ورود

View Full Version : سوال: چگونگی ساخت صفحه پرینت!

ilreza2050
جمعه 05 اسفند 1390, 17:47 عصر
سلام خدمت همه مهندسا
لطفا اگه ممکنه هرچه زودتر به من کمک کنید/ خواهش میکنم:خجالت:

من میخوام یه صفحه پرینت در یه فرم بسازم؟؟؟؟ درضمن دلفی من دلفی rad xe2هست
ممنون :قلب:

BORHAN TEC
شنبه 06 اسفند 1390, 00:24 صبح
سلام
اول از همه ورودتان به این انجمن رو خدمتتون تبریک عرض می کنم. :لبخندساده:

من میخوام یه صفحه پرینت در یه فرم بسازم؟؟؟؟ درضمن دلفی من دلفی rad xe2هست
لطفاً اگه امکان داره کمی بیشتر توضیح بدین که دقیقاً چی میخواین، تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
آیا می خواهید از شکل ظاهری یک فرم پرینت بگیرید؟ آیا می خواهید حالت مثل Print Preview در فرمتان داشته باشید؟ و یا موارد دیگر... :متفکر:

ilreza2050
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 22:37 عصر
سلام
اول از همه ورودتان به این انجمن رو خدمتتون تبریک عرض می کنم. :لبخندساده:

لطفاً اگه امکان داره کمی بیشتر توضیح بدین که دقیقاً چی میخواین، تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
آیا می خواهید از شکل ظاهری یک فرم پرینت بگیرید؟ آیا می خواهید حالت مثل Print Preview در فرمتان داشته باشید؟ و یا موارد دیگر... :متفکر:

ممنون، ببخشید دیر شد آخه adslم خراب بود :گریه:
خب من میخوام یه اسم از تو دیتابیس ک انتخاب کردم همه چیزاش(مثلا نام،نام خانوادگی،فعالیتهاش و...) بیاد[اینو بلدم ک چطوری میشه و تو dbgrid نمایش داده بشه] ولی نمیدونم چطوری همین چیزارو(نام،نام خانوادگی،فعالیتهاش و...) ک الان تو فرمم نمایش داده شده(db Grid) ازشون پرینت بگیرم و یه header وfooter داشته باشه.
پس شد یه نامو وارد کنم (داخل TEdit)و نام ونام خانوادگی و.... ک داخل دیتابیس هست با یه سرتیتر و تاریخ و صفحه در پایینش [صفحه 1... 2.... و...] واسه پرینت بیاد وبشه با پرینتر ازش پرینت گرفت:افسرده:
ممنون ک پیگیری میکنید و جواب میدید
خسته نباشد

سعید صابری
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 13:52 عصر
شما باید از کامپ.ننتهای گزارشگیری مثل fast report,rave report,... استفاده کنید راهنمای استفاده در سایت وجود داره جستجو کنید

ilreza2050
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 20:13 عصر
شما باید از کامپ.ننتهای گزارشگیری مثل fast report,rave report,... استفاده کنید راهنمای استفاده در سایت وجود داره جستجو کنید

آقاممنون، زحمت کشیدی

firststep
دوشنبه 15 خرداد 1391, 15:53 عصر
دوست عزیز توی قسمت مقالات و همچنین موضوع مقالات می تونید عناوین مقالات کار شده در سایت رو ببینید فکر کنم از نظر پیشرفتی مورد موثری براتون باشه