهم میریزه تورو خدا کمک کنید:گریه:
یه عالمه مرسی

soroush.r70
سه شنبه 02 اسفند 1390, 14:44 عصر
شما شرح کامل قالبی که می خوای درست کنی رو بگو و بهت بگم از کجا و به صورت شروع کن.

khanlo.javid
سه شنبه 02 اسفند 1390, 15:37 عصر
با سلام دوست عزیز(anhita6)

شما باید اول از همه رنگ بندی رو به صورت تئوری بخونی و بعد تو یه سایت گرافیک که انجمن داره ثبت نام کنی اونجا راهنمای میکنن من یه منبع خوب سراغ دارم اگه خواستی تو اونجا عضو شو

آدرس: http://majidonline.com/

موفق باشید دوست محترم.

anahita6
سه شنبه 02 اسفند 1390, 16:05 عصر
شما شرح کامل قالبی که می خوای درست کنی رو بگو و بهت بگم از کجا و به صورت شروع کن.
ببین من بیشتر با چیدمان عناصر مشکل دارم و اینکه همه چی بهم میریزه. جاهاش رو میگم. و مشکل اساسی ام تو css ه

magicall
سه شنبه 02 اسفند 1390, 19:03 عصر
سلام
به نظر من کار با css تجربی به دست میاد چون ممکن چند دستور در جایی یک کار رو انجام بده
ولی اگر از پایه و اساسی کار کنی ظرف یک هفته دستت میاد که چی کنی

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 02 اسفند 1390, 23:28 عصر
با css framework ها کار کنید . به راحتی می تونید بدون دغدغه به هم ریختگی ( و یا حداقل این مشکل کم هست ) قالبتون . بتونید طراحی انجام بدید ... چند روز وقت بذارید و یکی از فریم ورک های css رو یادبگیرید .

کم کم با خود css هم بیشتر آشنا میشید و فریم ورک نباید جلوی اینکار و بگیره . من توصیه ام به خاطر این بود که اول کار مشکلات به هم ریختگی و ... باعث نشه زده بشید .

Saber Mogaddas
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 10:53 صبح
سلام
برای رنگ بندی خوب از این لینک (http://kuler.adobe.com/#themes/mostpopular?time=30) استفاده کن..
موفق باشی..

soroush.r70
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 12:12 عصر
ببین من بیشتر با چیدمان عناصر مشکل دارم و اینکه همه چی بهم میریزه. جاهاش رو میگم. و مشکل اساسی ام تو css ه

ببین سعی کن از سبک بلاک در بلاک استفاده کنی تا طراحیت اصلا بهم نریزه

یه مثال برات درست کردم خیلی سادس طریقه جاگذاری بلاک ها رو ببین.