View Full Version : سوال: امکان انتخاب پاسخ صحیح توسط ایجاد کننده ی تاپیک
Hybrid
جمعه 05 اسفند 1390, 16:49 عصر
با سلام خدمت اساتید و مدیران عزیز ،
چند روز پیش به سایت Codeproject رفتم و قابلیت خوب و جالبی رو دیدم که تا الان بهش توجه نکرده بودم !!! و اون اینه که مثلا من یک تاپیک ایجاد میکنم و دوستان جواب میدن بعد از اینکه جوابم رو از یکی از دوستان گرفتم پست مربوط به اون رو سبز کنم ( یعنی پاسخ صحیح با رنگ سبز نشان داده شود ) که دوستانی که بعدا به تاپیک سر میزنند همه ی پست ها رو نخووند و وقتشون هدر نره.از مدیران سایت خواهش میکنم این قابلیت رو واسه فروم بزارن.
با تشکر.
mmd2009
شنبه 06 اسفند 1390, 01:00 صبح
با سلام
سایت های بزرگ برنامه نوسی بین المللی مثل چیزی که شما گفتی و سایتی مثل stackoverflow همگی همچین امکاناتی دارند.
بعید میدونم همچین امکانی رو بشه اینجا فراهم کرد. چون قبلا بحثش بوده ولی میسر نشده.
ولی به هر حال اگر میشد خیلی کار مفیدی میتونست باشه. مخصوصا اگر بشه جستجو های خودمون رو هم بر این اساس انجام بدیم یک شاهکار میشد
موفق باشید
MohammadGh2011
جمعه 19 اسفند 1390, 11:17 صبح
با سلام خدمت اساتید و مدیران عزیز ،
چند روز پیش به سایت Codeproject رفتم و قابلیت خوب و جالبی رو دیدم که تا الان بهش توجه نکرده بودم !!! و اون اینه که مثلا من یک تاپیک ایجاد میکنم و دوستان جواب میدن بعد از اینکه جوابم رو از یکی از دوستان گرفتم پست مربوط به اون رو سبز کنم ( یعنی پاسخ صحیح با رنگ سبز نشان داده شود ) که دوستانی که بعدا به تاپیک سر میزنند همه ی پست ها رو نخووند و وقتشون هدر نره.از مدیران سایت خواهش میکنم این قابلیت رو واسه فروم بزارن.
با تشکر.
سلام عليکم
من هم در سايت ها مختلف اين قابليت رو ديدم،بعلاوه دکمه ي "تشکر" دکمه ي "انتخاب پاسخ صحیح" وجود داشته باشه خيلي خيلي ميتونه براي کاربران ديگه مفيد باشه.همونطور که دوستمون فرمودند من هم بعيد ميدونم همچين امکاني اينجا ايجاد بشه
Felony
جمعه 19 اسفند 1390, 12:08 عصر
تا سال 89 همچین امکانی رو تو سایت داشتیم ( تا جایی که یادمه خود vBulletin همچین امکانی نداره ) و باید برای این کار پلاگین نصب بشه که اون موقع مثل اینکه بحث این بود که پلاگین مشکل داره یا بهروز نشده یا ...
vof.ir
سه شنبه 15 فروردین 1391, 11:48 صبح
یک سوالی،
یعنی توسعه این فروم توسط اساتید برای داشتن همچنین قابلیتی نشدنی هست؟ خیلی کار می بره؟
یا اینکه درست نیست؟
خیلی خلیی خوب میشد اگر که این قابلیت به این فروم اضافه میشد
delphidark
سه شنبه 15 فروردین 1391, 15:07 عصر
برای VB3 این پلاگین وجود داره(Provb.answer.froum) اما برای VB4 من چیزی ندیدم ...
با این وجود اگر "برنامه نویس" بخواد فکر کنم بشه این سیستم رو براش طراحی کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.