View Full Version : دوستان لطفا قیمت نرم افزار را تخمین بزنید.
AliReza Vafakhah
پنج شنبه 04 اسفند 1390, 17:36 عصر
سلام دوستان
نرم افزار مدیریت باشگاه ورزشی
با قابلیت های:
اضافه نمون ورزشکار (حذف / ویرایش)
نمایش وضعیت کلی شهریه های پرداخت شده (شهریه های پرداختی امروز / روزهای قبل ... شهریه های پرداخت نشده دیروز / روزهای قبل) و شهریه هایی که باید امروز پرداخت شوند همگی در فرم اصلی نرم افزار
دریافت شهریه از ورزشکاران (مشخص نمودن ورزشکارانی که امروز شهریه پرداخت کرده اند ، در فرم دریافت شهریه)
آپدیت شهریه های پرداخت نشده (به صورت خودکار و یا توسط . کاربر می تواند مشخص کند که از چه روزی تا چه روزی آیدیت صورت گیرد)
گزارش ها : ورزشکارانی که شهریه پرداخت اند/ پرداخت نکرده اند (از تاریخ تا تاریخ) ... وضعیت شهریه های پرداختی ورزشکار
قابلیت پشتیبانی از اطلاعات به صورت کامل
امنیت در برابر ورود
و ...
با تشکر
AliReza Vafakhah
جمعه 05 اسفند 1390, 20:02 عصر
امدم تو این بخش و دیدم تاپیک 70 بار مشاده شده و بدون نظر !!!
آخه یعنی نرم افزار ارزش نداره ، یعنی چی ؟
emadfa
جمعه 05 اسفند 1390, 22:58 عصر
امدم تو این بخش و دیدم تاپیک 70 بار مشاده شده و بدون نظر !!!
آخه یعنی نرم افزار ارزش نداره ، یعنی چی ؟
دوست عزیز. تخمین قیمت نرم افزار براساس تحلیل عملکرد نرم افزار صورت می گیره. بنابراین بدون مشاهده نرم افزار و تست قابلیت های اون و تحلیل ویژگی هایی مثل رابط کاربری, عملکرد, امنیت و ... امکان تخمین قیمت نیست.
AliReza Vafakhah
جمعه 05 اسفند 1390, 23:44 عصر
دوست عزیز. تخمین قیمت نرم افزار براساس تحلیل عملکرد نرم افزار صورت می گیره. بنابراین بدون مشاهده نرم افزار و تست قابلیت های اون و تحلیل ویژگی هایی مثل رابط کاربری, عملکرد, امنیت و ... امکان تخمین قیمت نیست.
تشکر باز شما لطف کردید . خوب چندتا تصویر بگذارم چه طوره؟ به هرحال خود نرم افزار رو که نمیشه در دسترس عموم قرار داد و من هنوز ندیدم برای تخمین قیمت نرم افزار در دسترس باشه.
AliReza Vafakhah
یک شنبه 07 اسفند 1390, 15:33 عصر
دوستان تصاویری از نرم افزار رو میگذارم ، کم لطفی نکنید.
سه شنبه 09 اسفند 1390, 02:05 صبح
یعنی 40 ، 50 هزار تومن هم ارزش نداره !!!:متعجب:
سوداگر
سه شنبه 09 اسفند 1390, 03:30 صبح
دوست عزيز، برنامه شما رو ديدم، براي فروش قابل قبول بود اما اكثر برنامه نويساني كه به صورت انفرادي كار مي كنند از اين نكته غافل اند كه حتما بايد با يك بازارياب قوي، ارتباط داشته باشند.
شما اگر با يك بازارياب خوب ارتباط داشته باشيد و يا احيانا برنامه خودتان را به چندتا باشگاه نشان بدهيد و نظرات آنها را هم بشنويد و پس از ارتقاء مجدد كه كمتر از دو سه روز وقت مي گيرد، اگر خواستند با يك قيمت توافقي! به آنها بفروشيدش.
مرتضی تقدمی
سه شنبه 09 اسفند 1390, 06:35 صبح
سلام
به نظر من بیشتر از 50 تومان هم بصورت general package خوب نیست که بدی. اگه تمام فرمها همین ها باشه یا حداکثر 2 سه تا فرم دیگه اضافه بشه.
موفق باشید
AliReza Vafakhah
سه شنبه 09 اسفند 1390, 17:01 عصر
دوست عزيز، برنامه شما رو ديدم، براي فروش قابل قبول بود اما اكثر برنامه نويساني كه به صورت انفرادي كار مي كنند از اين نكته غافل اند كه حتما بايد با يك بازارياب قوي، ارتباط داشته باشند.
شما اگر با يك بازارياب خوب ارتباط داشته باشيد و يا احيانا برنامه خودتان را به چندتا باشگاه نشان بدهيد و نظرات آنها را هم بشنويد و پس از ارتقاء مجدد كه كمتر از دو سه روز وقت مي گيرد، اگر خواستند با يك قيمت توافقي! به آنها بفروشيدش.
تشکر .
آخه نکته مهم اینه که تا حالا برنامه زیاد نوشتم (البته پروزهای دانشگاه و مربوط به دروسم بود) اما هنوز به صورت تجاری کار نکردم و این اولی هست که نوشتم و تجربه ای ندارم. شما کاملا درست می فرمایید باید به چندتا باشگاه دیگه نشون بدم و در این راستا باید از یکی کمک بگیرم . این طوری هم برنامه همه منظوره و کارآمدتر میشه و هم نسخه های بیشتری می تونم بفروش برسانم.
