ورود

View Full Version : سوال: بدست آوردن نام یک کنترل که در برنامه دیگری قرار دارد؟

BORHAN TEC
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 10:50 صبح
سلام
چگونه می توان نام یک کنترل که در برنامه دیگری قرار دارد را بدست آورد؟

توضیحات:
توجه داشته باشید که کلاس مربوط به یک کنترل را می توانم به راحتی با نرم افزار Spy++ بدست آورم ولی هدف من بدست آوردن نام کنترل است مثلاً Button1 و Button2 و ...

هدف من از این کار:
من فایل exe مربوط به یک برنامه را به همراه سورس کد آن در اختیار دارم. متاسفانه و یا خوشبختانه سورس کد مربوط به این برنامه از چندین هزار خط کد تشکیل شده است که به خاطر این حجم بسیار بالا عملاً Trace کردن آن تقریباً غیر ممکن و یا مشکل می باشد. این برنامه از کامپوننت های بسیار زیادی استفاده کرده است که سرهم کردن آن ها برای باز کردن آن بسیار زمان بر است و از طرفی هم من با تمام این کدها کاری ندارم و فقط بخشی از آن را نیاز دارم. یکی از بزرگترین مشکلات این برنامه این است که برنامه نویس آن بنا به دلایلی نام گذاری خوبی را برای کنترل ها انجام نداده است(مثلاً Button786).حالا من با بدست آوردن نام یک کنترل خاص، به راحتی میتوانم کد مربوط به آن را در یک ویرایشگر متنی ساده هم پیدا کنم و با این کار مشکل حل خواهد شد.

حال با تمام این حرف ها کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟

با تشکر...

MohsenB
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 19:27 عصر
سلام

یه راه اینه که شما فایل dfm مربوط به فرم رو با یک ویرایشگر متنی باز کنید و دکمه مورد نظرتون رو پیدا کنید و تو مشخصه هاش نام رویداد رو بدست بیارید . برای پیدا کردنش میتونید یکی از مشخه های بصری اونو مثل کپشن و یا مختصاتش رو میتونید جستجو کنید .

موفق باشید

BORHAN TEC
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 14:24 عصر
یه راه اینه که شما فایل dfm مربوط به فرم رو با یک ویرایشگر متنی باز کنید و دکمه مورد نظرتون رو پیدا کنید و تو مشخصه هاش نام رویداد رو بدست بیارید . برای پیدا کردنش میتونید یکی از مشخه های بصری اونو مثل کپشن و یا مختصاتش رو میتونید جستجو کنید .
این رو میدونم، ولی این روش در مورد برنامه ای که در اختیار دارم کاربردی نیست. من می خواهم که یک نرم افزار مثل Spy++ پیداکنم که با درگ کردن آیکن مربوطه روی یک کنترل مشخصات اون رو به من بده. ولی مشکل اینجا است که Spy++ نام دقیق کنترل رو نمیتونه برگردونه. :افسرده:

Felony
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 17:00 عصر
وقتت رو تلف نکن , راه حلی نداره ...

farshid_vb
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 14:01 عصر
سلام يه سوال هم من داشتم
يه messagebox در يه برنامه اي باز ميشه
توش يه ژيغامي ميده
من ميخوام بخونمش با توابع api ولي بدست نميوتنم بيارمش
يعني اون ليبلي كه توش خطا نوشته ميشه هيچ هندلي نداره ... مردم ؟ ميشه ؟ داريم ؟ اصلا هستش به نظر شما ؟
يه نگاهي هم به دوربين با كيفيت اون بالا بندازين .... ( تكه كلام برنامه خنده بازار - پارك علت )

خوش باشيد