View Full Version : بهترین طراحی هایی که کردین چیه؟
mosi2007
جمعه 05 اسفند 1390, 17:39 عصر
سلام دوستان
دوستان اگه امکانش هست برای دادن روحیه به تازه کارها از قبیل خودم و بقیه مبتدی ها
یه معرفی نامه(طراحی وب) از خودشون بگذارند
1=که چند ساله php کار هستند ؟
2=و بجز php دیگه به چه زبانهایی تسلط دارند؟
3= و بهترین کارهایی که انجام دادند چی بوده و یه لینک از سایتهایی که طراحی کردند بزارن و بگن که با چه زبانهایی طراحیش کردند ؟
4=و الان شغل اصلیشون چی است ایا طراحی وب یا خیر و اگر شغل اصلیشون طراحی است بگن که تو خونه کار میکنن یا برای شرکتی؟
که ما حساب کار دستمون بیاد و ببینیم از این طریق میشه درامد کسب کرد یا نه و اگه راهنمایی میخوان بکنن و تجربه شون را در اختیار بقیه بگذارن که زودتر به درامد زایی برسیم این کار رو هم انجام بدن
لطف کنید و به راحتی از این تایپیک بدون جواب نگذرین و با جواب دادن به ما روحیه بدین
farhadfery
جمعه 05 اسفند 1390, 21:15 عصر
با اجازه اساتید.
من ابتدا قصد پاسخ دادن نداشتم، چون اساتید اینجا زیاد هستند. اما زمانی که به این جمله شما رسیدم، تصمیم به پاشخگویی کردم:
طف کنید و به راحتی از این تایپیک بدون جواب نگذرین و با جواب دادن به ما روحیه بدین
من چندین شاخه عوض کردم. php asp mcse cisco c# و ... . اما در پایان به این نتیجه رسیدم که باید در یک زمینه به صورت حرفه ای ادامه بدهم. بنابراین php را انتخاب کردم و شغل اصلی من هم طراحی وب است. از همین راه هم کسب رزق و روزی می کنم! نیاز به تلاش داره اما خوبیش اینکه خستگی نداره. همواره باید در حال یادگیری و مطالعه باشی. به نظر من انتها نداره.
mosi2007
جمعه 05 اسفند 1390, 21:22 عصر
با اجازه اساتید.
من ابتدا قصد پاسخ دادن نداشتم، چون اساتید اینجا زیاد هستند. اما زمانی که به این جمله شما رسیدم، تصمیم به پاشخگویی کردم:
من چندین شاخه عوض کردم. php asp mcse cisco c# و ... . اما در پایان به این نتیجه رسیدم که باید در یک زمینه به صورت حرفه ای ادامه بدهم. بنابراین php را انتخاب کردم و شغل اصلی من هم طراحی وب است. از همین راه هم کسب رزق و روزی می کنم! نیاز به تلاش داره اما خوبیش اینکه خستگی نداره. همواره باید در حال یادگیری و مطالعه باشی. به نظر من انتها نداره.
خیلی ممنون از اینکه ما رو قابل دونستید و جواب دادید و اینکه منظورم نیست که هر کی استاده جواب بده دوستان لطف کنند هر کسی که از این راه درامدزایی میکنه جواب بده و خواهشا به همه سوالات جواب بدید ممنون
ayub_coder
جمعه 05 اسفند 1390, 22:06 عصر
نزدیک سه سالی میشه php کار می کنم
وی بی خیلی کار کردم 7-8 سال پیش - بعد دلفی -بعد سی شارپ الان هم که php کار می کنم + سی شارپ برای برنامه های تحت ویندوزم
بصورت پروژه ای کار می کنم.برای شرکتی و کارم تو خونه است.
امیدوارم جوابم کمکی بهت کرده باشه.
mosi2007
جمعه 05 اسفند 1390, 23:09 عصر
نزدیک سه سالی میشه php کار می کنم
وی بی خیلی کار کردم 7-8 سال پیش - بعد دلفی -بعد سی شارپ الان هم که php کار می کنم + سی شارپ برای برنامه های تحت ویندوزم
بصورت پروژه ای کار می کنم.برای شرکتی و کارم تو خونه است.
امیدوارم جوابم کمکی بهت کرده باشه.
میشه یه چند نمونه از کاراتون رو لینک بدین ببینم و وقتی تو خونه کار میکنید یعنی اینکه بصورت تکی طراحی میکنید نه گروهی اره؟
reza10wert
جمعه 05 اسفند 1390, 23:13 عصر
راست میگه دوست عزیزمون . نمونه کار بذارید خیلی خوبه
ayub_coder
جمعه 05 اسفند 1390, 23:50 عصر
چرا کار گروهیه
من فقط کد نویس هستم طراح کس دیگه است.نمونه کار رو P.M کردم خدمتتون.!!!
SadeghPro19
شنبه 06 اسفند 1390, 00:09 صبح
اینجا بزارید تا همه ببنینن الان منم دوست دارم نمونه کار شما رو ببینم...
soroush.r70
شنبه 06 اسفند 1390, 09:39 صبح
داستان من جالبه من از برنامه نویسی متنفر بودم به طوری که vb هنرستان رو به زور نمره می آوردم بعد با چند تا از دوستان آشنا شدم که بهم php رو معرفی کردند از اون به بعد کاری جز برنامه نویسی دوست ندارم بکنم با اینکه هنوز خیلی چیزها باید یاد بگیرم توی یک سال که php رو شروع کردم 12 , 13 تا وب سایت درست کردم و حدود 20 قالب وب سایت درست کردم از اون روزی که وارد یادگیری php شدم حتی یک روز هم بیکار نبودم حتی گاهی اوقات بدون دستمزد کار می کردم تا بتونم چیزی یاد بگیرم.
خلاصه نصیحت برادرانه من به تازه کارا با اینکه همیشه خودم رو تازه کار می دونم و انتهایی از php نمی بینم به هیچ صورت یک روز هم بیکار نباشید در قالب پروژه کار کنید چون روی هر پروژه چیزهای جدیدتری یاد می گیرید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.