ورود

View Full Version : چگونگی ساخت منوهای کشویی در جاوا اسکریپت

aliprogrammer
سه شنبه 01 آذر 1384, 00:44 صبح
با سلام خدمت شما و همه همکارانتون که این طور بی وقفه و با عشق دانسته های خودتون را در
اختیار دوستان علاقه مند به علم بی حد و مرز کامپیوتر قرار میدهید
من با عرض پوزش از اینکه وقت شما را می گیرم می خواستم راه کامل ساخت یک منوی کشویی در
جاوا را بدونم چون در حال طراحی یک وب سایت برای خودم هستم منو را با فلش ساختم ولی تو سایت خوب نشد حالا می خواهم به صورت جاوا بزارم ولی اطلاعی از پایه و اساس منو سازی در جاوا ندارم
اگر بنده را راهنمایی کنید ممنون میشوم.

behnam5300664
سه شنبه 20 دی 1384, 22:48 عصر
برو اینجا حال کن!
http://www.opencube.com

aliprogrammer
جمعه 05 اسفند 1384, 21:47 عصر
با سلام
بنده یک وب سایت ساختم که در آن بخش مقالات و اخبار وجود دارد
حال می خواستم بدانم که اگر بخواهم اخبار یا مقالات را آرشیو کنم باید به چه صورت عمل کرد
البته بعضی می گویند آن ها را به صورت همان صفحه html ذخیره کن
با این کار حجم سایت وحشتناک بالا می رود حال شما بگویید چه کنم
متشکرم

nima_jafari
دوشنبه 08 اسفند 1384, 19:29 عصر
لطفا به من هم کمک کنید.

abbaseftekhari
دوشنبه 26 اسفند 1387, 17:02 عصر
با عرض سلام
می تونی مقالات واخبار را در بانک ذخیره کنی ، مثلا بگی اخبار روز قبل بره تو ارشیو ، یعنی باید همه اخبار و مقالات در بانک ذخیره بشن ، اونجا می تونی تنظیم کنی که اخبار روز قبل ارشیو باشه.

sara_fabrik2003
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 08:01 صبح
salam bebakhshid kesi nist mano rahnamayi kone?!

mikham soal beporsam bayad chi kar konam?

mishe rahnamayim konin

man 2,3 rooz bishtar nist ke ozv shodam

mamnoon misham age in lotfo dar hagham bokonin

narmafzar24
چهارشنبه 02 دی 1388, 21:56 عصر
با سلام و خسته نباشيد
از شما خواهشمنديم كه ما را در پياده سازي منوهاي كشويي چند تايي در جاوا اسكريپت كمك و راهنمايي كنيد .همچنين براي ساخت زير منوهايي كه با كليك كردن روي علامت - نمايش و با علامت + پنهان مي شود راهنمايي كنيد .
با تشكر

amirbiglari
دوشنبه 07 دی 1388, 15:38 عصر
salam bebakhshid kesi nist mano rahnamayi kone?!

mikham soal beporsam bayad chi kar konam?

mishe rahnamayim konin

man 2,3 rooz bishtar nist ke ozv shodam

mamnoon misham age in lotfo dar hagham bokonin
سلام بعد از اینکه وارد تالار شدید همان بالا از گزینه "موضوع جدید" استفاده کنید

amirbiglari
دوشنبه 07 دی 1388, 15:45 عصر
با سلام و خسته نباشيد
از شما خواهشمنديم كه ما را در پياده سازي منوهاي كشويي چند تايي در جاوا اسكريپت كمك و راهنمايي كنيد .همچنين براي ساخت زير منوهايي كه با كليك كردن روي علامت - نمايش و با علامت + پنهان مي شود راهنمايي كنيد .
با تشكر
سلام دوست عزیز بعد از اینکه وارد تالار شدید در همان تاپیک های بالا قسمت "فهرست تاپیک های آموزنده css و..." مطالبی راجع به این موضوع اومده البته مستقیم اشاره نشده اما می تونید برای راهنمایی از اونها استفاده کنید

amirbiglari
دوشنبه 07 دی 1388, 15:50 عصر
با سلام خدمت شما و همه همکارانتون که این طور بی وقفه و با عشق دانسته های خودتون را در
اختیار دوستان علاقه مند به علم بی حد و مرز کامپیوتر قرار میدهید
من با عرض پوزش از اینکه وقت شما را می گیرم می خواستم راه کامل ساخت یک منوی کشویی در
جاوا را بدونم چون در حال طراحی یک وب سایت برای خودم هستم منو را با فلش ساختم ولی تو سایت خوب نشد حالا می خواهم به صورت جاوا بزارم ولی اطلاعی از پایه و اساس منو سازی در جاوا ندارم
اگر بنده را راهنمایی کنید ممنون میشوم.
سلام . فکر کنم اگه به تالار jquery برید بهتر نتیجه می گیرید من اونجا یه چند تا از این نمونه ها دیدم . درضمن در جاوا اگه بخواهید منوهای دارای افکت درست کنید باید از jquery استفاده کنید