سلام
به نظر من بیشتر از 50 تومان هم بصورت general package خوب نیست که بدی. اگه تمام فرمها همین ها باشه یا حداکثر 2 سه تا فرم دیگه اضافه بشه.
موفق باشید
دوست عزیز درست متوجه نشدم.
الآن 15 فرم داره (آخه مگه داشتن فرم زیاد رو قیمت تاثیر داره !)
من از یک فرم (Login ) در 3 حالت ازش استفاده کردم ، یعنی 3 تا فرم رو کردم 1 فرم و البته باعث زیاد شدن کد ها شد.
و در جایی دیگه از دو کنترل به دلیل استفاده بهینه حافظه در 4 فرم استفاده کردم . (کنترا Grid اصلی)
general package رو میشه بیشتر توضیح بدهید. تشکر
من فعلا این نسخه رو به یک باشگاه ورزشی نوشتم. تا بعد حتما نسخه نرم افزار متناسب با نیازها و افرودنی ها گسترش داده خواهد شد.
سوداگر
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 16:51 عصر
general package رو میشه بیشتر توضیح بدهید.منظورشون، همون پكيج عمومي/بسته نرم افزاري عمومي و ... هستش (يه برنامه رو براي رفع نياز قشر خاصي بنويسي و براش بازاريابي كني) كه مخالف اون ميشه پكيج اختصاصي(يه نفر بهت بگه اون برنامه رو بنويس و شما هم بنويسي) شما هم بايد قيمتي پيشنهاد بدي كه قيمت واقعي برنامه هست و تعارف هم نكني و از اون تا يكماه پشتيباني كنيد (پول پشتيباني هم بگيريد!)
مسلما قيمت هر پكيج عمومي كمتر از اختصاصيه(دوروبر يك پنجم براي اين برنامه).
پكيج عمومي = قيمت كم & تعداد زياد
اختصاصي = يك عدد & قيمت زياد & اگه سورس رو هم خواستن باز هم قيمت ميره بالا.
اما حواست باشه كه اولين كارته و زياد خودت رو درگير قيمت نكن و هرچه مشتري گفت خوبه(فعلا).
shedayat
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 13:05 عصر
..........
Nima NT
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 03:17 صبح
کل پست ها رو خوندم با توجه به امکانات عنوان شده و البته نظر شخصی بنده ( بهتر بود عکسی از محیط نرم افزار قرار داده میشد تا دقیق تر میشد بحث کرد ) بسته به زمان صرف شده جهت تولید نرم افزار قیمتی مابین 30 الی 70 هزارتومان رو برای هر نسخه در نظر گرفت و البته بهتر هست در نسخه های متفاوت با امکانات متفاوت شکسته بشه تا بشه فروش بیشتری کرد.
البته این فقط نظر شخصی بنده بود و لزوما" صحیح نیست :)
AliReza Vafakhah
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 15:56 عصر
نیما جان خیلی ممنون تشکر.
در رابطه با تصاویر در پست 5 همین تاپیک تصاویری قرار دادم و این هم لینک دانلود (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=83338&d=1330259624) (تصاویر کم حجم است ) البته ناگفته نماند که امکانات زیادی بعد از این تصاویر اضافه شده.
راستی قیمتی که شما تخمین زدید برای General Package بود ، درسته؟ میشه واسه پکیج های اختصاصی قیمت رو تخمین بزنید.
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 16:59 عصر
بله برای General Pack ها بود واسه پک های اختصاصی بستگی داره به طرف قراردادتون و نمیشه قیمت گفت فیکس گفت
senaps
یک شنبه 01 مرداد 1391, 00:39 صبح
دوست عزیز رو نرم افزار خوب کار کردین به نظر من برا نسخهی اول خوبه.....
بهتون پیشنهاد میکنم که برای نرم افزار های اختصاصی، بدون قرارداد عمل نکنین چون به طور قطع طرف میتونه اساسی حالتون رو بگیره.....
الیایحال، فک میکنم بیش از 600 تومن هر مبلغی تونستید بگیرید خوبه.....
پیشنهاد:
فرم لاگین بسیار ناقص هستش!!! راستش من اهل ورزش نیستم، ولی فکر میکنم که باشگاههای ورزشی عموما چند مدیر دارن.... بنابراین سعی کنین فرم ورودتون نام کاربری داشته باشه و حتمی هم لوگ بگیرین از فعالیت های هر شخص!!!! تو برنامههای مالی، خیلی پیش اومده که همکار ها سر یه قرون دوزار با هم خون و خون ریزی راه انداختن!!! نرم افزاری که این قابلیت لوگ و چند کاربره بودن رو داشته باشه، ارزشش بیشتره.....
همچنین، اگر یوزر، رمزش رو فراموش کنه، سیستم بلااستفاده میشه!!!! برای این قسمت هم فکری باید کنید.....
اینا رو گفتم که بدونین مثلا این دو امکان الکی اگر اضافه میشد، من بهتون میگفتم که 1 بفروشید به طرف!!!!
هیچووقت برنامهای که اختصاصی نوشتید برا یه شخص رو، پکیج نکنین مگر با اجازه از طرفتون... از لحاظ اخلاقی عرض میکنم و ممکنه طرف از لحاظ قانونی هم مشکل درست بکنه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.