PDA

View Full Version : یه مشکل عجیب

رامین مرادی
جمعه 05 اسفند 1390, 12:57 عصر
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی دارم
وقتی سایت برنامه نویس رو باز می کنم کد هایی که نوشته شدن به صورت کد تک خطی واسم نمایش داده می شه که بعضی وقتها جدا سازی اونا برام دردسر میشه.
چند بار از کافی نت و چند تا مرورگر هم استفاده کردم فرقی نکرد مثلا" فایر فاکس و نت اسکیپ و اپرا و آی ای..
لطفا" کمکم کنید

reza69
جمعه 05 اسفند 1390, 14:31 عصر
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی دارم
وقتی سایت برنامه نویس رو باز می کنم کد هایی که نوشته شدن به صورت کد تک خطی واسم نمایش داده می شه که بعضی وقتها جدا سازی اونا برام دردسر میشه.
چند بار از کافی نت و چند تا مرورگر هم استفاده کردم فرقی نکرد مثلا" فایر فاکس و نت اسکیپ و اپرا و آی ای..
لطفا" کمکم کنید
میتونی عکسشو بزاری؟ بیشتر توضیح بده.

MohammadGh2011
دوشنبه 08 اسفند 1390, 13:17 عصر
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی دارم
لطفا" کمکم کنید
سلام
اين مشکل رو من هم داشتم.
از مرورگرهاي Opera استفاده کنيد.يا از ورژن بالاي Internet Explorer استفاده کنيد.

مرتضی تقدمی
دوشنبه 08 اسفند 1390, 15:53 عصر
سلام
برا منم پیش اومده. از فایرفاکس استفاده می کنم.

Hybrid
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:03 عصر
سلام ، قبلا من هم این مشکل شما رو داشتم از اینترنت اکسپلورر استفاده میکردم ولی به فایرفاکس تغییرش دادم درست شده.

رامین مرادی
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:07 عصر
مرسی از همتون
با اپرا و کروم مشکلم حل شد

MohammadGh2011
دوشنبه 08 اسفند 1390, 22:28 عصر
مرسی از همتون
با اپرا و کروم مشکلم حل شد
سلام عليکم
طبق قانون شماره 17
برای تشکر از دیگر کاربران روی تصویر http://www.barnamenevis.org/images/buttons/post_thanks.gif زیر مطلب فرد مورد نظر کلیک کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر و احوال پرسی نوشته می شوند، ممنوع است.

طبق اين قانون کاربران سايت موظف هستند که براي تشکر از دکمه ي تشکر استفاده کنند نه از ايجاد پست جديد.
لطفا قوانین کلی سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?51814-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) را مطالعه فرماييد.

موفق باشيد