View Full Version : سوال: بعض حروف تکست باکس علامت سوال قرار میدهد
mahdi.fa
جمعه 05 اسفند 1390, 08:27 صبح
سلام دوستان عزیز من داخل برنامه ام یک تکست باکس هستش که برای اینکه اطلاعات به اون ارسال کنم باید از داخل word کپی کنم و داخل تکست باکس قرار بدهم ولی داخل تکست باکست مثل اینکه فقط حروف"ی" را علامت سوال قرار میدهد فونت را تغییر دادم درست نشد ممنون میشوم اگر کسی بتواند مشکلم را حل کند :خجالت::گریه::متفکر:
MohammadGh2011
جمعه 05 اسفند 1390, 10:38 صبح
سلام عليکم
فونتت رو tahoma کن.اگه درست نشد.حتما از کدي چيزي استفاده کردي که ي رو به ؟ جايگذين ميکنه.
مثل کد زير
Text1 = Replace(Text1, "ي", "?")
موفق باشيد
mahdi.fa
شنبه 06 اسفند 1390, 00:01 صبح
سلام دوست عزیز ممنونم از جوابتون اما مشکل نه از فونت است ونه کدی وارد کرده ام این مشکل فقط در صورت کپی کردن از wordاست ولی در دیگر جا ها مثل کپی کردن از صفحه وب دیگر این مشکل پیش نمی اید نمیدان باید چه بکنم ممنون اگه راهنمایی کنید .
Mbt925
جمعه 19 اسفند 1390, 10:41 صبح
سلام دوست عزیز ممنونم از جوابتون اما مشکل نه از فونت است ونه کدی وارد کرده ام این مشکل فقط در صورت کپی کردن از wordاست ولی در دیگر جا ها مثل کپی کردن از صفحه وب دیگر این مشکل پیش نمی اید نمیدان باید چه بکنم ممنون اگه راهنمایی کنید .
اگه مطمئنید که مشکل از فونت و حرف مربوطه نیست، پس مشکل یا از Wordتون هست و یا از زبان ویندوزتون. زبان رو روی فارسی تنظیم کنید بهتر می تونید مشکل رو بررسی کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.