ورود

View Full Version : عدم نمایش خطای موجود در صفحات وب در webbrowser

پدرخوانده
دوشنبه 30 آبان 1384, 11:26 صبح
با استفاده از ole مربوطه (microsoft web browswer) فایل های html را نمایش می دهم
ولی اگر در فایل مربوطه اشکالی وجود داشته باشد (مثلا در سورس جاوااسکریپت فایل موردنظر و یا ....)
پنجره خطای مربوطه و سوالی مبنی بر ادامه کار بصورت yes , no نمایش داده می شود
می خواهم مشابه تنظیم مربوطه در Internet Explorer (در قسمت advance) که می توان از نمایش این پیغام خطاها جلوگیری کرد استفاده کنم (disable script debuging)
با پارامترهای مختلف این ole ور رفتم ولی متاسفانه نتوانستم جواب مطلوب بگیریم
بدنبال راه حلی برای رفع این مشکل هستم؟

binyaz2003
دوشنبه 30 آبان 1384, 18:36 عصر
فکر کنم تنظیماتش و از ویندوز می گیره!؟

پدرخوانده
سه شنبه 01 آذر 1384, 10:37 صبح
من تو رجیستری نیز جستجو کردم چیزی پیدا نکردم
علی القاعده باید از تنظیمات خود IE بگیرید ولی متاسفانه اینگونه نیست
به هر حال اگر تنظیم خاصی را برای این منظور پیدا کردید ممنون می شم از راهنماییتون

rezaTavak
چهارشنبه 02 آذر 1384, 12:31 عصر
سلام

این آدرس در رجیستری

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\BROWSE\SCRIPT_DEBUGGER

را نگاه کردی؟

پدرخوانده
چهارشنبه 02 آذر 1384, 12:45 عصر
بله
این قسمت در رجیستری براساس تغییرات در قسمت advance مربوط به internet option و قسمت مربوط به عدم نمایش پیغام های خطا در Ie می باشد و براساس این تغییر به هنگام نمایش صفحات وب توسط نرم افزار IE دیگر پیغام خطاها نمایش داده نشده و به ادامه کار (خواندن بقیه اطلاعات فایل html) ادامه می دهد
ولی متاسفانه حتی با وجود این تنظیم نیز به هنگام فراخوانی فایل توسط ole مربوطه در vfp باز هم پنجره پیغام خطا نمایش داده می شود
(و شاید نیاز به ایجاد یک مقدار جدید در این قسمت از رجیستری باشد )
(برای تست شما می تونید یک صفحه در vfpباز کرده و به کمک ole مربوطه )web browser) یک فایل html که دارای خطایی هست (مثلا یکی از فایلهای ضمیمه صفحه وب را نداشته باشد مثل سورس جاوااسکریپت بصورت external ویا عکس های صفحه و یا ....) و آنگاه ببینید آیا به هنگام نمایش فایل مربوطه در محیط vfp آیا پیغام خطا نمایش داده میشود یا خیر)

(درضمن متشکر از شما دوست گرامی که برای این مشکل وقت گذاشتید
ممنون میشم که بتونید برای این مشکل راه حلی ارائه دهید):لبخندساده

پدرخوانده
شنبه 05 آذر 1384, 13:03 عصر
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید؟
(حتی اگر با استفاده از ole دیگری که قابلیت این کار را داشته باشد)
(بطور مثال در محیط دلفی ابزاری برای این کار هست که در صورت بروز خطا می توان از نمایش آن جلوگیری کرد)

rezaTavak
شنبه 05 آذر 1384, 13:34 عصر
سلام

همون ابزار دلفی را به ocx تبدیل کن و توی فاکس پرو استفاده کن.

پدرخوانده
یک شنبه 06 آذر 1384, 11:58 صبح
مشکل این است که ابزار webbrowser از ابزار و کامپونتهای داخلی خود دلفی است
و البته اصل مشکل این است که من نمی توانم آن را به ocx تبدیل کنم
و دیگر اینکه نمی خواهم ایجاد یک فایل جدید و نصب و رجیستر و .... بکنم می خواهم از امکانات خود ویندوز و یا ocx ها دیگری که بخاطر کاربردهای دیگر نیاز به نصب هستند استفاده کنم (مثل comctl32.ocx که خیلی پرکاربرد هست)

javad_hosseiny
سه شنبه 08 آذر 1384, 18:20 عصر
البته بصورت DLL یا خروجی ACTIVE-X می توانید از دلفی برای اینکار استفاده کنید
لکن نیازی به این کار نیست و با تنظیم گزینه Silent مربوط به خود WebBrowser به راحتی این کار امکانپذیر می باشد.
(به طور نمونه شما ole مربوطه (Microsoft Web Broswer) را در داخل فورم خود add کرده و نام آن را WebBrowser قرار داده اید با زدن کد زیر قبل از فراخوانی نام فایل html مربوطه (پارامتر navigate) نمایش صفحات را بصورت silent (اصطلاحا ساکت) تنظیم می کنید)
thisform.webbrowser.silent = .t.

موفق باشید